- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
Sagol canim.boyle devam eder insallah..hepimizin sorunsuz..en buyuk duam..Maşallah maşallah minige annesi
2 kere kanamam oldu ayrı zamanlarda onun dışında bişey yok canım doktor sana ne dedilekelenmeniz yada belirti kayıplarınız varmı benimde geriden geliyor sanırım
Canım zaten sat hesaba göre 8 haftayken ultrasonda 6 hafta çıktıİYİDE CANIM KALP ATIŞI NORMALDE 7. HAFTALARDA GÖRULMESI İDEALDİR ONDAN ÖNCE ÖYLE OLMASI NORMAL BENCE SENI BOSUNA STRESE SOKMUŞ SEN SAKIN OL BENDE GITTIM 6 HAFTALIKKEN SADECE KESE GÖRDUK 4 HAFTALIK DEDI GEÇ YUMURTLAMIS OLABILIRSIN DEDI HER ZAMAN AYNI OLMUYO DEDI O YUZDEN RAHAT OL İYİ DÜŞÜN BOL DUA ET ALLAH NE DERSE O OLUR DOKTOR NE DERSE DEGIL YEDIKLERINE ICTIKLERINE DIKKAT ET SÜT MUZ KAŞAR FINDIK BADEM BUNLARI KESINLIKLE TÜKET
Canım onu hiç söylemedi bana doktorum bende sormadım heyecandan. Gayet iyi dedi sıkıntı yok dedi sadece biraz kenara yerleşmiş ortaya değilde o da inşaallah ilerledikçe düzelir. Haftaya yine gidicem sorarım 5 ml olması lazım 5. Haftada.Hayırlı olsun canım ben de ilk kez bugün gördüm keseyi 6+5 teyim ama geç döllenme gibi duruyor kese 5 mm ve doktor yaklaşık 5 haftalık dedi. Senin kese boyutu nedir acaba? Bu arada betam 21 Mayıs'ta 1135 ti bir daha ölçtürmedim tahminim şimdi max 4000-5000 civarındadır
Sizin karından mı vajinal mi gözüktüBende bugün keseyi gördüm çok şükür 5+2 yiz bizde. Zor gösterdi kendini. Bakalım kalp atışı alcaz mı. Beta hcgm 5000 sizin kaçlarda acaba öğrenebilir miyim?
Canım zaten sat hesaba göre 8 haftayken ultrasonda 6 hafta çıktıkalp atışı normale göre az dedi valla bilmiyorum herşeyin hayırlısı olsun pazartesi tekrat beta hcg baktırıcam değerde düşme oluyomu olmuyomu bi bakayım sonra zaten 17:00 de kontrolüm var belli olur iyi kötü,hala 6.haftada kaldıysa ben bittim
Benimde iki kere kanamam oldu canım bir hafta arayla ve koyu pıhtılı şekilde ama beta hcgm yükselmeye devam etti ben düşük sanmıştım progesteronumda düşüktü ilk öğrendiğimde ondan da olabilir iğnelere başlayınca toparladım bide yerleşme kanı gibi değildi hiç. Ama Allahım yardım etti ve devam ediyoruz. Bazılarının kanamalı geçermiş böyle.2 kere kanamam oldu ayrı zamanlarda onun dışında bişey yok canım doktor sana ne dedi
Canım zaten sat hesaba göre 8 haftayken ultrasonda 6 hafta çıktıkalp atışı normale göre az dedi valla bilmiyorum herşeyin hayırlısı olsun pazartesi tekrat beta hcg baktırıcam değerde düşme oluyomu olmuyomu bi bakayım sonra zaten 17:00 de kontrolüm var belli olur iyi kötü,hala 6.haftada kaldıysa ben bittim
vajinal gözüktü 2 gün öncede gittim net değildi görünmedi bugün netleşmiş baya korkuttu bizi.Sizin karından mı vajinal mi gözüktü
Canım ben de tüp bebekle hamile kaldım. Bi süredir özellikle seni takip ediyorum dualarımda olduğunu bil istedim. Biz elde etmek için çok uğraşıyoruz bu bebekleri. Bir gecelik zevk ürünü değil uzun ve meşakkatli bir sürecin sonucu bizim için. Seni anlayabiliyorum ve hiç tanımasam da içtenlikle dua ediyorum. Rabbim bebeğini sana bağışlasın. Ama olmazsa da ben bittim gözüyle bakma. Hamile kalabilmiş olduğun için de olsa şükret. Allah yardımcımız olsun.
Geç mi döllendi acaba hcgniz biraz düşük geldi bana sat 20 nisan ise hemen hemen aynıyız benimde 19 nisan. Doktorunuz biliyodur gerçi herkesin farklı ilerliyorHerkese merhaba kızlarBeni de ekler misiniz listeye? Sat 20 Nisan. İkinci çocuğum olacak inşallah. 1,5 yıldır olmuyordu çok şaşkınım . Pazartesi doktora gittik hiç bişey görünmedi hcg 125 çıktı. Pazartesi tekrar gideceğim. Aynı haftada olur gören var mı acaba ?
Canım benim de sola yerleşmişti şimdi ortaya daha yakındı kese büyüyünceCanım onu hiç söylemedi bana doktorum bende sormadım heyecandan. Gayet iyi dedi sıkıntı yok dedi sadece biraz kenara yerleşmiş ortaya değilde o da inşaallah ilerledikçe düzelir. Haftaya yine gidicem sorarım 5 ml olması lazım 5. Haftada.
Ben de öyleyim yalnız değilsin canımYa kızlar ben bu sürekli hasta gibi hissetmekten çok sıkıldım . Çok hareketli biriydim ben ya.ne olur geçsin artık bu haller. Böyle hisseden bir tek ben miyim ? Uyumak hiç bana göre değil.
Doktorum da demez mi anne ilk 3 ay hep halsiz olmalı yatmalı ki toksik maddelere maruz kalmasın . 3 ay
İyi temennilerinize bende katılıyorum hanımefendi inşallah sizde sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza alırsınız yanlız bir gecelik zevk ürünü cok çirkin yani doğal yolla oln bir gebelik bir tüp bebek gebeliği kadar değerli değil sanırım sizin gözünüzde
akıntı normal sekılde oluyor benım buhafta cogaldı ozellıkle. Ilişki sonrası ıse bır dr.a sormanı tavsıye ederım. biz dr.a ılıskıyı sormayı unuttuk o soylemedı rısk var dıye yıne de cesaret edemedık gıdınce sorucaz bakalım ne dıcekHerkese hayırlı akşamlar..
Kızlar sulu akıntınız var mı? Benim 3-4 gündür su gibi akıntım oluyor. İç çamaşırımı kaç kere değiştirdiğimi siz düşünün artık... Afedersiniz özellikle ilişkiden sonra temizlenmeme rağmen su gibi bi akıntım oluyor. Böyle bi şey yaşayan var mı?
Bir de karın şişliğim gene başladı delircem.. Şimdiden karnım çıkıyor. Sabah bi şey yok ama akşama doğru şiştikçe şişiyor ya
Canım naptın doktora göründün mü?@defne1453 @Naz4438 @zet193 @cycasArchpa kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler.. Şuan yoldayız başla bir hastaneye ve doktora gidiyoruz yoksa içim rahat etmiyor..
bence cok guzel acıklamıssın canım yanlıs bısey gormuyorum ben burda sen o ankı durumda hıssedılen seyden bahsetmıssın. Anladım ben ne demek ıstedıgını Neyseki Allahım ugraslarınızın sonucunu vermısCanım ben de tüp bebekle hamile kaldım. Bi süredir özellikle seni takip ediyorum dualarımda olduğunu bil istedim. Biz elde etmek için çok uğraşıyoruz bu bebekleri. Bir gecelik zevk ürünü değil uzun ve meşakkatli bir sürecin sonucu bizim için. Seni anlayabiliyorum ve hiç tanımasam da içtenlikle dua ediyorum. Rabbim bebeğini sana bağışlasın. Ama olmazsa da ben bittim gözüyle bakma. Hamile kalabilmiş olduğun için de olsa şükret. Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?