bence ona son bi şans daha ver bekle
edosko canım karar sana ait ama ben pazartesiyi bekle derim. Hiç belli olmaz yarın bile başlayabilir. Biliyorum sabrın kalmadi ama ha cuma ha pazartesi. Bence pazartesiye kadar gelir bak görürsün
Galiba beklicem aksam haber veririm demistim :) ya belki 3 gune degismicek ama bu kadar bekledim 3 gun daha bekliyeyimGecmis olsun canm, Keske bana yarin gel dese doktorum :)) bence 40 tamamlandigi icin kilosu boyu filan da iyi yarin da gidebilirsin 2-3 gun daha beklemek bana risk gibi geliyor. Zaten yine ayni islemi deniycek farkli bisey yapmiycak bekleyince de
Kizlar ben Salı günü 38+4 te spinal sezeryanle dogum yaptım. Başta hersey çok iyiydi ta ki gece bana bir ağrı kesici yapilana kadar.Andorol diye bir ilacmis felaket baş dönmesi yaptı ve bugune kadar hala baş dönmesi çekiyorum.
Bebeğim iyi çok şükür... bizden haberler bu kadar. Henüz doğum yapmayanlara Allah kurtarsin, doğum yapmışlara hayırlı olsun diyorum... :)
Serum fizyolojik eczanede satılıyor doktorumuz hiç bi zararı yok dedi günde 4-5 kez boşaltıyoruz.Evet kuzum otri bebe burunaspiratorumuz var ama yaninda damla vs yok doktora gidecektik bugun havada karli cok soguk bakalim
Napariz serum fizyolojik derken canm
Canım üzülme yaş kaç olursa olsun bu kıskançlık oluyor bizim 11 yaş ama eve geldiğimizden beri benimle aynı odada uyumak istiyor kardesinin yatağı bizim odada olduğu için yani ben iki oğlumla yatıyorum bu aralar yatak odasında birde içine kapandı ilk zamanlard şimdilerde biraz açıldı büyük insanlar benim düğünumde annem babam bana bunu almadı bana bu yapılmadı kavgası yapıyor her yaşta kıskançlık illaki oluyorMerhaba arkadaslar 2 bebegi olanlar sizlerde benim gibi ilk cocugunuza üzülüyor musunuz yoksa bu kadar aglayan bi tek benmiyim kizim 3 bucuk yaşında yeni bebegim hep agliyor kucagima aliyorum bisey demiyor alma vs.filan ama cok suskun oldu hep benimle konuşan kizim gitti sanki birlikte uyutalim bebegi birlikte altını degistirelim diyorum yok diyor gelmiyor yanina Anne birlikte alisverise gidelim birlikte markete gidelim gel disari çıkalım deyip duruyor kardesimiz küçük onuda alalim mi diyorum ben gelmem o zaman diyor kabullenemiyor cok üzülüyorum bu haline 2. Bebisim erken mi oldu acaba diye pismanlikmi desem vicdan mi desem bilmiyorum cok huzursuzum:-(
Kizlar guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim alintilayamadim
Bebegim bugun 38+6 3170 kg dogdu
Ikimizde iyiyiz tabi agrim var bayagi, daha yürütmediler biraz gec alindim ameliyata biri daha varmis.
Minisim emiyor şekerinde bi problem yokmus masallah sutum az da olsa geliyor yetiyormus
Allah geride kalanları kurtarsin
Bu kadar kendini suçlama ileriki zamanlar için ona en güzel hediyeyi verdin zamanla alisacaklar bende üzülüyorum sonra bu günlerde geçecek diyorumSanki 5 6 yaslarda daha mi iyi olurdu haksizlik mi ettim diye hep dusuncelere dalıyorum bizde aynen yanında sevemiyoruz üzülür diye ama yinede ne yaparsak üzülüyor
Gunaydinn kizlar ❤❤ @bence91edosko @Ytmz @firuzeew kizlar en kisa zamanda saglicakla gelsin insalla bebisleriniz ❤ dun cok yogundun giremedim. Dun kizimi eve getirdik sukurler olsun ❤❤ mamaya alistigi icin memede zorlanip sinirleniyor ben cis olayini merak efiyorum dun 1kere tam altini temizlerken cis yapti 1 jerede kaka yapmis. Cis yaptigini naasil anlariz malum bez emiyor. Bide jac kere olmali ? Bana doymuyo gibu gelio mamada almadim su an tek gogsumden sadece 10cc cikiyor sagdigimda
Kesinlikle doğru bir kararBen de sağlık sorunlarimdan dolayi 2. Bebe kararını erken verdim. Tek tesellim beraber buyuyecekler birbirlerine arkadaş olacaklar diyorum
Kizlar bende geldim..benim acilmam yokmus.nstde ufak sancim cikti...
Ptesi icin 8 de yatis kagidimi verdi orda olucam.suni sanci verip dogumu baslaticakmis.. (ptesiye kadar dogmazsa)
Drun hesabina gore bugun 40+1 im...
Ben mirmir ettim.istersen yarin gel bekleyemem dersen dedi..ayni islemi.yarin yapalim dedi...kafam cok karisti... ne yapsam..bugunde alttan muayene aldim.bastirdi filan acaba sancilara etkisi olurmu.. 2 gundur aksamlarida ufakta olsa agrim oluyo..cok kararsiz kaldim ya.yarin mi.ptesimi
Bu arada bebisim 3400 cikti 49 cm
Canım Dr ne diyorsa dinle bende 38+2 de doğum yaptım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah haber et merak ederim seniCnim yarin için doğum planlandı.Ben çok korkuyirum özel doktoruma göre 25ocak olarak sezar.tarihi verildi.1subat doğum gözüküyor ve iki hafta erken olacak demek buda beni çok korkutuyor bebek kucuk mu diye düşünmekten kafa kalmadı.diğer şekilde şekerim var riske etmek istemiyirum.yarin özel doktoruma göre 38+1oluyirum
Kizlar ben Salı günü 38+4 te spinal sezeryanle dogum yaptım. Başta hersey çok iyiydi ta ki gece bana bir ağrı kesici yapilana kadar.Andorol diye bir ilacmis felaket baş dönmesi yaptı ve bugune kadar hala baş dönmesi çekiyorum.
Bebeğim iyi çok şükür... bizden haberler bu kadar. Henüz doğum yapmayanlara Allah kurtarsin, doğum yapmışlara hayırlı olsun diyorum... :)
Allah bağışlasın canım güle güle büyüt bebişini inşallahCanım pazartesi günü sezeryanla doğum yaptım 2. Bebeğim ilkinde genel olmuştum . Bunda epidural olalım dedim ama demeseydim 3 kerr gidrdiler epidural daha kalın bi iğne gibi ilaç gitmedi uyuşmadım canım çok acıdı . En son spinal yaptılar onun ipnesi daha inci ve acısı az gibiydi tamamen uyuşturan bişi onu normal doğumda kullanamıyorlar sanırım .
Evet hayırlısı bakarsın nişan mı değilmi derken beraber doğururuzevet karışıyor insanın aklı nişan mı akıntı mı diye
hayırlısı bakalım
Benimde aynısı oldu doktora sıkıldım dedim o zamn gel başlatalım dedi ben direkt bi hafta daha zaman tanıyım olmazsa gelip ben derim başlatın diye dedim eşimle sürekli şaka yollu ogluşumla konuşuyoruz bak geldin geldin yoksa doktor teyze zorla getircek seni diyeGaliba beklicem aksam haber veririm demistim :) ya belki 3 gune degismicek ama bu kadar bekledim 3 gun daha bekliyeyim
Bende diyodum gel baslatalim desin diye.is ciddiye binince kacasim geliyor :)) 3 gun bol bol yuruyeyim bari..gerisi nasip..
Canim tansiyon yuksekligi olabilirmi..ablam dogumdan sonra bi zaman yuksek tansiyonla dolasti..geciciymis.gectide.Kizlar ben Salı günü 38+4 te spinal sezeryanle dogum yaptım. Başta hersey çok iyiydi ta ki gece bana bir ağrı kesici yapilana kadar.Andorol diye bir ilacmis felaket baş dönmesi yaptı ve bugune kadar hala baş dönmesi çekiyorum.
Amin canim insallah..Maşallah canım kuzuna sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Bizim ptesi son.istesekte bekleyemiyoruz :) 3gunu var geldi geldi aynenBenimde aynısı oldu doktora sıkıldım dedim o zamn gel başlatalım dedi ben direkt bi hafta daha zaman tanıyım olmazsa gelip ben derim başlatın diye dedim eşimle sürekli şaka yollu ogluşumla konuşuyoruz bak geldin geldin yoksa doktor teyze zorla getircek seni diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?