2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sıcak suyun altına tut gögüslerini akar bide iyice sik gögsünü aksın sütün yoksa mastit olursjn

37.haftada çatı muayenesi yapmıstı ama çatı yapımı cokta begenmedi orta dedi. Benim çarşamba 39+4 oluyor fazla bile dedi. Doktorunuzla görüsün dogum nasıl olucak kaça kadar bekliyceksiniz diye

Sordum da bi 39 u bekleyecek sonra 2 güne bir gelirsin dedi normal doğum yanlısı baya

Haftaya 39+4 de kontrol var sordum cuma günü bekleyelim ona göre dedi çatıya bakmadan sezeryan demedi hiç baş aşağı pozisyon 32 den beri. Haftaya kadar da az çok değişir durumum 4 41EEEEE41

Kizlar hepinizi alintilayamadim bebegim dogdu ama sezeryan olduk suan ikimizde iyiyiz sadece dikis yerlerim agriyor kizim cok guzel masallah ayni abisi ve bi sorunumuz yok cok sukur sunide cok cektim rabbim kimseyi o yolda koymasin darisi diger arkadaslarimin basina insallah emzitiyorum sutum hemen oldu cok sukur memeyi kavradi

Gozunaydin canim anali babali buyusun insallah. Oh sutunde gelmis masaallah

Ne yersen ye gaz yapcak. İlk 3ay.o yüzdrn ilk oglumda herseyi yedim 2ay sonra gazı bitti zaten
iyi cabuk bitmiş canım bizim 4 ay sürmüştü artık zorlanmaktan göbek fıtıgı olacaktı ilk oğlum bu miniğim de gazlı dikkat ediyorum ama dediğin gibi bu da bir süreç ve illa oluyor

Allah analı babalı büyütsün canım normal doğumdan sonra sezaryen zor gelmiltir bi de suni sancıyla yıpranmışsın çabuk toparlanırsın inşallah dinlenmeye çalış

Haftaya 39+4 de kontrol var sordum cuma günü bekleyelim ona göre dedi çatıya bakmadan sezeryan demedi hiç baş aşağı pozisyon 32 den beri. Haftaya kadar da az çok değişir durumum 4 41EEEEE41
Bnmde perşembe 40+0 o zaman karar vericez çatım müsait açılmam yok bebek kanalda değil hiç sancım çıkmıyor nst de perşembe günkü duruma göre bizde karar vericez kendimi yavas tan sezeryana alıştırmaya çalısıyorm çünkü hiç açılmam yoksa suni alıp kendimi mafetmek istemiyorum Dr umda açılma olmadan suni sancı taraftarı değil özellikle ilk doğumda ne olacak bakalım

Canım gözün aydın. Rabbim sağlıklı uzun ömürlü hayirli evlat eylesin. Sezeryan hayırlı imiş demek ki senin ve evlâdın için. Önemli olan bebeğini sağ salim kucağına almış olman insan tüm acıları unutuyor o zaman.

Hayırlısı bakalım ama günler geçmiyor sanki bebekler nasıl gelmek isterse artık :)

Evet cnim,dün 2.5 da doğuma girdim.biraz zorlu bi doğum oldu ama hamd olsun ki şuan ikimizde iyiyiz.su tum hiç yok mama veriyorum.şükürler olsun bu gunumuze❤

Hayırlı olsun canım

Benim minik kızım da doğduuu bu sabah şükürler olsun sez. oldum 3300 gr. 47 cm. Darısı bekleyenlerin başına

Hayırlı olsun canım

Sıcak suyun altına tut gögüslerini akar bide iyice sik gögsünü aksın sütün yoksa mastit olursjn

Çok teşekkür ederim canım bende şişeye sıcak su koydum gögüşüme masaj yaptım biraz rahatlattı. Şimdide senin dediğini yapayım allah razı olsun

Canım hayırlı olsun

Kızlar sezeryan sonrası doktor tavsiyesi ile dördüncü gün ayakta ılık duş aldım 5 dakikayı geçmesin demişti. Dikişlerime su geçirmez bant yapıştırmıştım, bidaha ne zaman yapmalıyım banyo acaba. Doktor ikinci üçüncü banyo için bişey demedi çünkü. Dikişlerim daha duruyor Çarşamba günü alınacak. Sol taraf kaburgam agrıyor emzirmekten sırtım ayrıca ağrıyor banyo iyi gelir diye düşündüm gem göğüslerimde rahatlar. Yardım lütfen

S skelebeks ben medikale sordum doğumdan sonra korse için fiyatı da Gayet uygun 55 TL sürekli bu ürünü satıyorum dedi. Medikale de sorabilirsin yamuna epey uçuk fiyatlı
Siz korse kullanacakmısınız bana doktor bişey demedi. Bugün Doğum yapalı 6 gün oldu sezeryanla Çarşamba dikişler alınacak belki o zaman söyler. Karnım şiş ve yumuşak bide yürürken sanki iç organlarım hareket ediyor gibi. Yani boş mideye su içersin suyun yürüdükçe oynadığını hissedersin ya aynı o his var. Bugün biraz daha dar atlet giydim sanki daha iyi oldu gibi. Psikolojik mi yoksa billemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…