bence cok guzel acıklamıssın canım yanlıs bısey gormuyorum ben burda sen o ankı durumda hıssedılen seyden bahsetmıssın. Anladım ben ne demek ıstedıgını Neyseki Allahım ugraslarınızın sonucunu vermıs
Ben yanlış anlaşılmaya sebep olduysam özür dilerim. Asla öyle bi kastım yoktu. Elbette her bebek çok çok kıymetlidir ve umarım herkes bebeğine sağlıkla kavuşur. Sadece şu bi gerçek ki tüp bebek çok daha zorlu bir süreç bunu belirtmek istemiştim. Zor bulup kolay kaybetmek daha fazla yıpratır insanı diye tahmin ediyorum. Doğal yoldan hamile kalabilen kadınlar daha az anne onların bebekleri daha az kıymetli değil asla tabii ki.
Bir yakınım tüp bebek tedavisi ile hamile kalana dek ben kolay bir şey sanıyordum. Ne bilcem tabii o zamanlar bebekle alakalı merakım yoktu :) Ama gerçekten tüp bebek olayı çok meşakkatli çok zor yıpratıcı bir süreçmiş. İnşallah bu uğurda mücadele veren tüm anneler bebeklerini kucaklarına alırlar
Herkese merhaba kızlar Beni de ekler misiniz listeye? Sat 20 Nisan. İkinci çocuğum olacak inşallah. 1,5 yıldır olmuyordu çok şaşkınım . Pazartesi doktora gittik hiç bişey görünmedi hcg 125 çıktı. Pazartesi tekrar gideceğim. Aynı haftada olur gören var mı acaba ?
ay benim de bel agrım var eşimle temızlık yaptık ben aslında coksey yapmadım ama en ufak sey bıle belımı agrıttı bulantım gectı ama bugun cokuyudum dıye kalkınca ıstıfra ettım:) senın miden ne durumda?
Ben yanlış anlaşılmaya sebep olduysam özür dilerim. Asla öyle bi kastım yoktu. Elbette her bebek çok çok kıymetlidir ve umarım herkes bebeğine sağlıkla kavuşur. Sadece şu bi gerçek ki tüp bebek çok daha zorlu bir süreç bunu belirtmek istemiştim. Zor bulup kolay kaybetmek daha fazla yıpratır insanı diye tahmin ediyorum. Doğal yoldan hamile kalabilen kadınlar daha az anne onların bebekleri daha az kıymetli değil asla tabii ki.
Tabiki tüp bebek cok daha zorlu meşakatli bir süreç kazanmasıda kaybetmeside zor uslübunuz rahatsız etti yoksa suan söylediğin herşeye katılıyorum neyse arada olur yanlıs anlaşılmalar daha burda 9 ay beraber olucaz olcak arada
Evet canım alttan ultrasonda çok şükür keseyi gördük kese 5 mm daha çok küçük dedi kalp atışını izleyemedi 2 hafta sonra tekrar gideceğim korkumu baya azalttı yani iyiki gitmişim :)
teşekkür ederim :)
Evet canım alttan ultrasonda çok şükür keseyi gördük kese 5 mm daha çok küçük dedi kalp atışını izleyemedi 2 hafta sonra tekrar gideceğim korkumu baya azalttı yani iyiki gitmişim :)
hayırlı olsun kesen:) hıc acele etme derım 2hafta cok ıyı bır zaman bak ben 14mayısta gordum kese ıcınde bebegımı kese 1.51 cmdı bebiş de 3mm fln dı bdha 2hazıran randevum kalbı duyacagız ınsallah nasıpse :)
İnşaallah benimde ortaya gelir moral oldu canım teşekkürler. Tam bişeye sevinicem başka bişey çıkıyo kalıyorum öyle. Çok şükür bu aşamaya geldik büyük bir lütuf bizler için. Allah olmayan herkese nasip etsin
ay benim de bel agrım var eşimle temızlık yaptık ben aslında coksey yapmadım ama en ufak sey bıle belımı agrıttı bulantım gectı ama bugun cokuyudum dıye kalkınca ıstıfra ettım:) senın miden ne durumda?
Erken zamanlarda vajinal ultrason daha net gösteriyo karından görünmeyebiliyor. İlerleyen zamanlarda karından ultrasonda da çıkmaya başlıyor. Yani vajinal ultrason bir adım önde gibi bişey canım. Senin karından göründüyse gerek duymamıştır doktorun
Canım eğer karından görülmek için erkense (karın ultrasonu içim tahminen 6-7 haftalık olmalı) yani minikse vajinadan bakılabiliyor. Vajinal ultrason diğerine göre 1 hafta 10 gün kadar erken gösteriyormuş. Benm dün karından gözükmedi ve iyice sabırsızlanmıştım bugün gidip vajinal usg yaptırdım kese göründü şükür
İnşaallah benimde ortaya gelir moral oldu canım teşekkürler. Tam bişeye sevinicem başka bişey çıkıyo kalıyorum öyle. Çok şükür bu aşamaya geldik büyük bir lütuf bizler için. Allah olmayan herkese nasip etsin
Canım bunlar normal şeyler de biz çok araştırmacı gazeteciyiz Benim görümcem mesela hcg artışı nasıl olur onu bilmiyor hiç araştırmaz maşallah bebeği doğdu bile. Doktor bi sorun görmedikten sonra takmamak lazım aslında
Geç mi döllendi acaba hcgniz biraz düşük geldi bana sat 20 nisan ise hemen hemen aynıyız benimde 19 nisan. Doktorunuz biliyodur gerçi herkesin farklı ilerliyor
Evet geç döllenme olabilir dedi. Doktoruda çok sevemedim kendi Doktorum değil. Kendi Doktorum çok yoğun randevu alamıyoruz. Doktor arayışındayım pazartesi tekrar başka bi doktor deneyeceğim sevebileceğim. Sizin göründü mü? Vajinal ultrason olabilir dedi ama ben istemedim