2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Selam hanımlar ben de 1 ocakta ikinci kuzumu kucağıma aldım çok şükür. İlkinde süt yetiyor mu yetmiyor mu sürekli ? Kafamda. Şimdi doyuyordur herhalde diyorum. ilk ay kontrolüne kadar siz de kafaya takmayın bence. Biraz pimpirikli oluyoruz. Ama onlar çoğunlukla doymak için değil de güvende olduğunu hissetmek için emmek istiyor. Bugünlerde beni duygusal olarak zorlayan şey abisinin tepkileri. Allah yardımcımız olsun

Lekem gelmeye devam ediyo kizlar afedersiniz sumuksu kivam aldi bazen kanli bazen kahve tonu geliyo doktoruma sordum nisan mi diye muayene ettigi icin oluyormus hafifte sancim oluyo arada artarsa gel dedi

Of of ne zormuş işin emzirme kısmı benimkinin çenesi baya güçlü güzel vakumluyor ucu çıkarınca içinde hep süt kalmış oluyor ama silikon uçla da nereye kadar gider bilmem tak çıkar zor oluyor sürekli yıkamak temiz tutmak zorundayım vs vs..

Bu mesaj banaydı sanırım :) Çok sağol önerilerin için.. Deneyeceğim, şimdilik silikon uçla devam ediyoruz bakalım. Göğüslerim epey şiş ve sert, acıyor hatta.. Biraz daha zaman geçince, kendisi de biraz daha gelişince daha kolay olur diye umuyorum

Yaa 56 kişi miii...?!
Maşallah ne kadar çoğaldı birden bire. Ya da ben sondayım o yüzden öyle geliyor. Korkuyorum ben doğum yaptigimda burada kimse olmayacak diye

Canım daha bir hafta var yaa. Belki kendisi gelmek ister bebiş. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

canım kesınlıkle göğsünü sert bırakma. mastit olursun benm sütüm hemen ve cokfazla geldı. bebegım daha küçük oldugundan emince boşaltamıyodu sagmadım sert bıraktım o birkaç gün sonra sıtma ile başladı ateşlendim 40'lara kadar çıktı çok zor atlattım göğsünü her seferinde tamamen boşaltman lazım emzırdıkten sonra. sagmaya baslayınca rahatladım süt kalırsa kanalda tıkanıklık oluyormuş ve çok zor bir şey mafoldum 1hafta boyunca

Canım eğer yapmıyorsa günde bir çok az ama bence sen anlamamışsındr yapıyordur bebişin Ben Prima Premium Care kullanıyorum bir damla yapsada ıslaklık göstergesi Sarı'dan yeşile dönüyor ondan kullanabilirsin öyle anlayabilirsin cnm altını ıslattgıbı

Kızlar ben bugün doğum yaptım.Dün doktordan sonra bayağa bir yürüyüş yaptık akşam hafiften sancım vardı.Gece sıklaştı 5 dak bire düşene kadar evde sancı çektim.Sabah 9.30 gibi hastaneye geldik.Sancılarım çoktu.Duşta pilates topunun üstünde sıcak suyla sancı çektim.ve 12.46 da oğlumu kucağıma aldım.2. Gebeliğim olduğu için sürek sanki biraz daha hızlı ilerledi.Oğlum 3260 gr 52 cm dünyaya geldi.Şu ara emişmekle meşgulüz inşallah sütüm yeterli gelir.Doğum yapacak arkadaşlara Allah yardımcı olsun inşallah siz de tez zamanda kavuşun.

O kdr keyfi yerindeki sanki hep orda kalmak istiyor gibi. Dr umda heran herşey olabilir dedi ama pek umudum yok

Amin inşallah gözün aydın olsun

:))))2013 doğumlu oğlum var.oda gecen emziği aldı başladı emmeye bebeklik günlerimi öxledim diye hiç itiraz etmedim yada sen büyüdün iki emdi sonra verdi zaten:))))) bide benim ki açık açık söylüyo istemiyorum sen istedin oldu diye kızıyo hatta sevmiyrcem felan ama bişey görse bunu bebegımıze alalımmı diyede hep onuda dahil ediyo.Ama bana bigün bi soru sordu doğruyu söyle diye benimi onumu çok sevcen diye ikinizide deyince hayır beni desene dedi.bende tamam seni sevcem en çok dedim.galiba dert ettikleri şey bu oluyo:))) çokta kafaya takmayın .
Yemegını altını vs size muhtac olduğunu anlatın bebekken sende öyleydin gibi.baktınız yine aynı umursamayın sürekli dikkati o yöne cekmeyin yada kabullendirmeye ugrasmayın zamanla alışır.Benimki eminim bebek gelddiğin de yanında bile durmayıp başka odaya götür bunu diyrcek:bazende öyle bi sey diyoki çok sevecek kesin diyorum

Benim oğlum da 3 yaşında ben ne zaman emzirmek için küçüğü alsam gözlerinden yaş gele gele ağlıyor. Sütü bardaktan içsin diyor. Bana da süt ver diyor. Ev kalabalık ama kesmiyor işte. Bana sarıyo yine. 2 haftadır kreşe gitmemesine rağmen bugün hastalandı. Psikolojik olarak etkilendi de bağışıklığı düştü sanırım

ayy bizimki kardesının besiğine yatmak istiyor arada bi de beni paylaşmakta zorlanıyor özellikle uyku saatleri ve uyanınca onu sımartmama sarmama sarmalamama alışmış bebeği emziriyor olursam kızıyor şimdi süt vakti mi diye

hayırlısı olsun hakkında

hayırlı olsun

amin inş hayırlısıyla gelse arttık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…