- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Allahım havuç süt yapıyor ama aynı zamanda gaz da yapıyor bu nasıl yaman çelişki ne yiyeceğimi sapıttım zatenMerhaba kizlar dediginiz gbi dogruymus yurudukce iyilesiyor sezeryan yarasi simdi daha iyiyim yinede desteksiz kalkmamaya calisiyorum tam iyi olana kadar gecen sut artmasi icin incir havuc kuru okudum havuc bebekte gaz yaparmis ayrica hergun rezene ve 2 bardak kayisi incir kompostosu icin kizlar bebegede cok faydali ve sut arttirimi yuksek oranda oluyor ben hergun 2 bardak iciyorum kompostodan bebegede yariyor gaz sancisi icin kizlar bir deneyin
Bizdede ayni durum ekstra ishal gidiyor karnindan oyle sesler geliyorki kimbilir nasil sanci veriyordur peynirimsi kusuyorKimyon veriyorum bende bir çay kaşığı ama onda bile korkuyorum zarar verir belki diye hergun vermiyorum, biogaia damlası kullanıyoruz bizde ama bağışıklık yaptı sanırım dün gece hiç uyumadık uykuyu geçtim artık hiç sakinleştiremedik bebeği bi tek sussun artık ağlamaktan heba oldu diye emziriyordum sürekli, yediklerime o kadar dikkat ediyorum ki ne yiyeceksem bakıyorum önce gaz yapar yazıyorsa internette yemiyorum hergun rezene kimyon içiyorum içimde tohumları yeşerecek artık bir ayda bıktım bu çaylardan daha ne yapacağım bilmiyorum bazen o kadar yetersiz kalıyorum ki yavrum kıvrıla kıvrıla ağlarken elimden hiç bişiy gelmiyor
Kuzum pastil getirmis dun esim benimde bogazlarim agriyor bogaz spreyiyle bi zarari varmi emzirirken cesaret edip kullanamadimAy ben çok korktum, kızım hasta olacak yine hastanede olacak diye. Çok şükür iyiyiz . İyi ki yaptırmıştı grip aşımı vaktinde .
Boğazım etkilendi az da olsa. Pastil&minoset tedavi olmaya çalışıyorum . Geniz akıntısı başladı bugün . 2 günde tamamıyle geçer allahın izniyle. Sorduğun için çok teşekkür ederim canım.
Evi temizlettireyim dedim . Yardımcım yanında çocuğuyla gelmiş . Kabul edemezdim, edemedim.. Mağdurum mağdur.
Ben yaparım dedim.(yürek yedim heralde) kuzum beni istiyor sürekli. İ yapamayacağımı anladım .
Adanada oturan arkadaşlar var mı tanıdığınız bildiğiniz.
Yarım gün istiyorum. Normal bir temizlik yeter bana şimdilik . Büyük temizliği mevlütten sonra yaptıracam.
Aynen ya karnından bir gurultu sesleri geliyor ben üzülüyorumBizdede ayni durum ekstra ishal gidiyor karnindan oyle sesler geliyorki kimbilir nasil sanci veriyordur peynirimsi kusuyor
Kimyon tohmundan cay yapip kendinmi iciyorsun bebekmi yoksa yemeklerde kullandimiz kimyonmu kimisi onuda iciyormus yada cay kasigiyla direk agza atip nasil yiyebiliyorsa artik yiyormus
Bende canim rezene cayi iciyorum sadece birde ıhlamur sut yapar dediler onu iciyorum gaz konusuna gelirsekte nette bakiyorum bende hersey gaz yapar yaziyor cikolata cok yiyorum ishal yapar diyo sut ictim doktor gaz yapar dedi brokoli lahana karnabahar sut yogurt peynir sogan kurubakliyat kizartma turleri patates eee ben ne yicem zaten yedigimiz bunlarAynen ya karnından bir gurultu sesleri geliyor ben üzülüyorumpeynirimsi kusması iyiymiş canım, kimyon tohumundan demliyorum ben yemeklerde sevmiyorum demleyip onu bile zor içiyorum yanında bisküvi ile falan oyle, demlediğimde eğer çok sancısı varsa bir çay kaşığı da bebeğime veriyorum, ayy ben onu kaşıkla yutamam
Amin canım benim inşallahMaşallah Bebişine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Allah razı olsun canım. Hangisini sordun bilemedim ama ikisi de erkekAmin inşallah, allah bağışlasın ne güzel ya. Kız mı erkek mi ?
Zaten normal kakasını da cıvık yaptığı için ben anlamıyorum ki ishal olup olmadığını, ayy sorma ya o yemek konusunu cidden ne yiyeceğimizi ben de bilmiyorum ama karnabaharı haşlayıp suyunu gazını attıktan sonra fırında falan yapıp yiyebiliriz, mesela havuç kemiriyordum süt yapar diye süt yapıyor ama aynı zamanda gaz da yapıyormuş ben de şaşırmış durumdayım, biraz da sanırım tükenmişlikBende canim rezene cayi iciyorum sadece birde ıhlamur sut yapar dediler onu iciyorum gaz konusuna gelirsekte nette bakiyorum bende hersey gaz yapar yaziyor cikolata cok yiyorum ishal yapar diyo sut ictim doktor gaz yapar dedi brokoli lahana karnabahar sut yogurt peynir sogan kurubakliyat kizartma turleri patates eee ben ne yicem zaten yedigimiz bunlaroyuzden artik canim istedini yiyorum
İshali varmi sizinkinin
İyi olmanıza sevindimAy ben çok korktum, kızım hasta olacak yine hastanede olacak diye. Çok şükür iyiyiz . İyi ki yaptırmıştı grip aşımı vaktinde .
Boğazım etkilendi az da olsa. Pastil&minoset tedavi olmaya çalışıyorum . Geniz akıntısı başladı bugün . 2 günde tamamıyle geçer allahın izniyle. Sorduğun için çok teşekkür ederim canım.
Evi temizlettireyim dedim . Yardımcım yanında çocuğuyla gelmiş . Kabul edemezdim, edemedim.. Mağdurum mağdur.
Ben yaparım dedim.(yürek yedim heralde) kuzum beni istiyor sürekli. İ yapamayacağımı anladım .
Adanada oturan arkadaşlar var mı tanıdığınız bildiğiniz.
Yarım gün istiyorum. Normal bir temizlik yeter bana şimdilik . Büyük temizliği mevlütten sonra yaptıracam.
Benimkiler biri onbeş tatilde diğeri küçük tüp modunda gaz sancısı ile savasiyorsagol canım normalde yardımcıdır esım ama arada böyle patavatsızlığı tutuyor işte senin paşalar nasıl?nasıl gidiyor 2 çocuklu hayat?
Gunaydin kizlar... giremedim dogumdan sonra. Dun 4 gibi dogum oldu 3700 52 cm kizim .) Cok sukur skintimiz yok.benden once odasina gelmisti bilegecede bizi uzmedi hic.emdi uyudu . Sutumde yeterli sanirim.ilk gecemiz problemsizdi..
Biz kavustuk darisi tum bekleyenlere.
Cok guzelmis annelik :) pamuk gibi..
Bu arada kendimi kopyalamisim
bizde öyle canım kayınvalide 10 gün kaldı gitti annem geliyor arada sagolsun ama pek bişeye yardımcı olamıyor,büyük 3 yaş sendromunda ben bilirim ben yaparım modunda sürekli küçük desen gaz bi yandan kusması çok bi yandan yine de hamd olsun ne diyelim şu an mesela yemegi eşime paslayıp küçük paşayı emzirmeye geldim,daha subat tatili diye gelen giden misafir vs olacak esas bakalım o zaman napıcam 2 çocukla yardım eden de yok eşimden başka Allah büyük bakalımBenimkiler biri onbeş tatilde diğeri küçük tüp modunda gaz sancısı ile savasiyor
Annem yari kirkk cikinca gitti her sey yarım acelece yapıyorum yetişemiyorum artık bir düzen kurmak istiyorum ama olmuyor benmi beceriksiz bir hatun oldum sende durum nasıl
Evet havuc gaz yapiyormus mandalina portakal kivi gaz yapar diye yemedim hastaneden gelince muzda kabiz yapmasin dikislerden zorlanirim diye yemedim elma yiyordum sabah aksam aaaa birde me gorim elma gaz yapiyormus canim ishal olsa anlarsin karnindan asiri ses geliyor ve kakasi olmuyor renkli su gibi geliyor normal kakadan farkli oluyor asiri civikZaten normal kakasını da cıvık yaptığı için ben anlamıyorum ki ishal olup olmadığını, ayy sorma ya o yemek konusunu cidden ne yiyeceğimizi ben de bilmiyorum ama karnabaharı haşlayıp suyunu gazını attıktan sonra fırında falan yapıp yiyebiliriz, mesela havuç kemiriyordum süt yapar diye süt yapıyor ama aynı zamanda gaz da yapıyormuş ben de şaşırmış durumdayım, biraz da sanırım tükenmişlik
Bende hiç meyve yemiyorum kuru meyve falan ancak incir kayısı, şu donemi de bi atlatalım daha miniğimle düzgün tadını bile çıkaramadık hemen ağrıları bitsin istiyorumEvet havuc gaz yapiyormus mandalina portakal kivi gaz yapar diye yemedim hastaneden gelince muzda kabiz yapmasin dikislerden zorlanirim diye yemedim elma yiyordum sabah aksam aaaa birde me gorim elma gaz yapiyormus canim ishal olsa anlarsin karnindan asiri ses geliyor ve kakasi olmuyor renkli su gibi geliyor normal kakadan farkli oluyor asiri civik
Bende senin gibiyim cnm egilip kalkiyorum esim diyor masallah sanki hic son haftan degil :) ilk kizimdada boyleydim birden suyum gelmistiAy bu hergün arayıp doğurmadınmı diyenlerden gına geldi benim stresim bana yetiyor zaten bide millete demeç ver hayırlısıyla doğsa camiden anons verdiricem o raddeye geldim.yok işte doğmuyor pilates topuyla zıplayıp duruyorum bu gün hiç bişey yok hele sanki hamile değilim
Ah be gülüm burda da var bunlar komşumun kızı hasta komşum sağolsun hergün bebek sevmeye gönderiyor kızını kabul etmiyorum bir saate yine gönderiyor salya sümük.. Sonunda kalp kırılacak malesefbüyük oğlum yoğun çabası sonucu hasta olmayı basardı,zırt pırt bebeğin dibinde küçüğün de hastalanması yakındır daha bi de esim efendinin dır dırı bakamamışız cocuga hasta etmişiz 3 gün yoktu düğün için memleketine gitti.Hepsi bi çeşit ya annemden de bulaşmış olabilir sesı degişmişti boğazım agrıyor dedi kafayı yiycem valla etradım düşüncesiz patavatsız insanlarla dolu yaa
Buldum buldum ben. Sokakta para bulsam bu kadar sevinirdim.Ayy bana da birini gönderin nolur evimi pislik götürecek bu kız 1 dk yalnız kalamıyor basıyır çığlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?