2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allahım havuç süt yapıyor ama aynı zamanda gaz da yapıyor bu nasıl yaman çelişki ne yiyeceğimi sapıttım zaten

Bizdede ayni durum ekstra ishal gidiyor karnindan oyle sesler geliyorki kimbilir nasil sanci veriyordur peynirimsi kusuyor
Kimyon tohmundan cay yapip kendinmi iciyorsun bebekmi yoksa yemeklerde kullandimiz kimyonmu kimisi onuda iciyormus yada cay kasigiyla direk agza atip nasil yiyebiliyorsa artik yiyormus

Kuzum pastil getirmis dun esim benimde bogazlarim agriyor bogaz spreyiyle bi zarari varmi emzirirken cesaret edip kullanamadim

Aynen ya karnından bir gurultu sesleri geliyor ben üzülüyorum peynirimsi kusması iyiymiş canım, kimyon tohumundan demliyorum ben yemeklerde sevmiyorum demleyip onu bile zor içiyorum yanında bisküvi ile falan oyle, demlediğimde eğer çok sancısı varsa bir çay kaşığı da bebeğime veriyorum, ayy ben onu kaşıkla yutamam

Bende canim rezene cayi iciyorum sadece birde ıhlamur sut yapar dediler onu iciyorum gaz konusuna gelirsekte nette bakiyorum bende hersey gaz yapar yaziyor cikolata cok yiyorum ishal yapar diyo sut ictim doktor gaz yapar dedi brokoli lahana karnabahar sut yogurt peynir sogan kurubakliyat kizartma turleri patates eee ben ne yicem zaten yedigimiz bunlar oyuzden artik canim istedini yiyorum
İshali varmi sizinkinin

Zaten normal kakasını da cıvık yaptığı için ben anlamıyorum ki ishal olup olmadığını, ayy sorma ya o yemek konusunu cidden ne yiyeceğimizi ben de bilmiyorum ama karnabaharı haşlayıp suyunu gazını attıktan sonra fırında falan yapıp yiyebiliriz, mesela havuç kemiriyordum süt yapar diye süt yapıyor ama aynı zamanda gaz da yapıyormuş ben de şaşırmış durumdayım, biraz da sanırım tükenmişlik

İyi olmanıza sevindim

Bana 15 te bir kadın geliyor gebe iken yapamadım şimdi de kuzu ağlıyor hemen odadan çıkınca

Yardımcı kadın candır

sagol canım normalde yardımcıdır esım ama arada böyle patavatsızlığı tutuyor işte senin paşalar nasıl?nasıl gidiyor 2 çocuklu hayat?
Benimkiler biri onbeş tatilde diğeri küçük tüp modunda gaz sancısı ile savasiyor
Annem yari kirkk cikinca gitti her sey yarım acelece yapıyorum yetişemiyorum artık bir düzen kurmak istiyorum ama olmuyor benmi beceriksiz bir hatun oldum sende durum nasıl

Hanımlar bebeği kabız olanlara öneri, 3sefer tesadüf denk geldi ve doktor onayladı, :) kabak tatlısını çok severim ve bebeğim kabızdı yedikten sonra sütümü verince bir kaç saate bebeğim ne var ne yok çıkartı ve rahatladı mışıl mışıl uyudu.. Bir kaç gün sonra yine yediğimde aynısı oldu doktorunuza sorduk ve kabak bebeklerde bağırsak çalıştırırmış anne sütünden de bebeğimize geçiyor.. Gazını da çok rahat çıkartı yanii kabızlık gaz sorunu yaşayan anneler kabak tatlısı yiyin ve emzirin bakalım sizde de sonuç verecekmi :)

Canım tebrik ederim. Sonunda kavuştunuz yavrunuza ❤ Allah analı babalı büyütsün inşallah

bizde öyle canım kayınvalide 10 gün kaldı gitti annem geliyor arada sagolsun ama pek bişeye yardımcı olamıyor,büyük 3 yaş sendromunda ben bilirim ben yaparım modunda sürekli küçük desen gaz bi yandan kusması çok bi yandan yine de hamd olsun ne diyelim şu an mesela yemegi eşime paslayıp küçük paşayı emzirmeye geldim,daha subat tatili diye gelen giden misafir vs olacak esas bakalım o zaman napıcam 2 çocukla yardım eden de yok eşimden başka Allah büyük bakalım

Evet havuc gaz yapiyormus mandalina portakal kivi gaz yapar diye yemedim hastaneden gelince muzda kabiz yapmasin dikislerden zorlanirim diye yemedim elma yiyordum sabah aksam aaaa birde me gorim elma gaz yapiyormus canim ishal olsa anlarsin karnindan asiri ses geliyor ve kakasi olmuyor renkli su gibi geliyor normal kakadan farkli oluyor asiri civik

Bende hiç meyve yemiyorum kuru meyve falan ancak incir kayısı, şu donemi de bi atlatalım daha miniğimle düzgün tadını bile çıkaramadık hemen ağrıları bitsin istiyorum

Bende senin gibiyim cnm egilip kalkiyorum esim diyor masallah sanki hic son haftan degil :) ilk kizimdada boyleydim birden suyum gelmisti

Ah be gülüm burda da var bunlar komşumun kızı hasta komşum sağolsun hergün bebek sevmeye gönderiyor kızını kabul etmiyorum bir saate yine gönderiyor salya sümük.. Sonunda kalp kırılacak malesef

kızlar hamileyken tüm beslenmemi değiştirdim zaten çayı dahi 4bardak içiyordum günde en fazla. şimdi de aynı sekılde devam ettım beslenmeme aynı yemekler aynı şeyler vs. çok şükür bebegımde gaz problemo hıc olmamıstı.. ama dün akşam öyle bir hata yaptım ki bulgur süt yapar demişti ebe ben 2tabak yedım vee gaz sancım oldu ben bıle aglıcaktım sancıdan halyle bebegıme gectı sabah 8den oglene dek kıvrandı yavrum ılkkez boyle olduk aglamazdı anca acıkınca sesını duyardık bulgur yemeyın vıcdan azabı cektım sonra gaz damlası almıstık bulunsun dıye onu verdık ve dün sabah sagmıstım kenarda dursun dıye süt. onu verdım gazsız dye damladan mı sütten mı bılmıyorum bebegım kakasını yaptı ve saatlerce uyudu sonra bebek gezmesındeydıl bir de rahat ettm ben de dınlendım epey.. gunde 6,7 kaka yapan bebek bulgur yuzunden mafoldu bu gun. smdı yıne az bıraz sancısı var nezaman gecer bu sancı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…