2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bir yakınım tüp bebek tedavisi ile hamile kalana dek ben kolay bir şey sanıyordum. Ne bilcem tabii o zamanlar bebekle alakalı merakım yoktu :) Ama gerçekten tüp bebek olayı çok meşakkatli çok zor yıpratıcı bir süreçmiş. İnşallah bu uğurda mücadele veren tüm anneler bebeklerini kucaklarına alırlar

cokzor suan gorummesı hayırlı olsun gozunaydın:) yaklasık bıkacgun sonra karından gorebılırsın tavsıyem bır hafta bekle:)

Selam kizlar yine bn geri de kaldim bugun belim cok agriyor kalp atisini duyan annelerimiz olmus cok sevindim sizin adiniza
ay benim de bel agrım var eşimle temızlık yaptık ben aslında coksey yapmadım ama en ufak sey bıle belımı agrıttı bulantım gectı ama bugun cokuyudum dıye kalkınca ıstıfra ettım:) senın miden ne durumda?

Tabiki tüp bebek cok daha zorlu meşakatli bir süreç kazanmasıda kaybetmeside zor uslübunuz rahatsız etti yoksa suan söylediğin herşeye katılıyorum neyse arada olur yanlıs anlaşılmalar daha burda 9 ay beraber olucaz olcak arada

hayırlı olsun kesen:) hıc acele etme derım 2hafta cok ıyı bır zaman bak ben 14mayısta gordum kese ıcınde bebegımı kese 1.51 cmdı bebiş de 3mm fln dı bdha 2hazıran randevum kalbı duyacagız ınsallah nasıpse :)

Çok sevindim canım inşallah darısı kalp atışına :) Ben de kese için gittiğimde 5 mm ydi. 9 gün sonra kalp atışını gördük ama küçük die duyamadık:)

kizlar bu alttan bakmayj ilkkez duyuyorum bana hic boyle bise yapmadi doktor ilkindede hc demedi bile

Canım benim de sola yerleşmişti şimdi ortaya daha yakındı kese büyüyünce
İnşaallah benimde ortaya gelir moral oldu canım teşekkürler. Tam bişeye sevinicem başka bişey çıkıyo kalıyorum öyle. Çok şükür bu aşamaya geldik büyük bir lütuf bizler için. Allah olmayan herkese nasip etsin

Ayni degisen hic bsy yok valla bnde suan temizlik yapmaya calisiyorum su saat oldu hala debeleniyorum

kizlar bu alttan bakmayj ilkkez duyuyorum bana hic boyle bise yapmadi doktor ilkindede hc demedi bile
Erken zamanlarda vajinal ultrason daha net gösteriyo karından görünmeyebiliyor. İlerleyen zamanlarda karından ultrasonda da çıkmaya başlıyor. Yani vajinal ultrason bir adım önde gibi bişey canım. Senin karından göründüyse gerek duymamıştır doktorun

Canım eğer karından görülmek için erkense (karın ultrasonu içim tahminen 6-7 haftalık olmalı) yani minikse vajinadan bakılabiliyor. Vajinal ultrason diğerine göre 1 hafta 10 gün kadar erken gösteriyormuş. Benm dün karından gözükmedi ve iyice sabırsızlanmıştım bugün gidip vajinal usg yaptırdım kese göründü şükür

Canım bunlar normal şeyler de biz çok araştırmacı gazeteciyiz Benim görümcem mesela hcg artışı nasıl olur onu bilmiyor hiç araştırmaz maşallah bebeği doğdu bile. Doktor bi sorun görmedikten sonra takmamak lazım aslında

Geç mi döllendi acaba hcgniz biraz düşük geldi bana sat 20 nisan ise hemen hemen aynıyız benimde 19 nisan. Doktorunuz biliyodur gerçi herkesin farklı ilerliyor
Evet geç döllenme olabilir dedi. Doktoruda çok sevemedim kendi Doktorum değil. Kendi Doktorum çok yoğun randevu alamıyoruz. Doktor arayışındayım pazartesi tekrar başka bi doktor deneyeceğim sevebileceğim. Sizin göründü mü? Vajinal ultrason olabilir dedi ama ben istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…