Gunaydin kizlar... giremedim dogumdan sonra. Dun 4 gibi dogum oldu 3700 52 cm kizim .) Cok sukur skintimiz yok.benden once odasina gelmisti bile gecede bizi uzmedi hic.emdi uyudu . Sutumde yeterli sanirim.ilk gecemiz problemsizdi..
Biz kavustuk darisi tum bekleyenlere.
Cok guzelmis annelik :) pamuk gibi..
Bu arada kendimi kopyalamisim
Gunaydin kizlar... giremedim dogumdan sonra. Dun 4 gibi dogum oldu 3700 52 cm kizim .) Cok sukur skintimiz yok.benden once odasina gelmisti bile gecede bizi uzmedi hic.emdi uyudu . Sutumde yeterli sanirim.ilk gecemiz problemsizdi..
Kizlar hepinizi alintilayamadim bebegim dogdu ama sezeryan olduk suan ikimizde iyiyiz sadece dikis yerlerim agriyor kizim cok guzel masallah ayni abisi ve bi sorunumuz yok cok sukur sunide cok cektim rabbim kimseyi o yolda koymasin darisi diger arkadaslarimin basina insallah emzitiyorum sutum hemen oldu cok sukur memeyi kavradi
Canım hastanede hemşireler sütün yeterli mamaya gerek yok dediler oğlanda emip çiş kaka yapınca bende iyi diye düşündüm bilemiyorum ki kızımda doğduğunda sarılık olmuştu ama ışık almadan halletmiştik bu sefer normalin üstünde çıkınca mecbur ışık aldı.Bugün öğlen çıkacağız kısmetse.sütün çoğaldı benimde 2 gündür inşallah hemen toplarlanır.
Islak mendilin icin de kuzum oluyo ayriyetten satılmıyor havlu gibi ici yıkayıp yıkayıp kullanılır yani rahatca kuzum neyseki ilk 14 günden sonra korkmaya gerek yok sen sagsanda hep aralarda vermeyi dene
Cok aç kalmasi lazim memeyi agzina almasi icin sizinki direk aliyormu bagris cagriş sinir oluyor bazen alamadigi icin bende kiyamiyorum veriyorm hemen biberonu kotuluk yapiyorm ama cocuk kipkirmizi oluyor sinirden
Cok zor gel git elim temiz olsun diye deterjanla yikamistim sabunla degilde hep catladi kan icinde kaldi ellerim yikamaktan biktim pompayi parcalara ayir yika birlestir allhm biran once guclensin yakalayip emsin
Kızlar iyi akşamlar bugün 4 günlük olduk.kaç gündür ev çok kalabalıktı.Dün herkes gitti bir kv bir de annem kaldı.Eşimde işe başladı.Artık yavaş yavaş düzenimizi oturturuz hem de büyük kızımla ilgilenirim diye düşünürken bugün doktor kontrolümüzde sarılık değerinin 17,5 olduğunu öğrendik hemen yatış verdiler fototerapi için.Şu an hastanedeyiz.oğlum mavi ışık alıyor kaç güne düşer ne zaman çıkartırlar bilmiyorum.aslında ilk günden sütüm geldi hepte emzirdim ama sanırım bunlar yeterli değil.Kızımdan yine ayrı kaldım o da üzülüyor zaten doğumda hastanedeydiniz şimdi de mi gideceksiniz diyor.uykusuzluk derseniz hat safhada doğumdan beri doğru düzgün uyumadım.Neyseki dikişşlerimle ilgili sıkıntım yok her işimi kendim halledebiliyorum.biz de durumlar böyle bizim gibi sarılık geçirenler neler yaptınız?
Bizim de sınırdaydı canim. Gece 2 saatte bir, gunduz saat basi uyandirip emzirmem soylendi. Uyandirmak zorlu oluyor kimi zaman sarilik degeri sebebiyle sanirim. O zamanlar iki uc kez mama veya sut sagip biberonla veya kasikla verdim. 10.gun kontrolunde 8 e dusmustu doktor aylik kontrole gelirsin dedi. Insallah sıkıntı olmaz bir ay olana kadar ;/
Ya ben bu hafta doğum yapsam bebeğim hastalığı benden kapacak bu şekilde normal doğum da olur mu suyum vs gelse öksürük nezle ne ararsan var ateş yok şükür
Ya ben bu hafta doğum yapsam bebeğim hastalığı benden kapacak bu şekilde normal doğum da olur mu suyum vs gelse öksürük nezle ne ararsan var ateş yok şükür
Taş çatlasın 5-6 kişi varız sanırım :) miniklerin keyiflerini bekliyoruz bekleyeceğiz napalim canım.
Ben enteresan duygular içindeyim. Bir yandan kucağıma almak kavuşmak istiyorum, evimi misler gibi kokutsun. Ama bir taraftan doğumla ilgili nasıl olacak, neler yasayacagim kaygisi
O kaygı bende de var canim ama Allah yardim edicektir bunu da atlatıcaz hayirlisiyla bebeğimizi kucağımıza alınca herseyı unutucaz, sende normal mi bekliyorsun?