2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sat günlerimiz aynıymış :) ama daha gelesi yok benim kızın nst de sancı çıkmıyor suyum da iyiymiş. Ama nezle ve öksürük oldum normalde kontrol cuma idi yarına aldım bakalım ne olacak
Geçmiş olsun canim,Evet aynı günlerimiz benimde nstde çıkmıyor bişey bazen boşuna gidiyorum diye düşünüyorum cuma günü çatı muayenesi olucam ilk defa bakalım inşallah açılmam vardır, sen oldun mu ?

Ya ben bu hafta doğum yapsam bebeğim hastalığı benden kapacak bu şekilde normal doğum da olur mu suyum vs gelse öksürük nezle ne ararsan var ateş yok şükür
SeZeryan olursan öksürük çol kötü benim boğazım gıcık yapıyordu gece öksürüyordum su bile kâr etmiyordu dikiş yerlerim o kadar ağrıyordu ki gözümden yaş geliyordu. Normal doğumu bilmiyorum ama maske takarsın emdirirken bide elini yüzünü bol bol yıkarsın sütten hastalık geçmiyor zaten

Kızlar ya özel olcak ama benim kanamam 3. Gün falan azalmıştı pembe geliyordu 10 gündür regl kanaması gibi durmuyor. Netten araştırdım pembe falan gelirmiş çok fazla gelmezmiş vs. Ben de reglim ilk 2 günündeki gibi geliyor korkmaya başladım. Her gün böyle olursam kansızlıktan ölürüm galiba. Normal mi bu durum bilemedim

Maşallah cnm atlattın sende darısı başıma

Gözün aydın, geç oldu güç olmadı yani :)

Son düzenleme:
Canim kontrole gitmedin mi ? Benim cok fazla gelmiyor ama sonucta kanama kisiden kisiye degisen bir durum cok sorun olcagini sanmiyorum kanaman cok artarsa git bi doktora. Aslinda hersekilde kontrole gitmelisin bence hem rahim kontrolu hem dikisiler vs

Benim de pembe değil. Dediğin gibi 3. Gün çok azalmıştı, sezaryen olduğu için çabuk mu bitecek diye düşündüm ama arttı yine sonra. Gayet kırmızı. Sıkıntı yok

O kaygı bende de var canim ama Allah yardim edicektir bunu da atlatıcaz hayirlisiyla bebeğimizi kucağımıza alınca herseyı unutucaz, sende normal mi bekliyorsun?
Evet insallah canım. Senin ilk mi olacak hayırlısıyla?
edosko hayırlı olsun bebişin. Allah sağlıkla anneli babalı büyütmeyi nasip etsin

Öksürük doğumu kolaylaştırıyor diye birşey okumuştum :) Geçmiş olsun canım. Sağlıkla gelsin miniğin.

Hadi ya :) amin inşallah canım sağ olasın

normal dogumda oksurukte yine birsey olmazda sezeryanda oksuruk cok zor canim bi doktoruna danisip ilac serum almalisin
Bugüne aldım randevuyu bakalım gideceğim ne diyecek

Sağ ol canım cuma günü randevu vardı bugüne aldım benim de daha çatı muayenesi olmadı bu hafta yapar son zaman yapacağım demişti

Doğuma kadar iyileşirim inşallah bi serumla izin verirse iyi olur

Sezeryan oldum ben, oksurecem diye aklım çıkıyor. Normal doğumda sıkıntı olmaz sanırım.

İnşallah canım Daha doğum şeklimde belli değil bu hafta çatı muayenesi yapacak

Canım benim 32 gun oldu hala devam ediyor kanamam sanki bitmeyecek gibi geliyor bana da aşırı halsizlik yapıyor, parçalı bir kanama gelmediği sürece normalmiş

Canım bugun sağlık ocağına aşı için gittik, Kusma problemimizi de söyledim ama pek tınlamadı çok normal bebeklerin yüzde 80 i kusar reflusu de olabilir kilo alımı normal(22 günde 1 kilo almış) o yüzden önemsemeyin kusmasını dedi, ama evde bile pusetteki yatırın dedi puset de biraz oturur vaziyette oluyor ya çocuk kusmasın diye, kustuktan 10 dk sonra bi daha emzirin dedi,

canım cok tesekkür ederim paylaştığın için pusette nasıl yatırcaz ya çocuk rahat edemez ki neyse biz de 10 gün sonra asıya,kontrollere gidicez inşallah kilosu iyidir bari o zaman içim rahat eder

Cok zor gel git elim temiz olsun diye deterjanla yikamistim sabunla degilde hep catladi kan icinde kaldi ellerim yikamaktan biktim pompayi parcalara ayir yika birlestir allhm biran once guclensin yakalayip emsin
inşallah canım emzirmek bebekler kadar bize de nimet gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…