2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım zaten sat hesaba göre 8 haftayken ultrasonda 6 hafta çıktı kalp atışı normale göre az dedi valla bilmiyorum herşeyin hayırlısı olsun pazartesi tekrat beta hcg baktırıcam değerde düşme oluyomu olmuyomu bi bakayım sonra zaten 17:00 de kontrolüm var belli olur iyi kötü,hala 6.haftada kaldıysa ben bittim

Canım onu hiç söylemedi bana doktorum bende sormadım heyecandan. Gayet iyi dedi sıkıntı yok dedi sadece biraz kenara yerleşmiş ortaya değilde o da inşaallah ilerledikçe düzelir. Haftaya yine gidicem sorarım 5 ml olması lazım 5. Haftada.

Canım ben de tüp bebekle hamile kaldım. Bi süredir özellikle seni takip ediyorum dualarımda olduğunu bil istedim. Biz elde etmek için çok uğraşıyoruz bu bebekleri. Bir gecelik zevk ürünü değil uzun ve meşakkatli bir sürecin sonucu bizim için. Seni anlayabiliyorum ve hiç tanımasam da içtenlikle dua ediyorum. Rabbim bebeğini sana bağışlasın. Ama olmazsa da ben bittim gözüyle bakma. Hamile kalabilmiş olduğun için de olsa şükret. Allah yardımcımız olsun.

2 kere kanamam oldu ayrı zamanlarda onun dışında bişey yok canım doktor sana ne dedi
Benimde iki kere kanamam oldu canım bir hafta arayla ve koyu pıhtılı şekilde ama beta hcgm yükselmeye devam etti ben düşük sanmıştım progesteronumda düşüktü ilk öğrendiğimde ondan da olabilir iğnelere başlayınca toparladım bide yerleşme kanı gibi değildi hiç. Ama Allahım yardım etti ve devam ediyoruz. Bazılarının kanamalı geçermiş böyle.

CANIM İÇİNİ FERAH TUT ALLAHIN İZNİ İLE HERSEY YOLUNDADIR

İyi temennilerinize bende katılıyorum hanımefendi inşallah sizde sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza alırsınız yanlız bir gecelik zevk ürünü cok çirkin yani doğal yolla oln bir gebelik bir tüp bebek gebeliği kadar değerli değil sanırım sizin gözünüzde

Herkese merhaba kızlar Beni de ekler misiniz listeye? Sat 20 Nisan. İkinci çocuğum olacak inşallah. 1,5 yıldır olmuyordu çok şaşkınım . Pazartesi doktora gittik hiç bişey görünmedi hcg 125 çıktı. Pazartesi tekrar gideceğim. Aynı haftada olur gören var mı acaba ?

Geç mi döllendi acaba hcgniz biraz düşük geldi bana sat 20 nisan ise hemen hemen aynıyız benimde 19 nisan. Doktorunuz biliyodur gerçi herkesin farklı ilerliyor

Canım benim de sola yerleşmişti şimdi ortaya daha yakındı kese büyüyünce

Ben de öyleyim yalnız değilsin canım

Ben yanlış anlaşılmaya sebep olduysam özür dilerim. Asla öyle bi kastım yoktu. Elbette her bebek çok çok kıymetlidir ve umarım herkes bebeğine sağlıkla kavuşur. Sadece şu bi gerçek ki tüp bebek çok daha zorlu bir süreç bunu belirtmek istemiştim. Zor bulup kolay kaybetmek daha fazla yıpratır insanı diye tahmin ediyorum. Doğal yoldan hamile kalabilen kadınlar daha az anne onların bebekleri daha az kıymetli değil asla tabii ki.

akıntı normal sekılde oluyor benım buhafta cogaldı ozellıkle. Ilişki sonrası ıse bır dr.a sormanı tavsıye ederım. biz dr.a ılıskıyı sormayı unuttuk o soylemedı rısk var dıye yıne de cesaret edemedık gıdınce sorucaz bakalım ne dıcek

bence cok guzel acıklamıssın canım yanlıs bısey gormuyorum ben burda sen o ankı durumda hıssedılen seyden bahsetmıssın. Anladım ben ne demek ıstedıgını Neyseki Allahım ugraslarınızın sonucunu vermıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…