Canım gözün aydın çok güzel olmuş doğumun darısı başımıza ilk doğummu seninki açılma olsun diye bişey yaptınmı birde sancın olunca mı gittin hast.yeHayırlı geceler kızlar.38+4 te çarşamba akşamı saat 10 da normal doğumla kızıma kavuştum şükürler olsun.suni sancı almadım.açılmam on dakikada 2cm den 9-10 cm e çıktı ve beş dk içinde beş altı ıkınmada doğurdum.doktorlar bile şok oldu.allah herkese benimki gibi kolay bir doğum nasip etsin inşallah.4 kilo doğdu kızım maşallah,ikimiz de çok iyiydik hemen emdi sütüm de geldi.ertesi gün hastaneden çıktık evimize geldik binlerce kere şükür.iki gündür evimizdeyiz.kızım o kadar güzelki öpmelere doyamıyorum.maşallah.dua eden herkese teşekkür ederim allah razı olsun.telaştan yazamadım kaç gündür.inşallah herkes iyidir.doğum yapanlara da hayırlı uğurlu olsun.
Hayırlı geceler kızlar.38+4 te çarşamba akşamı saat 10 da normal doğumla kızıma kavuştum şükürler olsun.suni sancı almadım.açılmam on dakikada 2cm den 9-10 cm e çıktı ve beş dk içinde beş altı ıkınmada doğurdum.doktorlar bile şok oldu.allah herkese benimki gibi kolay bir doğum nasip etsin inşallah.4 kilo doğdu kızım maşallah,ikimiz de çok iyiydik hemen emdi sütüm de geldi.ertesi gün hastaneden çıktık evimize geldik binlerce kere şükür.iki gündür evimizdeyiz.kızım o kadar güzelki öpmelere doyamıyorum.maşallah.dua eden herkese teşekkür ederim allah razı olsun.telaştan yazamadım kaç gündür.inşallah herkes iyidir.doğum yapanlara da hayırlı uğurlu olsun.
Canım burda belirleyici çiş miktarı her açığında altını çiş yapıyormu ve kak rengi önce siyah sonra yesil.en son sarıya doner zamanla bu sarı renk kaka günde 5-6 kez olmalı o zaman doyuyor demektir
Hayırlı geceler kızlar.38+4 te çarşamba akşamı saat 10 da normal doğumla kızıma kavuştum şükürler olsun.suni sancı almadım.açılmam on dakikada 2cm den 9-10 cm e çıktı ve beş dk içinde beş altı ıkınmada doğurdum.doktorlar bile şok oldu.allah herkese benimki gibi kolay bir doğum nasip etsin inşallah.4 kilo doğdu kızım maşallah,ikimiz de çok iyiydik hemen emdi sütüm de geldi.ertesi gün hastaneden çıktık evimize geldik binlerce kere şükür.iki gündür evimizdeyiz.kızım o kadar güzelki öpmelere doyamıyorum.maşallah.dua eden herkese teşekkür ederim allah razı olsun.telaştan yazamadım kaç gündür.inşallah herkes iyidir.doğum yapanlara da hayırlı uğurlu olsun.
Masallah canim.kilosuna gore kolay bir dogum olmus.darisi basimiza.Hayırlı geceler kızlar.38+4 te çarşamba akşamı saat 10 da normal doğumla kızıma kavuştum şükürler olsun.suni sancı almadım.açılmam on dakikada 2cm den 9-10 cm e çıktı ve beş dk içinde beş altı ıkınmada doğurdum.doktorlar bile şok oldu.allah herkese benimki gibi kolay bir doğum nasip etsin inşallah.4 kilo doğdu kızım maşallah,ikimiz de çok iyiydik hemen emdi sütüm de geldi.ertesi gün hastaneden çıktık evimize geldik binlerce kere şükür.iki gündür evimizdeyiz.kızım o kadar güzelki öpmelere doyamıyorum.maşallah.dua eden herkese teşekkür ederim allah razı olsun.telaştan yazamadım kaç gündür.inşallah herkes iyidir.doğum yapanlara da hayırlı uğurlu olsun.
Ben sana ornek olucam :) iyi ornek olurum insallah... @Ytmz de bana ornekti..hatta onda acilma oldugu icin bizden daha sansliydi ama.. o yuzden bi korku sardi beni..edosko seninle aynı durumdayız ne acılma ne sancı banada carsamba gel yatıs yapacak gıbı dedi sunı verecek sanırım
Dogumun güzel olmuş. Rabbim bebeğine de sağlık versin sen yine de bol bol emzir. Başta yaptı galiba şimdi mi yapmıyor?
Canım gözün aydın çok güzel olmuş doğumun darısı başımıza ilk doğummu seninki açılma olsun diye bişey yaptınmı birde sancın olunca mı gittin hast.ye
Amin inşallahhayırlı olsun Allah bana da nasip etsin kolay doğum inş
Masallah canim.kilosuna gore kolay bir dogum olmus.darisi basimiza.
Aq gercekten mi neden bekletmedi acaba bende pazartesi diyecem bakalım ne diyecekEvet canım hastanede yaptı ilk kakalarını ama eve çıktık yapmıyor.yarın gidecez kontrole zaten.
Doktor yaptı yatışımı doğumu tetikleyelim başlatalım diye.fitil verdiler sabahtan akşama kadar bekledim sonra bi anda açıldı.önce nişanım sonra suyum geldi.
Amin inşallah
İnşallah senin de böyle kolay sorunsuz bir doğumun olur canım.dualarım seninle.
Hayırlı olsun kilosu iyi maşallah minik sayılmaz . Geçmiş olsun canım
Gözün aydın canım. Sağlıklı ve mutlu bir ömrü olsun küçük hanimin
Ayy hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini inşallah seninle günümüz aynı inşallah ben de arkandan doğururum hayırlısıyla
Hadi hayırlı olsun hoşgelmiş bebeğin :)
Gozun aydin.. uzun saglikli omru olsun insallah.
Hayırlı olsun sağlıkla büyütün
Amin inş
Kizlar hepinizi alintilayamadim bebegim dogdu ama sezeryan olduk suan ikimizde iyiyiz sadece dikis yerlerim agriyor kizim cok guzel masallah ayni abisi ve bi sorunumuz yok cok sukur sunide cok cektim rabbim kimseyi o yolda koymasin darisi diger arkadaslarimin basina insallah emzitiyorum sutum hemen oldu cok sukur memeyi kavradi
İnş Bi avazda tek seferde kolayca dogum olur takipteyımBen sana ornek olucam :) iyi ornek olurum insallah... @Ytmz de bana ornekti..hatta onda acilma oldugu icin bizden daha sansliydi ama.. o yuzden bi korku sardi beni..
Girebildikce ptesi yazarim gelismeleri.
Yok canim kendi keyfiyle gelmiyor benim kiz.ptesi suni sanci icin hastaneye giris yapicaz.. sonrasi nasip.Amin canım inşallah çok sağol. Sen naptın doğum olabildi mi? takip edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?