2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım benim 32 gun oldu hala devam ediyor kanamam sanki bitmeyecek gibi geliyor bana da aşırı halsizlik yapıyor, parçalı bir kanama gelmediği sürece normalmiş
Canım aslında kilo vermene yardımcı oluyor ödem tutmuyor vücut benim ilk 5gün çok çok az geldi daha da yok vücudum şiş kilolar yapıştı bende keşke olsa diyorum

canım cok tesekkür ederim paylaştığın için pusette nasıl yatırcaz ya çocuk rahat edemez ki neyse biz de 10 gün sonra asıya,kontrollere gidicez inşallah kilosu iyidir bari o zaman içim rahat eder
Bende sevmiyorum puset iki büklüm oluyor sanki bebek onun içinde sürekli emzir diyor valla hiç saat hesabı yapmayın daha minik bebekler anlamaz saatten ne zaman isterse emzirin diyor ben 2 saatte bir emziriyorım şimdi üzüldüm sürekli mememde tutarım artık :))

Canım aslında kilo vermene yardımcı oluyor ödem tutmuyor vücut benim ilk 5gün çok çok az geldi daha da yok vücudum şiş kilolar yapıştı bende keşke olsa diyorum
Benimde aralarda artıyor yoğun kanamalı geçiyor sonra azalıyor dün hiç yoktu hatta beyaz akıntıyı bile görünce aa bitti dedim Bugün gene devam kırmızılara :) reglmiş gibi karın ağrısı giriyor karnıma

Gittim 5. Gun ve o zaman cok kanamam yoktu yarın da gitcem

hadi gözün aydın canım, son satdaşımız da doğurmuş oldu böylelikle nasılsın? Normal mi oldu sezeryan mi?

Canım benim de artıyor azalıyor, 40 gün normal zaten
canım cok tesekkür ederim paylaştığın için pusette nasıl yatırcaz ya çocuk rahat edemez ki neyse biz de 10 gün sonra asıya,kontrollere gidicez inşallah kilosu iyidir bari o zaman içim rahat eder
büyük oğlum pusete bayılırdı benim, yemek yaparken bile puseti tezgaha koyardım, aslında gayet rahat ediyorlar

Ya ben de parçalı geldi hem de çok büyük
kaçıncı gündü canım? Benim de iki kere büyük parçalı geldi, aynı ciğer gibi. Vücudun onu atması iyi bişi dedi ebe, için temizleniyor dedi. Ama avuç içi kadar olursa doktoruna git bi baksın dedi

Ya ben de parçalı geldi hem de çok büyük
Aynen. Bende de . Afedersin ciğer gibi. Yumurta büyüklüğünde. Normaldir diye düşündüm. Perşembe günü sorarım inşaallah doktoruma . Ama o parça düştükten sonra kanamam oldukça azaldı

Aslında pusetler bebeğin yapısına uygun şekilde üretiliyor ve bir yerde okumuştum anne karnındaki şekilde duruyormuş uzun süre olmamak şartıyla kullanılabilir ablam onda uyutur beşiğine geçirirdi. İçine de çok yumuşak battaniye vs koymak da uygun değil sert olması gerekiyormuş

yok canım yetmiş yaramış sütün demek ki kilo alımı güzel ben de kusunca midesi rahatlasın diye emzirmiyordum emzireyim bari artık

büyük oğlum yoğun çabası sonucu hasta olmayı basardı,zırt pırt bebeğin dibinde küçüğün de hastalanması yakındır daha bi de esim efendinin dır dırı bakamamışız cocuga hasta etmişiz 3 gün yoktu düğün için memleketine gitti.Hepsi bi çeşit ya annemden de bulaşmış olabilir sesı degişmişti boğazım agrıyor dedi kafayı yiycem valla etradım düşüncesiz patavatsız insanlarla dolu yaa

Arkaslar okuyorumda bazilariniz ( bence lohusalik yuzunden ) kendine cok stres yapiyor... yapmayin bunu kendinize zarar... Benim ilk kizim etrafimda kimse hasta olmamasina ragmen cok hastalanmisti nefes alamiyordu ve cigerleri hirilti yapiyordu cunku oda tam kis ayinda dogdu ve kapmis bi sekilde... malesef mikroplar virusler havada ucusuyor... etrafimizda kimse hsta olmasa bile cocuklar kapabiliyor hemen... Baskalarini suclamayi birakalim Meleklerimizle guzelce ilgilenmeye bakalim

yok canım yetmiş yaramış sütün demek ki kilo alımı güzel ben de kusunca midesi rahatlasın diye emzirmiyordum emzireyim bari artık
Ağız dolusu kusmalarında yeniden emzir dedi, oyle kesik kesik kusmalarında doyduğunun fazlasını atıyormuş onlarda emzirmene gerek yok dedi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…