2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynı vallahi bide doğurmadınmı diyorlar sanki bizim elimizde bende hergün sinirden ağlıyorum ya zaten bizim stresimiz bize yetiyor topta zıplamak tan vajinam ağrımaya başladı ne yapayım zorla değilya

Yarın gitcem canım bana pek normal gelmedi herkesin bu kadar uzun süre kanaması gelse kansızlıktan bayılır. Ben kendimi iyi hissediyorum ama yüzüm benzim sarardı.
Benim zAten kronik bir kansızlığım vardı gebelikte de arttı kansızlık, şimdi artık kanamanın uzamasından mı yorgunluktan mı bilemiyorum ama aşırı halsiz hissediyorum kendimi çoğu zaman dengemi sağlayamıyorum pzt günü 40 mız çıkacak bakalım devam ederse bende gideceğim doktora

Aynı vallahi bide doğurmadınmı diyorlar sanki bizim elimizde bende hergün sinirden ağlıyorum ya zaten bizim stresimiz bize yetiyor topta zıplamak tan vajinam ağrımaya başladı ne yapayım zorla değilya
Aynen ya bırakmıyorlar ki su son günlerimizin tadını çıkartalım kapatıcam teli en sonunda sanki gidip gizli saklı doğurcaz

canım ıslak mendiille degil de pamukla temizle temizledikten sonra arada acık bırak hava alsın,bezden de olabilir bi degiştir bak bakalım devam edecek mi

benim oğlan da iyi hoş derken iyice değişmeye başladı davranışları. Dün resmen cinnet geçirdim vurdum hatta (( sonra gece boyu ağladım. Yarın küçüğü babaneye bırakıp büyüğü oyun parkına götürcem inş, sonra da beraber yemek yicez. Belki iyi gelir başbaşa vakit geçirmek diye düşünüyorum

Bebeğimin altında isilik gibi bir durum var. Dr. Sordum Pişik mi diye . Yok dedi.
Sıcaktan dedi. Pişik kremi uyguluyorum . Başka ne yapabilirim . Sizde de var mı?
Zeytinyağı sürüyormusun canım?
bezi vücudu kabul etmemiş olabilir, bence değiştir canım. Şuan var olan pişik için de şiddetle kantaron yağı öneririm, 2-3 sürmeye fayda ettiğini göreceksin inş

Canım ıslak mendil bizde de pişik gibi oldu hametan pomad al eczaneden ve pamuk kullan inşallah şifa olur

Ah be gülüm burda da var bunlar komşumun kızı hasta komşum sağolsun hergün bebek sevmeye gönderiyor kızını kabul etmiyorum bir saate yine gönderiyor salya sümük.. Sonunda kalp kırılacak malesef
Ayni seyinbe eltim ve kv yapiyor, eltim kizini gondermeye calisiyor kendi bile hasta kabul etmiyorum, kizi bebegmn dibinden ayrilmiyor, kv ise bastan beri hasta oldugu halde hergun geliyor kalp kiriyorum normal soyluyorum anlamiyor beni hasta ettiler maskeyle kizima bakiyorum ama hala anlamiyorlar resmen kalin kafalilik bu ya, kv bugn dr a gitmis iyilesemedim hala kucuk bebegmzde var demia dr buna bu halde bebgin yanina mi gidiyorsun demis geldi bunu anlatiyor cildrmamak elde degil ama insallah cocugum hasta olmaz yoksa elimden cekecegi var

Canm benm bebegimde olmustu her bez degistrmede yikadik poposunu, islak mendil kullaniyorsan birak ilik su ve temizleme pamugu var onlarla sil biz bir de saf zeytin yagi kullandik kremler daha beter yapti...daha sonra kontrole gittigimzde dr bir pisik kremi yazdi o kremlede tamamen iyilesti pisigi kremin adi hamazinc kremin ozelligi icinde cinko oksit iceriyor olmasi ozellikle cinko oksit iceren krem kullan...seni cok iyi anliyorum bebis agladikca ici gidiyor insann ama en onemlisi poposunu yikayip kurulamak

çok iyi anlıyorum ben de bagırıp cagırıyorym sonra uyudugunda basında aglıyorum ama cok zorluyor simdi de hasta oldu iyice yandık huysuz mız mız
Allah sabıŕ kolaylık versin bize

Kızlar yardım edin nolur. Ateşten ve meme sertliğinden kurtulamıyorum. Sağ memem 2 gün önce sertleşmişti 38.9 oldu ateşim. Soğuk uygulamayla ve memeyi sağarak gün içinde normale dönmüştüm. Bu sabah yine ateşim 39 oldu. Bütün gün soğuk uygulama, ateş düşünce sıcak uygulama, sıcağı koyunca hop tekrar ateşleniyorum mahfoldum ateş düşürmek için parol içiyorum kendimce. Bu memeyi yumuşatmak için ne yapabilirim? Sabah genel cerrahiye randevum var ama gece ateşlenip uyanamamaktan korkuyorum

Islak mendil mi kullaniyorsun?

Canım mastit olmuşsun antibiyotik tedavisi gerekebilir

Kızlar benim bugün hiç kasılmam yok karnım yumuşacık nefes almamda çok rahat neden olmuştur ki bebeğim arada hareket ediyor ama ben bugün çok rahatım oturmam kalkmam bile endişelenmelimiyim

oozzee pişik için oglumda cok fena olmustu yara gbi olmustu zeytinyagini iyice ocakta yanana kadar kaynatacaksiniz yag iyice yaninca ocaktan alip soguyacak sonra poposuna surun ben cok faydasini gormustum

Kızlar benim bugün hiç kasılmam yok karnım yumuşacık nefes almamda çok rahat neden olmuştur ki bebeğim arada hareket ediyor ama ben bugün çok rahatım oturmam kalkmam bile endişelenmelimiyim
Ilk bebeğinse bebek kanala girmiştir . Dogum yakın ama doktora gitmelik bir durum yok.
Ikinci doğumda sancıyla kanala girermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…