Bebeğimin altında isilik gibi bir durum var. Dr. Sordum Pişik mi diye . Yok dedi.
Sıcaktan dedi. Pişik kremi uyguluyorum . Başka ne yapabilirim . Sizde de var mı?
Evet havuc gaz yapiyormus mandalina portakal kivi gaz yapar diye yemedim hastaneden gelince muzda kabiz yapmasin dikislerden zorlanirim diye yemedim elma yiyordum sabah aksam aaaa birde me gorim elma gaz yapiyormus canim ishal olsa anlarsin karnindan asiri ses geliyor ve kakasi olmuyor renkli su gibi geliyor normal kakadan farkli oluyor asiri civik
Elmayı ben gaz sancısı çektiğimde sabah aç karnına doktor önermişti. Zararı olacağını sanmıyorum. Kardeşim süt yoğurt yemeği kesince sütü azaldı. Doktor keçi sütü önerdi sütü gerçekten arttı. Deneyin bence
Ay bu hergün arayıp doğurmadınmı diyenlerden gına geldi benim stresim bana yetiyor zaten bide millete demeç ver hayırlısıyla doğsa camiden anons verdiricem o raddeye geldim.yok işte doğmuyor pilates topuyla zıplayıp duruyorum bu gün hiç bişey yok hele sanki hamile değilim
Seni o kdr iyi anlıyorum ki herkes perşembe randevum olduğunu son 2 günüm olduğunu bildiği halde 1000 defa arıyorlar gün içerisinde doğuramadın mı doğuramadın mı artık kdr üstüme geliyorlarki sinirden ağladım artık çok bunaldım telefonları açmıyorum watsaptan yazıyorlar eşimi arıyorlar adam da işte telaş yapıyor yemin ederim şu son hafta yıldım artık
Ah be gülüm burda da var bunlar komşumun kızı hasta komşum sağolsun hergün bebek sevmeye gönderiyor kızını kabul etmiyorum bir saate yine gönderiyor salya sümük.. Sonunda kalp kırılacak malesef
Bebegimi 2 gun once burun tikanikligi oksuruk nedeniyle hastaneye goturdum burnu tikali diye oksuruyor.cigerleri iyi burnu tikali burnunu acmaya devam et dedi eve yolladi. Bugun bebegim bi garip geldi bana dogru duzgun emmedi dun daha iyi olan bebegim bugun uyanamadi bile aksama kadar uyudu. Nefes alis verisi hizlandi. Ananem geldi birakmadim gitmesin diye sıkılıyorum dur dedim.. gitmedi o da allah razi olsun. Sonra atesi var elifin dedi bende hep uyudugu icin ustu ortulu diye sicak gelmistir diye dusundum. Olctum 37.6 cikti. Hastaneye goturduk orda da 37.5 cikti solunum yetmezligi nedeniyle suan minicik kizim yogun bakima alindi yer olmadigi nedeniyle sevk ettiler ozel hastaneye. Ve ben eve dondum yarin 1 de emzirmeye gidicem. 3.5 da da babasiyla gorebilicez. Lutfen dualarinizi esirgemeyin bizden edenden etmeyenden de allah razi olsun. Sogukkanliligimi korumaya aglamamaya calisiyorum ama evde besigini kiyafetlerini gorunce kotu oldum.
Aayy kıyamamm kuzuma yaaa
Çok zor çoook.. Allah’ım miniğine tez zamanda şifasını versin İnşaallah! Tekrarını da yaşatmasın İnşaallah! Enfeksiyon çıktı demişsin, sebebi neymiş nereden kapmış?
Ya arkadaşlar bi söyleyiverin ne olur; yenidoğanda neden pişik olur ya?
Bebeğimin poposu kavruluyo, o ağladıkça ben mahvoluyorum!
O kadar da dikkat ettim ki.. Ne altında bez beklettim ne 1 kere olsun kremsiz bez tuttum altına ama oldu işte, gene de oldu
2 gündür pişiğiyle uğraşıyoruz annemle, neler yaptık neler; resmen poposunun bekçisi olduk.
Bizim gibi bebeğinde pişik olan var mı?
Ya arkadaşlar bi söyleyiverin ne olur; yenidoğanda neden pişik olur ya?
Bebeğimin poposu kavruluyo, o ağladıkça ben mahvoluyorum!
O kadar da dikkat ettim ki.. Ne altında bez beklettim ne 1 kere olsun kremsiz bez tuttum altına ama oldu işte, gene de oldu
2 gündür pişiğiyle uğraşıyoruz annemle, neler yaptık neler; resmen poposunun bekçisi olduk.
Bizim gibi bebeğinde pişik olan var mı?
Ne kullanıyorsun bez? Ben Prima Premium Care kullanıyorum. Başka ne alabilirim ki?
Senin bebeğin de çok bağırıyor mu? Benimki hemen yaygarayı koparıyor çok acıyor canı
kızlar hamileyken tüm beslenmemi değiştirdim zaten çayı dahi 4bardak içiyordum günde en fazla. şimdi de aynı sekılde devam ettım beslenmeme aynı yemekler aynı şeyler vs. çok şükür bebegımde gaz problemo hıc olmamıstı.. ama dün akşam öyle bir hata yaptım ki bulgur süt yapar demişti ebe ben 2tabak yedım vee gaz sancım oldu ben bıle aglıcaktım sancıdan halyle bebegıme gectı sabah 8den oglene dek kıvrandı yavrum ılkkez boyle olduk aglamazdı anca acıkınca sesını duyardık bulgur yemeyın vıcdan azabı cektım sonra gaz damlası almıstık bulunsun dıye onu verdık ve dün sabah sagmıstım kenarda dursun dıye süt. onu verdım gazsız dye damladan mı sütten mı bılmıyorum bebegım kakasını yaptı ve saatlerce uyudu sonra bebek gezmesındeydıl bir de rahat ettm ben de dınlendım epey.. gunde 6,7 kaka yapan bebek bulgur yuzunden mafoldu bu gun. smdı yıne az bıraz sancısı var nezaman gecer bu sancı
Aynen. Bende de . Afedersin ciğer gibi. Yumurta büyüklüğünde. Normaldir diye düşündüm. Perşembe günü sorarım inşaallah doktoruma . Ama o parça düştükten sonra kanamam oldukça azaldı
Ya bende 2 kez geldi biri yumurta kadar diğeri biraz daha büyük. Sonra küçük pıhtılar geldi ve bitti şuan da yine de kanamam çok resmen regl gibi. Yarın ben sorcam haberleşelim senfe sor bakalım senin ki ne dicek
Kızlar ben de taze aralık annesiyim. Haftasonu 49 mevludum var. Mevlut için temalı kurabiye yaptırmıştım. 30 tane fazla yapmislar. Isteyen olursa hemen gönderebilirim.
Biogaia kullanıyoruz canım ama onu da alırız deneriz çünkü bağışıklık yaptı sanırım iyiydik çünkü son 2 gündür fayda etmiyor ara verip Nurse Harvey’s alırız bi de
Yarın gitcem canım bana pek normal gelmedi herkesin bu kadar uzun süre kanaması gelse kansızlıktan bayılır. Ben kendimi iyi hissediyorum ama yüzüm benzim sarardı.
Kızlar ben de taze aralık annesiyim. Haftasonu 49 mevludum var. Mevlut için temalı kurabiye yaptırmıştım. 30 tane fazla yapmislar. Isteyen olursa hemen gönderebilirim.
Ne kullanıyorsun bez? Ben Prima Premium Care kullanıyorum. Başka ne alabilirim ki?
Senin bebeğin de çok bağırıyor mu? Benimki hemen yaygarayı koparıyor çok acıyor canı
Bende dogurdum sonunda 40 artı 2 de cok şükür kavuştuk dogum maceram hiçte iç acıcı degıldı dogumdan sonra konusalım onları bu arada kızım 3250 50 cm dogdu normal doğum