2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Benim de 19.01 listedeydim ama silmişsin canım sanırım.

Allah analı babalı büyütsün. Gözün aydın canım. Daha önce konuşmuştuk. Srnin de kanala inmemişti benimki gibi. Yürüyüşten sonra mı indi. Sancılarla mı indi. Benim de cumartesi sezaryen olucak. Normal istediğim için merak ediyorum. Beklersem aşağı iner mi acaba.

listede yokum galiba 14 yaomistim dogumu sutum gelemedi bir turlu ..arrti tup baglatma yaptrdim ikinvi bir agri sanci cekiyorum

Kizlar yardim bebegim 1 haftalik oldu dundendir kakasi sulu bildigin açık sarı su nedendir ki normal mi sadece anne sütü veriyorum

bizimki de gürültülü sulu yapıyor tam yaparken görmedim ama bezden belli umarım bu bir sorun degildir
Bezini degistirmek icin actim bide ne goreyim bildigin su akıyor köpüklü birde cok korktum acaba sutum mü yaramiyor ilk kizimda hic hatirlamiyorum boyle birsey

Merhaba annisler sabah lekem geliyo dwmistm sumuksu kivamda lekem kalmadi denecek kadar az sancida muayeneden dolayi oldu galiba simdi sancim falan yok ayy pzt kadar dogursam bari suni yemek istemiyorum

Kızlar doğum yaptım ama bebeğimi çorluya sevk ettiler solunum yetersizliği var diye sebebini bile bilmiyorum. Cok üzgünüm ağlıyorum sürekli sütüm de gelmedi hala.
hayirli olsun canim baska sehire mi sen nerede oturuyorsun

Kızlar doğum yaptım ama bebeğimi çorluya sevk ettiler solunum yetersizliği var diye sebebini bile bilmiyorum. Cok üzgünüm ağlıyorum sürekli sütüm de gelmedi hala.
senin iznin olmadan nasil gonderirler cocugu tek basina allahim bence hemen sikayet edin size danismadan yaptilarsa ve bebegini geri al hemen baska hastaneye git canim

Çok geçmiş olsun bir an önce atlatır inşallah

Merhaba annisler sabah lekem geliyo dwmistm sumuksu kivamda lekem kalmadi denecek kadar az sancida muayeneden dolayi oldu galiba simdi sancim falan yok ayy pzt kadar dogursam bari suni yemek istemiyorum
Ya ben banu çiftçinin videosunda izlemiştim kadın diyor ki suni verildiğinde aslında normalde sancınız gelseydi ne kadar acı çekecekseniz sunide de o kadar çekeceksiniz ekstra bi ağrısı yok suni sancının. Çünkü zaten aynı hormonun yapay halini veriyorlarmış kasılmaları başlatmak için..

Çok geçmiş olsun cnim.inşaAllah bebisin çabuk atlatir

kızlar bebeklere eldiven ne kadar takılmalı.ben artık takmayı bıraktım tırnaklarını kesip törüpülüyorum bı sıkıntı olmuyor dr.lar onermıyormus zaten kendıne de dokunup keşfetmeli dıye. emzırırken cıkarıyordum sımdı tamamen bıraktım. kuzucum zAten sevemedı hiç eldiveni

senin iznin olmadan nasil gonderirler cocugu tek basina allahim bence hemen sikayet edin size danismadan yaptilarsa ve bebegini geri al hemen baska hastaneye git canim
Benim haberim var canım kakasini yapmış hızlı nefes alıp veriyo dedi doktor. Ben luleburgazdayim burda yoğun bakim unitesi olmadığı için mecburen çorluya sevk oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…