2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bu arada ben de yumurtlama testi ile hamile kalmıştm benim de geç olmuştu yumurtlamam heralde o yüzden doğum da gecikti
Aynen bende :) ama 16.gun cift cizgiydi.. ama ona gorede gecikti benim.zaten dr 2 gun ileri atmisti o da 16 ocaga denk geliyor iste..onuda gectik

Gozun aydin canim..
Ama benim gozum.korktu bosu bosuna bende sanci cekicem

Gozun aydin canim..
Ama benim gozum.korktu bosu bosuna bende sanci cekicem
Cnm senın Dr un açılma olmadan neden suniye yönlendirdi ki ilk bebek miydi seninde. Muayene sonrası mı karar verildi her Dr farklı uygulama yapıyor kafam karışyı benimde iyice ya

Yok sol kalca ve kasik . Bu gece en fazla oldu . Ama sanci gibi degil.
Yaa benim de sol kalça sol bacak.. bugün de sırtıma belime kramp girdi yürürken durdum ağladm acıdan eşim yanımdaydı neyse ki zor yürüdüm arabaya kadar.. 10 dk sonra geçti.. dün ve bugün karnımın fotosunu çektim karşılaştırınca biraz inmiş gibi geldi sırt ağrımı ona yordum :))) benim yumurtlama tarihini baz alinca doktorun hesabina saydigimda 21-22 gibi dogum gozukuyor insallah gelirler bir an once de rahatlariz.. erken gelmesin diye dua ettik tuttu da simdi gelsin diye dua ediyoruz gelmiyorlar

Gecmis olsun canim sag salim atlatmissiniz onemli olan o.. hayirli olsun allah anali babali buyutsun :) insallah bizimkiler de bir an once gelir de suni sanciya gerek kalmaz

Cnm senın Dr un açılma olmadan neden suniye yönlendirdi ki ilk bebek miydi seninde. Muayene sonrası mı karar verildi her Dr farklı uygulama yapıyor kafam karışyı benimde iyice ya
Ilk dogum canim..valla bilmiyorum israrla sordum.. ki sezeryana hic karsi degilim :) persembe gunu sancim 60 kadar cikmisti.acilma yoktu.. o gun karar verdik. 3 gune acilma olmusmudur bilmiyorum.bikac agrim oldu ozellikle bu aksam ama..acilma yoksada denicezmi dedim .evet dedi.

Aynen benimde sol iste...ama.ole uzun surmuyo anlik oluyo bidaha oluyo filan..
Artik gelicekler ya isteyerek ya zorla :)))

Ablan hakli anne sütü için düzenli süt yapacak yiyecekler tüketmek 3 lt yakın icmek ve uyuman gerek canım

Ya ben neyi anlamıyorum biliyormusunuz eskiden nst yoktu gün gelen doğuruyor du şimdi açılma olmuyor suniyle bile bu nasıl iş

Bende kimyonu kaynatıp iki çay kaşığı Ömer'e geri kalanını ben içiyorum o gaz sancısı bizde de var

Hayırlı geceler kızlar.38+4 te çarşamba akşamı saat 10 da normal doğumla kızıma kavuştum şükürler olsun.suni sancı almadım.açılmam on dakikada 2cm den 9-10 cm e çıktı ve beş dk içinde beş altı ıkınmada doğurdum.doktorlar bile şok oldu.allah herkese benimki gibi kolay bir doğum nasip etsin inşallah.4 kilo doğdu kızım maşallah,ikimiz de çok iyiydik hemen emdi sütüm de geldi.ertesi gün hastaneden çıktık evimize geldik binlerce kere şükür.iki gündür evimizdeyiz.kızım o kadar güzelki öpmelere doyamıyorum.maşallah.dua eden herkese teşekkür ederim allah razı olsun.telaştan yazamadım kaç gündür.inşallah herkes iyidir.doğum yapanlara da hayırlı uğurlu olsun.

Canım burda belirleyici çiş miktarı her açığında altını çiş yapıyormu ve kak rengi önce siyah sonra yesil.en son sarıya doner zamanla bu sarı renk kaka günde 5-6 kez olmalı o zaman doyuyor demektir

Evet cnim,dün 2.5 da doğuma girdim.biraz zorlu bi doğum oldu ama hamd olsun ki şuan ikimizde iyiyiz.su tum hiç yok mama veriyorum.şükürler olsun bu gunumuze❤
Canım gozun aydın sende kavustun mucizene Allah analı ve babalı büyütsün inşallah meleğini
Paşam nasıl sen nasılsın çıktınız mi hastaneden

Kızlar dünden beri kızım çişini kakasını yapmıyor.gaz çıkarıyor ama çiş kaka yok.sık sık emziriyorum emiyor da.sütüm az mı acaba doymuyor mu ondan mı çiş kaka yok.ama doymasa aç kalsa ağlamaz mı.

Dogumun güzel olmuş. Rabbim bebeğine de sağlık versin sen yine de bol bol emzir. Başta yaptı galiba şimdi mi yapmıyor?

hayırlı olsun sağlıkla büyüt miniğini inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…