Senin adına sevindim. Bizde 1 saat ara vermedi gelen giden anket yapan. Acaba gunun anket yapılacak odası mi secilmistikbana serbeti getirip gittiler hiç öyle çok giren olmadı hemşireleri bile ihtiyacım olunca cagirdim çok yardimcida oldular hem hemşireler hem doğumdaki ebeler ben memnun kaldim
Gözün aydın canım. Sağlıklı ve mutlu bir ömrü olsun küçük haniminBenim minik kızım da doğduuu bu sabah şükürler olsun sez. oldum 3300 gr. 47 cm. Darısı bekleyenlerin başına
ben de yarom yedim gecen canım cekti Allahtan hamileyken tabak tabak yemişimPortakal mandalina asitli olduğu için mukus yapar kakaya Bağırsakları için ağır gelebilir ama akşamlarıcanım istiyor yarım yiyorum ben muz da kabız yapıyor malesef
tmm cnm kiyamadim bebisine okuyunca insallah duzelir gaz sorunuCanım yok niye yanlış anlıyım estagfurullah, canım sütüm var hatta çoğu boşa bile akıyor kendiliğinden, hiç memeden ben ayırmıyorum bebek doyup bırakıyor memeyi, neredeyse değiştirdiğim her bezi kakalı alıyorum bu da doyduğunu gösteriyormuş, bi de bebeğim eve geleli 10 gun olmuştu sağlık ocağına topuk kanı için gittik tarttılar 10 günde yarım kilo almıştı sanırım doymasa kilo alımı olmaz, salı günü aşımız var yeniden sağlık ocağı ve tartı demek oluyor bakalım kuzucum doğalı 1 ay oluyor ama 20 gündür evde kendim besleyebiliyorum salı günü yazarım 20 günde toplam kilo alışını, ne biliyim yani her bebek öyledir diye düşünüyordum ben hiç 3 saat uyuyan bebek görmedimhe gazı var o ayrı ondan eminim gazlı bir bebek önceki gün akşam üzeri o kadar ağladı ki ütüyü aldım yatağa iki minik havlu aldım yanıma bebeğimin pijamalarını çıkarıp havluları ısıtıp birini karnına birini ayaklarına koydum sürekli değiştirdim ısıtıp ısıtıp karnına masajlar yaptım yatış pozisyonunu sürekli değiştirdim ayaklarını hareket ettirdim çocuk bir gaz çıkardı bir rahatladı cidden ben üzüldüm demek ne çok sancısı varmış, gaz sancısından ağlamasıyla huysuzluğundan ağlaması farklı yani sanıyorum ki ayırt edebiliyorum gaz sancısından ağladığında kıpkurmızı oluyor ıkınma hareketleri ayaklarını karnına doğru çekiyor ve kucakta bile olsa sakinleşmiyor ama huysuzluğundan ağladığında mızırdanmalar şeklinde ağlamalar ve kucakta hemen sakinleşip uyuyor
Ayy hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini inşallah seninle günümüz aynı inşallah ben de arkandan doğururum hayırlısıylaBenim minik kızım da doğduuu bu sabah şükürler olsun sez. oldum 3300 gr. 47 cm. Darısı bekleyenlerin başına
Her yerim morarmış gibi ağrıyor bebek ağırlaştıkça belim sırtım bacaklarım.. bütün kaslarım ağrıyor sadece doğum sancım gelmiyor :)) ara ara hafif bi adet sancısı oluyor ama o da düzensiz ve çok hafif.. tecrübeliler sancın gelse yerinde duramazsın bu sancı değil, karnımı görünce de hiç inmemiş sen daha doğurmazsın diyorlarAgrin var sancin mi yok..benim agrimda olmuyor.suni sanci ise yaramaz diye direk sezeryan istedim ama.yapmiyorkacta ptsi randevun. Ben 8 de ordayim :)
Hadi hayırlı olsun hoşgelmiş bebeğin :)Benim minik kızım da doğduuu bu sabah şükürler olsun sez. oldum 3300 gr. 47 cm. Darısı bekleyenlerin başına
maşallah canım ne güzelDoğum yapan hanımlar napıosunuz nasıl gidiyor annelik bebeğiniz nasıl:) Hatta günün sorusunu soruyorum kilolar ne alemde :)) Ben 81 kg ile doğuma girdim bugün tartıldım 68.5 a düşmüşüm. Hedefim 56. Doğumdan sonra sadece 5 kg vermiştim zaten bunun 4 kilosu bebeğin kilosuydu. İştahım inanılmaz kapalı. Kahvaltıyı sıkı yapıyorum ekmek yemiyorum hamileyken o kadar cok ekmek yedim ki midem bulandı canım istemiyor. Gün içinde süt yapan çaylar yiyecekler örneğin tahinli pekmez gibi şeyler atıştırıyorum. Siz de alıntılayın bu yazımı bakalım kilolar ne alemde :) hafta bi kez kontrol yapalım.
canım valla bazen özellikle sırf sana bakmak için giriyorum sayfaya. Satdaş idik ya :) inşşş yarın kendiliğinden başlar hiçbişeye gerek kalmadanAgrin var sancin mi yok..benim agrimda olmuyor.suni sanci ise yaramaz diye direk sezeryan istedim ama.yapmiyorkacta ptsi randevun. Ben 8 de ordayim :)
Evet canim gec dollenme iste... benim dogum tarihi gecti :) 16 ocakta dogmasi gerekiyordu...ptesi suni sanci alicam...Yani benim sen büyük ihtimal kendi hesabına göre olacak tabi normal Doğumda ne zaman olur bilinmez ama :/ benim adet geciktirmen 5 gün sonra kan testinde hamile olduğum çıkmıştı. Beta 20 idi. Onunla alakalı olabilir mi acaba geç döllenme falan
Senin adına sevindim. Bizde 1 saat ara vermedi gelen giden anket yapan. Acaba gunun anket yapılacak odası mi secilmistik
Gozun aydin.. uzun saglikli omru olsun insallah.Benim minik kızım da doğduuu bu sabah şükürler olsun sez. oldum 3300 gr. 47 cm. Darısı bekleyenlerin başına
Tabiki son adet tarihinize göre olucak. Bebek 2 hafta kücük olablir. Burda bi arkadas daha vardı bebegi geri cıkıyodı bi kaç hafta doktoruda oyle demişti. Sonra devlet hastanesine gtti bebek sat a göre olur dendi ve dün sezeryanla aldılar. Bence baska doktorun daha fikrini alınKızlar iyi akşamlar birşey soracağım. Ben son adet tarihine göre 39+4 hamileyim. Ama doktor başta iki hafta geriden söyleyerek hesapladı. Sonra son adet tarihime göre söyledi bir süre. Tam Doğum iznine ayrılacakken yine iki hafta geriden söyledi haftasını. Ve ona göre izne ayırdı beni. Şu an son adet tarihine göre 39 haftalık. Ama doktorun bana söylediğine göre 37 haftalık. Ben neye göre kendimi hazırlamalıyım ?
en son randevumda bana iki hafta sonra kontrole gel demişti. Salı günü tam iki hafta olacak. kontrolüm var. Bakalım ne diyecek
Az kaldi canim sabir son gunler artik..Her yerim morarmış gibi ağrıyor bebek ağırlaştıkça belim sırtım bacaklarım.. bütün kaslarım ağrıyor sadece doğum sancım gelmiyor :)) ara ara hafif bi adet sancısı oluyor ama o da düzensiz ve çok hafif.. tecrübeliler sancın gelse yerinde duramazsın bu sancı değil, karnımı görünce de hiç inmemiş sen daha doğurmazsın diyorlarpazartesi öğleden sonra 1 buçuk gibi gidicez biz. Senin doğum zamanı çoktan netleşmiş olur o saatte :)
Benim minik kızım da doğduuu bu sabah şükürler olsun sez. oldum 3300 gr. 47 cm. Darısı bekleyenlerin başına
Aynen sabrediyorum en fazla 4 gün kaldı sonuçta, bi şekilde doğacak.. senin kramplar karnında mı sancı gibi miAz kaldi canim sabir son gunler artik..
Benimde 2 3 gundur kramp giriyor ama.dayanilmicak gibi degil.aksamlari sadece.cok geziyorum cok hareket ediyorum.ondan galiba 3 5 kez oluyor geciyor sonra.
Bu arada ben de yumurtlama testi ile hamile kalmıştm benim de geç olmuştu yumurtlamam heralde o yüzden doğum da geciktiEvet canim gec dollenme iste... benim dogum tarihi gecti :) 16 ocakta dogmasi gerekiyordu...ptesi suni sanci alicam...
Ama dr kendi hesabini esas alir..
masallah süpersin nasıl becerdin :)çağla şikeli geçtim galiba ben 64 le hamile kaldım 60 a düştüm 65 e geri çıktım şuan tekrar 60a geri döndüm
Bende durumlar dalgali...bebegimin sariligi dusuyor çok sukur bugün 10. Gün kontrolu vardi kilo alimi olmus. şimdi 20 gün sonra kalca usg ve 1 ay kontrolu olacak. Annelik ise bazen oturup aglamali ben yapabilecek miyim ne zaman uykulari duzene girecek diye...bazen de bol sukurlu Allah ım bize boyle bir nimet nasio ettigi icin:) kilom ise 65 girdim doguma ciktim 60 derken simdi 58 civatiDoğum yapan hanımlar napıosunuz nasıl gidiyor annelik bebeğiniz nasıl:) Hatta günün sorusunu soruyorum kilolar ne alemde :)) Ben 81 kg ile doğuma girdim bugün tartıldım 68.5 a düşmüşüm. Hedefim 56. Doğumdan sonra sadece 5 kg vermiştim zaten bunun 4 kilosu bebeğin kilosuydu. İştahım inanılmaz kapalı. Kahvaltıyı sıkı yapıyorum ekmek yemiyorum hamileyken o kadar cok ekmek yedim ki midem bulandı canım istemiyor. Gün içinde süt yapan çaylar yiyecekler örneğin tahinli pekmez gibi şeyler atıştırıyorum. Siz de alıntılayın bu yazımı bakalım kilolar ne alemde :) hafta bi kez kontrol yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?