Sıcak suyun altına tut gögüslerini akar bide iyice sik gögsünü aksın sütün yoksa mastit olursjnKızlar Doğum yapalı 6 gün oldu. Spinal sezeryanla. Bebeğimde bir sıkıntı yoktu ikimizde odaya çıktık ertesi akşam taburcu olduk. Kızım memeyi güzelce tutuyor. 4. Gün muayeneye götürdük sarılık başlangıçı var dedi kan aldılar sınırda çıktı. Bebeğim doğduktan sonra 4 gün içinde 290 gr kilo vermiş doktor normal değill dedi. Mama verdi günde bir kez 30 cc vereceksin dedi. Fakat bebeğim mamayı direk reddediyor. Hiç içmeden geri çıkartıyor ağzından. Eğer sarılık artarsa hastaneye yatcaz. Zaten ilk bebeğim bişey bilmiyorum. 2 saatte bir ezmiyorum en geç. Bazen 20 dk. Bazen 40 dk emiyor. 2. Memeye geçemiyorum kabul etmiyor. Hangisi ile başlarsa onla bitiriyor. Emerken bıraktıramıyorumda. Dün sağdım bir göğüsümden 30 cc. Diğer göğüsten 20 cc çıktı. 15 er dakikada. Normal gibi geldi sizce nasıl. Bide 4. Gün kendim banyo yaptım göğüslerim dolmaya başladı. Sanırım hepsini bitiremiyor. Göğüslerim baya şişti ayrı var ve vücudumun diğer yerinden daha sıcak. Ne yapmalıyım bu durumda. Yardım lütfen
37.haftada çatı muayenesi yapmıstı ama çatı yapımı cokta begenmedi orta dedi. Benim çarşamba 39+4 oluyor fazla bile dedi. Doktorunuzla görüsün dogum nasıl olucak kaça kadar bekliyceksiniz diye
Aynı gün olcszKızlar merhaba benim sezeryan gunum belli oldu çarşamba olucam. O güne kdar normal dogmazsa alıcam dedi doktor
Ne yersen ye gaz yapcak. İlk 3ay.o yüzdrn ilk oglumda herseyi yedim 2ay sonra gazı bitti zatenportakal mandalina muz gaz yapar diyorlsr bix meyve ne yiycez bunlar da gerek siz denediniz mi yapıyor mu gaz?
Gozunaydin canim anali babali buyusun insallah. Oh sutunde gelmis masaallahKizlar hepinizi alintilayamadim bebegim dogdu ama sezeryan olduk suan ikimizde iyiyiz sadece dikis yerlerim agriyor kizim cok guzel masallah ayni abisi ve bi sorunumuz yok cok sukur sunide cok cektim rabbim kimseyi o yolda koymasin darisi diger arkadaslarimin basina insallah emzitiyorum sutum hemen oldu cok sukur memeyi kavradi
sagol canim bnmGozunaydin canim anali babali buyusun insallah. Oh sutunde gelmis masaallah
iyi cabuk bitmiş canım bizim 4 ay sürmüştü artık zorlanmaktan göbek fıtıgı olacaktı ilk oğlum bu miniğim de gazlı dikkat ediyorum ama dediğin gibi bu da bir süreç ve illa oluyorNe yersen ye gaz yapcak. İlk 3ay.o yüzdrn ilk oglumda herseyi yedim 2ay sonra gazı bitti zaten
Allah analı babalı büyütsün canım normal doğumdan sonra sezaryen zor gelmiltir bi de suni sancıyla yıpranmışsın çabuk toparlanırsın inşallah dinlenmeye çalışKizlar hepinizi alintilayamadim bebegim dogdu ama sezeryan olduk suan ikimizde iyiyiz sadece dikis yerlerim agriyor kizim cok guzel masallah ayni abisi ve bi sorunumuz yok cok sukur sunide cok cektim rabbim kimseyi o yolda koymasin darisi diger arkadaslarimin basina insallah emzitiyorum sutum hemen oldu cok sukur memeyi kavradi
Bnmde perşembe 40+0 o zaman karar vericez çatım müsait açılmam yok bebek kanalda değil hiç sancım çıkmıyor nst de perşembe günkü duruma göre bizde karar vericez kendimi yavas tan sezeryana alıştırmaya çalısıyorm çünkü hiç açılmam yoksa suni alıp kendimi mafetmek istemiyorum Dr umda açılma olmadan suni sancı taraftarı değil özellikle ilk doğumda ne olacak bakalım
Canım gözün aydın. Rabbim sağlıklı uzun ömürlü hayirli evlat eylesin. Sezeryan hayırlı imiş demek ki senin ve evlâdın için. Önemli olan bebeğini sağ salim kucağına almış olman insan tüm acıları unutuyor o zaman.Kizlar hepinizi alintilayamadim bebegim dogdu ama sezeryan olduk suan ikimizde iyiyiz sadece dikis yerlerim agriyor kizim cok guzel masallah ayni abisi ve bi sorunumuz yok cok sukur sunide cok cektim rabbim kimseyi o yolda koymasin darisi diger arkadaslarimin basina insallah emzitiyorum sutum hemen oldu cok sukur memeyi kavradi
Bnmde perşembe 40+0 o zaman karar vericez çatım müsait açılmam yok bebek kanalda değil hiç sancım çıkmıyor nst de perşembe günkü duruma göre bizde karar vericez kendimi yavas tan sezeryana alıştırmaya çalısıyorm çünkü hiç açılmam yoksa suni alıp kendimi mafetmek istemiyorum Dr umda açılma olmadan suni sancı taraftarı değil özellikle ilk doğumda ne olacak bakalım
Evet cnim,dün 2.5 da doğuma girdim.biraz zorlu bi doğum oldu ama hamd olsun ki şuan ikimizde iyiyiz.su tum hiç yok mama veriyorum.şükürler olsun bu gunumuze❤
Benim minik kızım da doğduuu bu sabah şükürler olsun sez. oldum 3300 gr. 47 cm. Darısı bekleyenlerin başına
Sıcak suyun altına tut gögüslerini akar bide iyice sik gögsünü aksın sütün yoksa mastit olursjn
Kizlar hepinizi alintilayamadim bebegim dogdu ama sezeryan olduk suan ikimizde iyiyiz sadece dikis yerlerim agriyor kizim cok guzel masallah ayni abisi ve bi sorunumuz yok cok sukur sunide cok cektim rabbim kimseyi o yolda koymasin darisi diger arkadaslarimin basina insallah emzitiyorum sutum hemen oldu cok sukur memeyi kavradi
Siz korse kullanacakmısınız bana doktor bişey demedi. Bugün Doğum yapalı 6 gün oldu sezeryanla Çarşamba dikişler alınacak belki o zaman söyler. Karnım şiş ve yumuşak bide yürürken sanki iç organlarım hareket ediyor gibi. Yani boş mideye su içersin suyun yürüdükçe oynadığını hissedersin ya aynı o his var. Bugün biraz daha dar atlet giydim sanki daha iyi oldu gibi. Psikolojik mi yoksa billemedim
ilk aylar alamadım valla nasıl oldu bende anlamadım ilkinde 20 kilo almıştımmasallah süpersin nasıl becerdin :)
Yok sol kalca ve kasik . Bu gece en fazla oldu . Ama sanci gibi degil.Aynen sabrediyorum en fazla 4 gün kaldı sonuçta, bi şekilde doğacak.. senin kramplar karnında mı sancı gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?