2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım gözün aydın çok güzel olmuş doğumun darısı başımıza ilk doğummu seninki açılma olsun diye bişey yaptınmı birde sancın olunca mı gittin hast.ye

Hayırlı olsun canım gözün aydın olsun

Çişini çok az yapıyordu bugün baya baya yapmaya başladı. Kakası da dediğin renklerden geçti fakat bugün mama verdim bir kez zorla 10 cc kadar içebilmiştir anca. Bugün kaka kıvamı baya katı ve diğer günlere göre daha az yaptı mamadan mı kaynaklıdır acaba

hayırlı olsun Allah bana da nasip etsin kolay doğum inş

Masallah canim.kilosuna gore kolay bir dogum olmus.darisi basimiza.

edosko seninle aynı durumdayız ne acılma ne sancı banada carsamba gel yatıs yapacak gıbı dedi sunı verecek sanırım
Ben sana ornek olucam :) iyi ornek olurum insallah... @Ytmz de bana ornekti..hatta onda acilma oldugu icin bizden daha sansliydi ama.. o yuzden bi korku sardi beni..
Girebildikce ptesi yazarim gelismeleri.

Kizlar benim cok gazim var nedendir acaba yaaa kramplarm oluyor resmen

Dogumun güzel olmuş. Rabbim bebeğine de sağlık versin sen yine de bol bol emzir. Başta yaptı galiba şimdi mi yapmıyor?

Evet canım hastanede yaptı ilk kakalarını ama eve çıktık yapmıyor.yarın gidecez kontrole zaten.

Canım gözün aydın çok güzel olmuş doğumun darısı başımıza ilk doğummu seninki açılma olsun diye bişey yaptınmı birde sancın olunca mı gittin hast.ye

Doktor yaptı yatışımı doğumu tetikleyelim başlatalım diye.fitil verdiler sabahtan akşama kadar bekledim sonra bi anda açıldı.önce nişanım sonra suyum geldi.

hayırlı olsun Allah bana da nasip etsin kolay doğum inş
Amin inşallah

Masallah canim.kilosuna gore kolay bir dogum olmus.darisi basimiza.

İnşallah senin de böyle kolay sorunsuz bir doğumun olur canım.dualarım seninle.

Aq gercekten mi neden bekletmedi acaba bende pazartesi diyecem bakalım ne diyecek

Aynı gün sez. Olmuşuz hayırlı olsun senin de bebişin canım. Sağlıkla büyüsünler inşallah. Benim de dikiş yerlerim acıyo. Bi de gaz sancımı nedir omzum ve belimin sağ tarafına sancı giriyo çok ağrıyo. Uyutmadı beni hiç ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…