2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bana serbeti getirip gittiler hiç öyle çok giren olmadı hemşireleri bile ihtiyacım olunca cagirdim çok yardimcida oldular hem hemşireler hem doğumdaki ebeler ben memnun kaldim
Senin adına sevindim. Bizde 1 saat ara vermedi gelen giden anket yapan. Acaba gunun anket yapılacak odası mi secilmistik

Portakal mandalina asitli olduğu için mukus yapar kakaya Bağırsakları için ağır gelebilir ama akşamlarıcanım istiyor yarım yiyorum ben muz da kabız yapıyor malesef
ben de yarom yedim gecen canım cekti Allahtan hamileyken tabak tabak yemişim

tmm cnm kiyamadim bebisine okuyunca insallah duzelir gaz sorunu

Benim minik kızım da doğduuu bu sabah şükürler olsun sez. oldum 3300 gr. 47 cm. Darısı bekleyenlerin başına
Ayy hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini inşallah seninle günümüz aynı inşallah ben de arkandan doğururum hayırlısıyla

Agrin var sancin mi yok..benim agrimda olmuyor.suni sanci ise yaramaz diye direk sezeryan istedim ama.yapmiyor kacta ptsi randevun. Ben 8 de ordayim :)
Her yerim morarmış gibi ağrıyor bebek ağırlaştıkça belim sırtım bacaklarım.. bütün kaslarım ağrıyor sadece doğum sancım gelmiyor :)) ara ara hafif bi adet sancısı oluyor ama o da düzensiz ve çok hafif.. tecrübeliler sancın gelse yerinde duramazsın bu sancı değil, karnımı görünce de hiç inmemiş sen daha doğurmazsın diyorlar pazartesi öğleden sonra 1 buçuk gibi gidicez biz. Senin doğum zamanı çoktan netleşmiş olur o saatte :)

maşallah canım ne güzel
Ben 70 le hamile kaldım 83 le Doğuma girdim. 1 hafta olacak yarın, 76 kg yum. Yarısı gitmiş yani. Normal besleniyorum, süt yapan çorbalar içiyorum. Onun dışında Reyhan şerbeti, komposto. Şekerli tabi. Bide konu komşu pasta getiriyor :)) özellikle geceleri midem kazınınca yiyorum napim, Kayra gece 4 e kadar ayakta enerjim bitiyor.. kiloyu takıntı yapmıyorum, gider kendisi yaa modundayım :) ya göbeğime gıcığım, yamuna korse almak istiyorum ama çok pahalı kararsız kaldım oyüzden

Agrin var sancin mi yok..benim agrimda olmuyor.suni sanci ise yaramaz diye direk sezeryan istedim ama.yapmiyor kacta ptsi randevun. Ben 8 de ordayim :)
canım valla bazen özellikle sırf sana bakmak için giriyorum sayfaya. Satdaş idik ya :) inşşş yarın kendiliğinden başlar hiçbişeye gerek kalmadan

Evet canim gec dollenme iste... benim dogum tarihi gecti :) 16 ocakta dogmasi gerekiyordu...ptesi suni sanci alicam...
Ama dr kendi hesabini esas alir..

Tabiki son adet tarihinize göre olucak. Bebek 2 hafta kücük olablir. Burda bi arkadas daha vardı bebegi geri cıkıyodı bi kaç hafta doktoruda oyle demişti. Sonra devlet hastanesine gtti bebek sat a göre olur dendi ve dün sezeryanla aldılar. Bence baska doktorun daha fikrini alın

Az kaldi canim sabir son gunler artik..
Benimde 2 3 gundur kramp giriyor ama.dayanilmicak gibi degil.aksamlari sadece.cok geziyorum cok hareket ediyorum.ondan galiba 3 5 kez oluyor geciyor sonra.

Az kaldi canim sabir son gunler artik..
Benimde 2 3 gundur kramp giriyor ama.dayanilmicak gibi degil.aksamlari sadece.cok geziyorum cok hareket ediyorum.ondan galiba 3 5 kez oluyor geciyor sonra.
Aynen sabrediyorum en fazla 4 gün kaldı sonuçta, bi şekilde doğacak.. senin kramplar karnında mı sancı gibi mi

Evet canim gec dollenme iste... benim dogum tarihi gecti :) 16 ocakta dogmasi gerekiyordu...ptesi suni sanci alicam...
Ama dr kendi hesabini esas alir..
Bu arada ben de yumurtlama testi ile hamile kalmıştm benim de geç olmuştu yumurtlamam heralde o yüzden doğum da gecikti

Bende durumlar dalgali...bebegimin sariligi dusuyor çok sukur bugün 10. Gün kontrolu vardi kilo alimi olmus. şimdi 20 gün sonra kalca usg ve 1 ay kontrolu olacak. Annelik ise bazen oturup aglamali ben yapabilecek miyim ne zaman uykulari duzene girecek diye...bazen de bol sukurlu Allah ım bize boyle bir nimet nasio ettigi icin:) kilom ise 65 girdim doguma ciktim 60 derken simdi 58 civati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…