- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Ben korkuyorum yıkamaya hasta olacak diyeHanımlar her gün yıkıyor musunuz bebeklerinizi
Bende korkuyorum ya, eşim evdeyken hep yıkadık ama eşim işe başlayınca gündüzleri ben tek başıma yıkayamadım hafta sonunu bekledik hep, yani bebeğin banyo etmesi 5 günü buldu son 2 banyosu da, hurafelerimiz saolsun 40 içindeki bebek ikindiden sonra yıkanmaz mottosu yuzundn akşamları da yıkamadık sağlık ocağında Bugün süregelen sarılığı var her gün yıkayın atsın sarılığı dedi üzüldüm, Bugün aşı oldu diye yıkamam ama yarından itibaren her akşam yıkayacağım bebişimiBen korkuyorum yıkamaya hasta olacak diye
Canım Dr kontrolü olmasını senin Dr söyle derim parça geldi demisiisnKızlar ya özel olcak ama benim kanamam 3. Gün falan azalmıştı pembe geliyordu 10 gündür regl kanaması gibi durmuyor. Netten araştırdım pembe falan gelirmiş çok fazla gelmezmiş vs. Ben de reglim ilk 2 günündeki gibi geliyor korkmaya başladım. Her gün böyle olursam kansızlıktan ölürüm galiba. Normal mi bu durum bilemedim
Maşallah maşallah bebeğine1. Ay aşımızı yaptırdık Bugün, tartıldı bebişim 22 günde 1 kg almış iyi dediler :) ama biraz teni sarı gibi hergun yıka dediler,
Tam şuan yenidoğmuş ortalama bebek oldu 3,5 kilo :))Maşallah maşallah bebeğine
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımGunaydın kızlar ben yarın sabah sezeryan olucam dualarınızı eksik etmeyin lutfen
Dahada artar seni beni beğenmez küçük hanımTam şuan yenidoğmuş ortalama bebek oldu 3,5 kilo :))
Ahh ahh o zamanlara gelelim :)) şu gazlarımız izin verse büyüyecek de çığlık çığlığa sabahladık gene, gündüz uyuyup dedim gündüz de uyumuyor ben dayanamıyorum bu bebe nasıl dayanıyor anlamadım bu uykusuzluğaDahada artar seni beni beğenmez küçük hanım
Geçmiş olsun büyük Paşanabüyük oğlum yoğun çabası sonucu hasta olmayı basardı,zırt pırt bebeğin dibinde küçüğün de hastalanması yakındır daha bi de esim efendinin dır dırı bakamamışız cocuga hasta etmişiz 3 gün yoktu düğün için memleketine gitti.Hepsi bi çeşit ya annemden de bulaşmış olabilir sesı degişmişti boğazım agrıyor dedi kafayı yiycem valla etradım düşüncesiz patavatsız insanlarla dolu yaa
Ben günde bir kez bir çay kaşığı ile anason veriyorum iki gündür bir relactaz damla verdi Dr gaz sancısı bizide çok yoruyorAhh ahh o zamanlara gelelim :)) şu gazlarımız izin verse büyüyecek de çığlık çığlığa sabahladık gene, gündüz uyuyup dedim gündüz de uyumuyor ben dayanamıyorum bu bebe nasıl dayanıyor anlamadım bu uykusuzluğa
İyi akşamlar kızlar. Bugün benim de kontrolüm vardı. Çok şükür herşeyi normalmiş. Artık heran olabilir. Olsun zaten bence dedi doktorbebegimizin kafası 10 gün önden gidiyor. 38+4 günlüğüz bugün. 40+1 çıkıyor baş ölçüsü.
Ben de artık bekliyor ve istiyorum gelmesini :)
tamam canım sagolasınAğız dolusu kusmalarında yeniden emzir dedi, oyle kesik kesik kusmalarında doyduğunun fazlasını atıyormuş onlarda emzirmene gerek yok dedi,
sagol canım normalde yardımcıdır esım ama arada böyle patavatsızlığı tutuyor işte senin paşalar nasıl?nasıl gidiyor 2 çocuklu hayat?
Amin inşallah, allah bağışlasın ne güzel ya. Kız mı erkek mi ?Allah sağlıkla kolaylıkla kucaklarımiza almayı nasip etsin. Gün konusuna da fazla takılma Allah'ın izniyle o bilir zamanını. Rahatına bak.Benim ikinci ama ben de heyecanlıyım.
Ay ben çok korktum, kızım hasta olacak yine hastanede olacak diye. Çok şükür iyiyiz . İyi ki yaptırmıştı grip aşımı vaktinde .
Kimyon veriyorum bende bir çay kaşığı ama onda bile korkuyorum zarar verir belki diye hergun vermiyorum, biogaia damlası kullanıyoruz bizde ama bağışıklık yaptı sanırım dün gece hiç uyumadık uykuyu geçtim artık hiç sakinleştiremedik bebeği bi tek sussun artık ağlamaktan heba oldu diye emziriyordum sürekli, yediklerime o kadar dikkat ediyorum ki ne yiyeceksem bakıyorum önce gaz yapar yazıyorsa internette yemiyorum hergun rezene kimyon içiyorum içimde tohumları yeşerecek artık bir ayda bıktım bu çaylardan daha ne yapacağım bilmiyorum bazen o kadar yetersiz kalıyorum ki yavrum kıvrıla kıvrıla ağlarken elimden hiç bişiy gelmiyorBen günde bir kez bir çay kaşığı ile anason veriyorum iki gündür bir relactaz damla verdi Dr gaz sancısı bizide çok yoruyor
Ayy bana da birini gönderin nolur evimi pislik götürecek bu kız 1 dk yalnız kalamıyor basıyır çığlığıAy ben çok korktum, kızım hasta olacak yine hastanede olacak diye. Çok şükür iyiyiz . İyi ki yaptırmıştı grip aşımı vaktinde .
Boğazım etkilendi az da olsa. Pastil&minoset tedavi olmaya çalışıyorum . Geniz akıntısı başladı bugün . 2 günde tamamıyle geçer allahın izniyle. Sorduğun için çok teşekkür ederim canım.
Evi temizlettireyim dedim . Yardımcım yanında çocuğuyla gelmiş . Kabul edemezdim, edemedim.. Mağdurum mağdur.
Ben yaparım dedim.(yürek yedim heralde) kuzum beni istiyor sürekli. İ yapamayacağımı anladım .
Adanada oturan arkadaşlar var mı tanıdığınız bildiğiniz.
Yarım gün istiyorum. Normal bir temizlik yeter bana şimdilik . Büyük temizliği mevlütten sonra yaptıracam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?