2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bebeğimin altında isilik gibi bir durum var. Dr. Sordum Pişik mi diye . Yok dedi.
Sıcaktan dedi. Pişik kremi uyguluyorum . Başka ne yapabilirim . Sizde de var mı?

Elmayı ben gaz sancısı çektiğimde sabah aç karnına doktor önermişti. Zararı olacağını sanmıyorum. Kardeşim süt yoğurt yemeği kesince sütü azaldı. Doktor keçi sütü önerdi sütü gerçekten arttı. Deneyin bence

Seni o kdr iyi anlıyorum ki herkes perşembe randevum olduğunu son 2 günüm olduğunu bildiği halde 1000 defa arıyorlar gün içerisinde doğuramadın mı doğuramadın mı artık kdr üstüme geliyorlarki sinirden ağladım artık çok bunaldım telefonları açmıyorum watsaptan yazıyorlar eşimi arıyorlar adam da işte telaş yapıyor yemin ederim şu son hafta yıldım artık

Ah be gülüm burda da var bunlar komşumun kızı hasta komşum sağolsun hergün bebek sevmeye gönderiyor kızını kabul etmiyorum bir saate yine gönderiyor salya sümük.. Sonunda kalp kırılacak malesef
ne düşüncesiz insanlar ya Allahım inşallah bişey olmaz yaa Allah'a emanetler canım

Aayy kıyamamm kuzuma yaaa
Çok zor çoook.. Allah’ım miniğine tez zamanda şifasını versin İnşaallah! Tekrarını da yaşatmasın İnşaallah! Enfeksiyon çıktı demişsin, sebebi neymiş nereden kapmış?

Ya arkadaşlar bi söyleyiverin ne olur; yenidoğanda neden pişik olur ya?
Bebeğimin poposu kavruluyo, o ağladıkça ben mahvoluyorum!
O kadar da dikkat ettim ki.. Ne altında bez beklettim ne 1 kere olsun kremsiz bez tuttum altına ama oldu işte, gene de oldu
2 gündür pişiğiyle uğraşıyoruz annemle, neler yaptık neler; resmen poposunun bekçisi olduk.
Bizim gibi bebeğinde pişik olan var mı?

bugun oldu benim bebegimde ama ben gece kaka yapmis anlamadim degistrmedim ondan ama bezinj degistr istersen

bugun oldu benim bebegimde ama ben gece kaka yapmis anlamadim degistrmedim ondan ama bezinj degistr istersen

Ne kullanıyorsun bez? Ben Prima Premium Care kullanıyorum. Başka ne alabilirim ki?
Senin bebeğin de çok bağırıyor mu? Benimki hemen yaygarayı koparıyor çok acıyor canı

Ben artık oyle doldum ki yediklerimle alakası olmadığını düşünüyorum gazdan çatlayacak yavrucak

Aynen. Bende de . Afedersin ciğer gibi. Yumurta büyüklüğünde. Normaldir diye düşündüm. Perşembe günü sorarım inşaallah doktoruma . Ama o parça düştükten sonra kanamam oldukça azaldı
Ya bende 2 kez geldi biri yumurta kadar diğeri biraz daha büyük. Sonra küçük pıhtılar geldi ve bitti şuan da yine de kanamam çok resmen regl gibi. Yarın ben sorcam haberleşelim senfe sor bakalım senin ki ne dicek

Kızlar ben de taze aralık annesiyim. Haftasonu 49 mevludum var. Mevlut için temalı kurabiye yaptırmıştım. 30 tane fazla yapmislar. Isteyen olursa hemen gönderebilirim.

Eklentiler

• 20190122_183724.webp
    78 KB · Görüntüleme: 53
  • 20190122_183624.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 49
kayisi incir kompostosu gaz sancisi icinde nurse harveysten baska surup tanimam
Biogaia kullanıyoruz canım ama onu da alırız deneriz çünkü bağışıklık yaptı sanırım iyiydik çünkü son 2 gündür fayda etmiyor ara verip Nurse Harvey’s alırız bi de

Kontrole bi git istersen canım, aklında kalmamış olur, ya da istersen 40 ın çıksın eğer kanaman hala bitmezse gidersin
Yarın gitcem canım bana pek normal gelmedi herkesin bu kadar uzun süre kanaması gelse kansızlıktan bayılır. Ben kendimi iyi hissediyorum ama yüzüm benzim sarardı.

Ne kullanıyorsun bez? Ben Prima Premium Care kullanıyorum. Başka ne alabilirim ki?
Senin bebeğin de çok bağırıyor mu? Benimki hemen yaygarayı koparıyor çok acıyor canı
evet agliuor silerken ben sleepy kullaniyorum.prima kullanan baska bi beze gecemiyir ama fatkli bisey kullan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…