Aynen bende :) ama 16.gun cift cizgiydi.. ama ona gorede gecikti benim.zaten dr 2 gun ileri atmisti o da 16 ocaga denk geliyor iste..onuda gectikBu arada ben de yumurtlama testi ile hamile kalmıştm benim de geç olmuştu yumurtlamam heralde o yüzden doğum da gecikti
Gozun aydin canim..Kizlar hepinizi alintilayamadim bebegim dogdu ama sezeryan olduk suan ikimizde iyiyiz sadece dikis yerlerim agriyor kizim cok guzel masallah ayni abisi ve bi sorunumuz yok cok sukur sunide cok cektim rabbim kimseyi o yolda koymasin darisi diger arkadaslarimin basina insallah emzitiyorum sutum hemen oldu cok sukur memeyi kavradi
Cnm senın Dr un açılma olmadan neden suniye yönlendirdi ki ilk bebek miydi seninde. Muayene sonrası mı karar verildi her Dr farklı uygulama yapıyor kafam karışyı benimde iyice yaGozun aydin canim..
Ama benim gozum.korktubosu bosuna bende sanci cekicem
Yaa benim de sol kalça sol bacak..Yok sol kalca ve kasik . Bu gece en fazla oldu . Ama sanci gibi degil.
Gecmis olsun canim sag salim atlatmissiniz onemli olan o.. hayirli olsun allah anali babali buyutsun :) insallah bizimkiler de bir an once gelir de suni sanciya gerek kalmazKizlar hepinizi alintilayamadim bebegim dogdu ama sezeryan olduk suan ikimizde iyiyiz sadece dikis yerlerim agriyor kizim cok guzel masallah ayni abisi ve bi sorunumuz yok cok sukur sunide cok cektim rabbim kimseyi o yolda koymasin darisi diger arkadaslarimin basina insallah emzitiyorum sutum hemen oldu cok sukur memeyi kavradi
Ilk dogum canim..valla bilmiyorum israrla sordum.. ki sezeryana hic karsi degilim :) persembe gunu sancim 60 kadar cikmisti.acilma yoktu.. o gun karar verdik. 3 gune acilma olmusmudur bilmiyorum.bikac agrim oldu ozellikle bu aksam ama..acilma yoksada denicezmi dedim .evet dedi.Cnm senın Dr un açılma olmadan neden suniye yönlendirdi ki ilk bebek miydi seninde. Muayene sonrası mı karar verildi her Dr farklı uygulama yapıyor kafam karışyı benimde iyice ya
Aynen benimde sol iste...ama.ole uzun surmuyo anlik oluyo bidaha oluyo filan..Yaa benim de sol kalça sol bacak..bugün de sırtıma belime kramp girdi yürürken durdum ağladm acıdan eşim yanımdaydı neyse ki zor yürüdüm arabaya kadar.. 10 dk sonra geçti.. dün ve bugün karnımın fotosunu çektim karşılaştırınca biraz inmiş gibi geldi sırt ağrımı ona yordum :))) benim yumurtlama tarihini baz alinca doktorun hesabina saydigimda 21-22 gibi dogum gozukuyor insallah gelirler bir an once de rahatlariz.. erken gelmesin diye dua ettik tuttu da simdi gelsin diye dua ediyoruz gelmiyorlar
Ben mandalina ve portakal çok yerim tuhh oğlan ondan mı küçük tüp gibi yaaa ben bilmiyordumportakal mandalina muz gaz yapar diyorlsr bix meyve ne yiycez bunlar da gerek siz denediniz mi yapıyor mu gaz?
Ablan hakli anne sütü için düzenli süt yapacak yiyecekler tüketmek 3 lt yakın icmek ve uyuman gerek canımKızlar dün ablamla konuşuyorduk telefonda saat öğlen 1.30 falandı ve ben daha kahvaltı hazırlıyordum kendime, tek başımayım uyan bebeğin altınj temizle karnını doyur gazını çıkar üstünü değiştir biraz oynayıp sonra uyuyunca kendime ve eve bakabiliyorum zAten sabah uyuyoruz 8 den önce uyumadık hiç, bana kızdı sen böyle yaparsan asla sütun yetmez 2 ye kadar bişiy yemeden duramaz emziren kadın yiyeceksin bebek ağlasa da sen yiyeceksin bebek kakalı da kalsa 5 dk bekleyecek sen yiyeceksin falan diye genel olarak 1 civarında kahvaltı edip 4 gibi rezene kimyon çaylarımı bisküvi kek ile yiyip sonra 6 da eşim geliyor o bebekle ilgilenirken ben yemek hazırlıyorum yememiz 7.30 falan oluyor, sütüm var diyorum şimdi 1 aylık bebeğe herkesin sütü yeter 3-4 aylık olduğunda yetmez diye tutturdu, cidden sütüm olsun diye saat başı yemek mi yiyeceğimki yaza kadar 5 kilo verme hedefim varken
Hadi gözün aydın sutun bol olsun inşallah yarın hasret gider kuzunlaSerum veriliyor
O yüzden süt istenmedi
Emziremedim yarın emzirsin denmiş inşallah yarına kadar sütüm gelir yaa
Bende kimyonu kaynatıp iki çay kaşığı Ömer'e geri kalanını ben içiyorum o gaz sancısı bizde de varBizde mamayı azalttık anne sütünü artırınca gaz başladı. Bazen hiç susmuyor ben ağlıyorum o ağlıyor :) Süt çoğaldığına göre artık yeme içmeye dikkat etmeliyim sanırım. Bu arada biz çok az da olsa kimyonlu su veriyoruz rahatlatıyor
Canım burda belirleyici çiş miktarı her açığında altını çiş yapıyormu ve kak rengi önce siyah sonra yesil.en son sarıya doner zamanla bu sarı renk kaka günde 5-6 kez olmalı o zaman doyuyor demektirKızlar allah razı olsun. Doktor çok korkuttu beni. Bide sütüm geliyordur demi nasıl anlamam gerek doyduğunu.3 yudum emiyor sonra duruyor bidaha emiyor. Böyle böyle gidiyor. Normal mi yutkunma olayını anlayamadım zaten. Duruncaya yutkunuyor
Canım gozun aydın sende kavustun mucizene Allah analı ve babalı büyütsün inşallah meleğiniEvet cnim,dün 2.5 da doğuma girdim.biraz zorlu bi doğum oldu ama hamd olsun ki şuan ikimizde iyiyiz.su tum hiç yok mama veriyorum.şükürler olsun bu gunumuze❤
Dogumun güzel olmuş. Rabbim bebeğine de sağlık versin sen yine de bol bol emzir. Başta yaptı galiba şimdi mi yapmıyor?Hayırlı geceler kızlar.38+4 te çarşamba akşamı saat 10 da normal doğumla kızıma kavuştum şükürler olsun.suni sancı almadım.açılmam on dakikada 2cm den 9-10 cm e çıktı ve beş dk içinde beş altı ıkınmada doğurdum.doktorlar bile şok oldu.allah herkese benimki gibi kolay bir doğum nasip etsin inşallah.4 kilo doğdu kızım maşallah,ikimiz de çok iyiydik hemen emdi sütüm de geldi.ertesi gün hastaneden çıktık evimize geldik binlerce kere şükür.iki gündür evimizdeyiz.kızım o kadar güzelki öpmelere doyamıyorum.maşallah.dua eden herkese teşekkür ederim allah razı olsun.telaştan yazamadım kaç gündür.inşallah herkes iyidir.doğum yapanlara da hayırlı uğurlu olsun.
Kizlar hepinizi alintilayamadim bebegim dogdu ama sezeryan olduk suan ikimizde iyiyiz sadece dikis yerlerim agriyor kizim cok guzel masallah ayni abisi ve bi sorunumuz yok cok sukur sunide cok cektim rabbim kimseyi o yolda koymasin darisi diger arkadaslarimin basina insallah emzitiyorum sutum hemen oldu cok sukur memeyi kavradi
ay kıyamam canım ilk oglumda portakal yemiştim mahfoldu garibim onu biliyordum da mandalina da öyleymiş yemiyorum gecen canım cekti yarısını yedimBen mandalina ve portakal çok yerim tuhh oğlan ondan mı küçük tüp gibi yaaa ben bilmiyordum
normal toz kimyonu mu kaynatıyorsun canım ben direkt yiyorum kaynatmak daha etkiliyse öyle yapayımBende kimyonu kaynatıp iki çay kaşığı Ömer'e geri kalanını ben içiyorum o gaz sancısı bizde de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?