- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Geçmiş olsun canım sen de iyi Bir gözlemle en çok hangisi yapıyor diye bazen her yediği dokunabiliyormus bazısına bize de bulgur dokundu Doktora sordum şişkinlik yapar mıs zaten fazlasıyla bir daha asla emzirirken yememBen artık oyle doldum ki yediklerimle alakası olmadığını düşünüyorumgazdan çatlayacak yavrucak
Geçmiş olsunGaliba canım yaa. Sertlik olan yerlerde kızarıklık var alev alev o meme zaten. Sağıyorum emziriyorum. Süt de az çıkıyo artık
Merhaba canim gecmish olsun ayni shey banada oldu ben azeriyim bizde annem sabah kahvaltida yediyimiz yag varya onu biraz eritdi tam yok gogus ucuma uyguladik bi guzelce ustunede kucuk poshetler varya yumshak onla sarib sarmaladi memem yupyumshak oldu sutum kendiliyinden akti ustunede bi sicak dush insanin hicbisheyi kalmiyoKızlar yardım edin nolur. Ateşten ve meme sertliğinden kurtulamıyorum. Sağ memem 2 gün önce sertleşmişti 38.9 oldu ateşim. Soğuk uygulamayla ve memeyi sağarak gün içinde normale dönmüştüm. Bu sabah yine ateşim 39 oldu. Bütün gün soğuk uygulama, ateş düşünce sıcak uygulama, sıcağı koyunca hop tekrar ateşleniyorum mahfoldumateş düşürmek için parol içiyorum kendimce. Bu memeyi yumuşatmak için ne yapabilirim? Sabah genel cerrahiye randevum var ama gece ateşlenip uyanamamaktan korkuyorum
Bizde de gaz çok. Doktor inek sütü bazlı şeyleri yeme dedi. Keçi peyniri ye dedi. Farkeder mi bilmiyorum.Ben artık oyle doldum ki yediklerimle alakası olmadığını düşünüyorumgazdan çatlayacak yavrucak
Inşallah Cnm cok gecmis olsun
Aynen. Canim cocuk uyuyor uyanincada inliyor agliyor durmuyor evin isi zaten bitmiyor biraz toparlnalim isira isira severizBende hiç meyve yemiyorum kuru meyve falan ancak incir kayısı, şu donemi de bi atlatalım daha miniğimle düzgün tadını bile çıkaramadık hemen ağrıları bitsin istiyorum
Yok pastil icin sordun kuzum bi zarari varmi pastilin onu doktor vermedi eczaci gondermisAndoreks sprey beğenirim. Ama sormadım almadım .
Geçmiş olsun
titremen var mı bu geceyi geçirirsen genel cerrah muhteemelen ilaç verir
çok sert olduğu için zor çıkıyordur
Merhaba canim gecmish olsun ayni shey banada oldu ben azeriyim bizde annem sabah kahvaltida yediyimiz yag varya onu biraz eritdi tam yok gogus ucuma uyguladik bi guzelce ustunede kucuk poshetler varya yumshak onla sarib sarmaladi memem yupyumshak oldu sutum kendiliyinden akti ustunede bi sicak dush insanin hicbisheyi kalmiyopompayla sagma sakin ben almishtim kendimi bi guzelce sagdim shimdi 3 gundur mememin ucunu sanki kesik kesik yapmishlar dokunulmuyo krem falanda fayda etmiyo doktor pompadandir dedi bende onla ugrashiyorum en zor donem emzirme donemiymish
Gunaydın kızlar ben yarın sabah sezeryan olucam dualarınızı eksik etmeyin lutfen
Ya arkadaşlar bi söyleyiverin ne olur; yenidoğanda neden pişik olur ya?
Bebeğimin poposu kavruluyo, o ağladıkça ben mahvoluyorum!
O kadar da dikkat ettim ki.. Ne altında bez beklettim ne 1 kere olsun kremsiz bez tuttum altına ama oldu işte, gene de oldu
2 gündür pişiğiyle uğraşıyoruz annemle, neler yaptık neler; resmen poposunun bekçisi olduk.
Bizim gibi bebeğinde pişik olan var mı?
Bende dogurdum sonunda 40 artı 2 de cok şükür kavuştuk dogum maceram hiçte iç acıcı degıldı dogumdan sonra konusalım onları bu arada kızım 3250 50 cm dogdu normal doğum
Kendi sutunu sagip versen o baygin hallerinde canim.Kızlar iyi akşamlar. Bugün kontrolümüz vardı kızım 9 günlük oldu sarılığı henüz geçmemiş ilk tahlili 11 di şimdi 13 olmuş. 4 günde 300 gr almış. Daha doğduğu kiloya ulaşamadık. emziriyorum sütüm var mama vermeye çalışıyorum doktor dedi sevmiyor günlük 10 cc falan mama içiyordur. Doktor emzir diyor yoksa hastaneye yatacak diyor. Bu lanet sarılık nasıl gelicek nefret ettim ya. Ağlıyorum sızlıyorum kızım gözümün önünde baygın baygın yatıyor, beceremedim bişeyi diyorum eliöden bişey gelmiyor.
1 aydır süt peynir yemiyorum yoğurt yalan olmasın 2 kez falan yedim, hatta diyordum biz kalsiyum nasıl alacağız süt içme peynir yeme filan diye söyleniyordum :))Bizde de gaz çok. Doktor inek sütü bazlı şeyleri yeme dedi. Keçi peyniri ye dedi. Farkeder mi bilmiyorum.
Gece 4den sabaha kadar gaz sancısı maximumda.
İlk kızım da aynen böyleydi. 4.5 ay sürdü.
Kanguru sipariş ettim yapışık dolaşıyoruz evin içinde kızım kucağımda yemek yapmaya çalışıyorum tek elimle en azından takarın kanguruya ben işime bakarım bebeğinde gönlü olmuş olur :))Aynen. Canim cocuk uyuyor uyanincada inliyor agliyor durmuyor evin isi zaten bitmiyor biraz toparlnalim isira isira severiz
canı gecmiş olsun çok zor ben deSağol canım. Şu an yok ama ne zaman uyusam eşim ateşlenmişsin diye uyandırıyor. O zamanlar tam titreme değil de üşüme oluyor. Bi sabahı edebilsem, ateş beni korkutuyor yaa
İnşallah ya ikinci ama ilki sezeryan bunu normal istiyorum inşallah nasip olurIlk bebeğinse bebek kanala girmiştir . Dogum yakın ama doktora gitmelik bir durum yok.
Ikinci doğumda sancıyla kanala girermiş
olur mu canım öyle şey, onun için en mükemmel anne sensin, rabbim ona seni layık görmüş öyle düşün. Bol bol emzir inş, hiç saate takılma her fırsatta ver ağzına memeyi. Bir de karanlıkta uyutma hep Işık’ta kalsın, o da sarılığa iyi gelirKızlar iyi akşamlar. Bugün kontrolümüz vardı kızım 9 günlük oldu sarılığı henüz geçmemiş ilk tahlili 11 di şimdi 13 olmuş. 4 günde 300 gr almış. Daha doğduğu kiloya ulaşamadık. emziriyorum sütüm var mama vermeye çalışıyorum doktor dedi sevmiyor günlük 10 cc falan mama içiyordur. Doktor emzir diyor yoksa hastaneye yatacak diyor. Bu lanet sarılık nasıl gelicek nefret ettim ya. Ağlıyorum sızlıyorum kızım gözümün önünde baygın baygın yatıyor, beceremedim bişeyi diyorum eliöden bişey gelmiyor.
amin canım inş, alışcaz elbet. Yara almadan ve evlatlarımızı yaralamadan atlatırız inş bu süreciçok iyi anlıyorum ben de bagırıp cagırıyorym sonra uyudugunda basında aglıyorum ama cok zorluyor simdi de hasta oldu iyice yandık huysuz mız mız
Allah sabıŕ kolaylık versin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?