Aynı vallahi bide doğurmadınmı diyorlar sanki bizim elimizde bende hergün sinirden ağlıyorum ya zaten bizim stresimiz bize yetiyor topta zıplamak tan vajinam ağrımaya başladı ne yapayım zorla değilyaSeni o kdr iyi anlıyorum ki herkes perşembe randevum olduğunu son 2 günüm olduğunu bildiği halde 1000 defa arıyorlar gün içerisinde doğuramadın mı doğuramadın mı artık kdr üstüme geliyorlarki sinirden ağladım artık çok bunaldım telefonları açmıyorum watsaptan yazıyorlar eşimi arıyorlar adam da işte telaş yapıyor yemin ederim şu son hafta yıldım artık
Benim zAten kronik bir kansızlığım vardı gebelikte de arttı kansızlık, şimdi artık kanamanın uzamasından mı yorgunluktan mı bilemiyorum ama aşırı halsiz hissediyorum kendimi çoğu zaman dengemi sağlayamıyorum pzt günü 40 mız çıkacak bakalım devam ederse bende gideceğim doktoraYarın gitcem canım bana pek normal gelmedi herkesin bu kadar uzun süre kanaması gelse kansızlıktan bayılır. Ben kendimi iyi hissediyorum ama yüzüm benzim sarardı.
Aynen ya bırakmıyorlar ki su son günlerimizin tadını çıkartalım kapatıcam teli en sonunda sanki gidip gizli saklı doğurcazAynı vallahi bide doğurmadınmı diyorlar sanki bizim elimizde bende hergün sinirden ağlıyorum ya zaten bizim stresimiz bize yetiyor topta zıplamak tan vajinam ağrımaya başladı ne yapayım zorla değilya
canım ıslak mendiille degil de pamukla temizle temizledikten sonra arada acık bırak hava alsın,bezden de olabilir bi degiştir bak bakalım devam edecek miYa arkadaşlar bi söyleyiverin ne olur; yenidoğanda neden pişik olur ya?
Bebeğimin poposu kavruluyo, o ağladıkça ben mahvoluyorum!
O kadar da dikkat ettim ki.. Ne altında bez beklettim ne 1 kere olsun kremsiz bez tuttum altına ama oldu işte, gene de oldu
2 gündür pişiğiyle uğraşıyoruz annemle, neler yaptık neler; resmen poposunun bekçisi olduk.
Bizim gibi bebeğinde pişik olan var mı?
yaglı süt de gaz yapar derler belki sütün çok yaglıdırBen artık oyle doldum ki yediklerimle alakası olmadığını düşünüyorumgazdan çatlayacak yavrucak
benim oğlan da iyi hoş derken iyice değişmeye başladı davranışları. Dün resmen cinnet geçirdim vurdum hattabizde öyle canım kayınvalide 10 gün kaldı gitti annem geliyor arada sagolsun ama pek bişeye yardımcı olamıyor,büyük 3 yaş sendromunda ben bilirim ben yaparım modunda sürekli küçük desen gaz bi yandan kusması çok bi yandan yine de hamd olsun ne diyelim şu an mesela yemegi eşime paslayıp küçük paşayı emzirmeye geldim,daha subat tatili diye gelen giden misafir vs olacak esas bakalım o zaman napıcam 2 çocukla yardım eden de yok eşimden başka Allah büyük bakalım
Zeytinyağı sürüyormusun canım?Bebeğimin altında isilik gibi bir durum var. Dr. Sordum Pişik mi diye . Yok dedi.
Sıcaktan dedi. Pişik kremi uyguluyorum . Başka ne yapabilirim . Sizde de var mı?
bezi vücudu kabul etmemiş olabilir, bence değiştir canım. Şuan var olan pişik için de şiddetle kantaron yağı öneririm, 2-3 sürmeye fayda ettiğini göreceksin inşYa arkadaşlar bi söyleyiverin ne olur; yenidoğanda neden pişik olur ya?
O kadar da dikkat ettim ki.. Ne altında bez beklettim ne 1 kere olsun kremsiz bez tuttum altına ama oldu işte, gene de oldu
2 gündür pişiğiyle uğraşıyoruz annemle, neler yaptık neler; resmen poposunun bekçisi olduk.
Canım ıslak mendil bizde de pişik gibi oldu hametan pomad al eczaneden ve pamuk kullan inşallah şifa olurYa arkadaşlar bi söyleyiverin ne olur; yenidoğanda neden pişik olur ya?
Ayni seyinbe eltim ve kv yapiyor, eltim kizini gondermeye calisiyor kendi bile hasta kabul etmiyorum, kizi bebegmn dibinden ayrilmiyor, kv ise bastan beri hasta oldugu halde hergun geliyor kalp kiriyorum normal soyluyorum anlamiyor beni hasta ettiler maskeyle kizima bakiyorum ama hala anlamiyorlar resmen kalin kafalilik bu ya, kv bugn dr a gitmis iyilesemedim hala kucuk bebegmzde var demia dr buna bu halde bebgin yanina mi gidiyorsun demis geldi bunu anlatiyor cildrmamak elde degil ama insallah cocugum hasta olmaz yoksa elimden cekecegi varAh be gülüm burda da var bunlar komşumun kızı hasta komşum sağolsun hergün bebek sevmeye gönderiyor kızını kabul etmiyorum bir saate yine gönderiyor salya sümük.. Sonunda kalp kırılacak malesef
Canm benm bebegimde olmustu her bez degistrmede yikadik poposunu, islak mendil kullaniyorsan birak ilik su ve temizleme pamugu var onlarla sil biz bir de saf zeytin yagi kullandik kremler daha beter yapti...daha sonra kontrole gittigimzde dr bir pisik kremi yazdi o kremlede tamamen iyilesti pisigi kremin adi hamazinc kremin ozelligi icinde cinko oksit iceriyor olmasi ozellikle cinko oksit iceren krem kullan...seni cok iyi anliyorum bebis agladikca ici gidiyor insann ama en onemlisi poposunu yikayip kurulamakYa arkadaşlar bi söyleyiverin ne olur; yenidoğanda neden pişik olur ya?
Inşallah Cnm cok gecmis olsunAteş yok şükür de yarına aldım hemen randevuyu inşallah sıkıntı olmaz
çok iyi anlıyorum ben de bagırıp cagırıyorym sonra uyudugunda basında aglıyorum ama cok zorluyor simdi de hasta oldu iyice yandık huysuz mız mızbenim oğlan da iyi hoş derken iyice değişmeye başladı davranışları. Dün resmen cinnet geçirdim vurdum hatta(( sonra gece boyu ağladım. Yarın küçüğü babaneye bırakıp büyüğü oyun parkına götürcem inş, sonra da beraber yemek yicez. Belki iyi gelir başbaşa vakit geçirmek diye düşünüyorum
He o olabilir kabızlığım var o yüzden zeytinyağı içiyorum diyebilirim :)))yaglı süt de gaz yapar derler belki sütün çok yaglıdır
Ya arkadaşlar bi söyleyiverin ne olur; yenidoğanda neden pişik olur ya?
Canım mastit olmuşsun antibiyotik tedavisi gerekebilirKızlar yardım edin nolur. Ateşten ve meme sertliğinden kurtulamıyorum. Sağ memem 2 gün önce sertleşmişti 38.9 oldu ateşim. Soğuk uygulamayla ve memeyi sağarak gün içinde normale dönmüştüm. Bu sabah yine ateşim 39 oldu. Bütün gün soğuk uygulama, ateş düşünce sıcak uygulama, sıcağı koyunca hop tekrar ateşleniyorum mahfoldumateş düşürmek için parol içiyorum kendimce. Bu memeyi yumuşatmak için ne yapabilirim? Sabah genel cerrahiye randevum var ama gece ateşlenip uyanamamaktan korkuyorum
Canım mastit olmuşsun antibiyotik tedavisi gerekebilir
Ilk bebeğinse bebek kanala girmiştir . Dogum yakın ama doktora gitmelik bir durum yok.Kızlar benim bugün hiç kasılmam yok karnım yumuşacık nefes almamda çok rahat neden olmuştur ki bebeğim arada hareket ediyor ama ben bugün çok rahatım oturmam kalkmam bile endişelenmelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?