2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben artık oyle doldum ki yediklerimle alakası olmadığını düşünüyorum gazdan çatlayacak yavrucak
Geçmiş olsun canım sen de iyi Bir gözlemle en çok hangisi yapıyor diye bazen her yediği dokunabiliyormus bazısına bize de bulgur dokundu Doktora sordum şişkinlik yapar mıs zaten fazlasıyla bir daha asla emzirirken yemem

Galiba canım yaa. Sertlik olan yerlerde kızarıklık var alev alev o meme zaten. Sağıyorum emziriyorum. Süt de az çıkıyo artık
Geçmiş olsun
titremen var mı bu geceyi geçirirsen genel cerrah muhteemelen ilaç verir
çok sert olduğu için zor çıkıyordur

Merhaba canim gecmish olsun ayni shey banada oldu ben azeriyim bizde annem sabah kahvaltida yediyimiz yag varya onu biraz eritdi tam yok gogus ucuma uyguladik bi guzelce ustunede kucuk poshetler varya yumshak onla sarib sarmaladi memem yupyumshak oldu sutum kendiliyinden akti ustunede bi sicak dush insanin hicbisheyi kalmiyopompayla sagma sakin ben almishtim kendimi bi guzelce sagdim shimdi 3 gundur mememin ucunu sanki kesik kesik yapmishlar dokunulmuyo krem falanda fayda etmiyo doktor pompadandir dedibende onla ugrashiyorum en zor donem emzirme donemiymish

Ben artık oyle doldum ki yediklerimle alakası olmadığını düşünüyorum gazdan çatlayacak yavrucak
Bizde de gaz çok. Doktor inek sütü bazlı şeyleri yeme dedi. Keçi peyniri ye dedi. Farkeder mi bilmiyorum.
Gece 4den sabaha kadar gaz sancısı maximumda.
İlk kızım da aynen böyleydi. 4.5 ay sürdü.

Bende hiç meyve yemiyorum kuru meyve falan ancak incir kayısı, şu donemi de bi atlatalım daha miniğimle düzgün tadını bile çıkaramadık hemen ağrıları bitsin istiyorum
Aynen. Canim cocuk uyuyor uyanincada inliyor agliyor durmuyor evin isi zaten bitmiyor biraz toparlnalim isira isira severiz

Geçmiş olsun
titremen var mı bu geceyi geçirirsen genel cerrah muhteemelen ilaç verir
çok sert olduğu için zor çıkıyordur

Sağol canım. Şu an yok ama ne zaman uyusam eşim ateşlenmişsin diye uyandırıyor. O zamanlar tam titreme değil de üşüme oluyor. Bi sabahı edebilsem, ateş beni korkutuyor yaa

Teşekkür ederim canım. Emzirme dönemi bence de hamilelikten daha zormuş Bahsettiğin yağ katı margarin yağ mı yoksa zeytin yağı mı canım? Meme uçlarımda yara vardı geçti ama o sorun olan mememde ucu çok acıyor. Ben de pompadan şüpheleniyorum. Bi düzeleyim pompayı bırakmaya çalışacağım

Gunaydın kızlar ben yarın sabah sezeryan olucam dualarınızı eksik etmeyin lutfen

Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerle dön

Canım biz üçüncü gün pişik olduk doktor hamazinc diye bi krem verdi bir günde geçti

Bende dogurdum sonunda 40 artı 2 de cok şükür kavuştuk dogum maceram hiçte iç acıcı degıldı dogumdan sonra konusalım onları bu arada kızım 3250 50 cm dogdu normal doğum

Hayırlı olsun canım

Kızlar iyi akşamlar. Bugün kontrolümüz vardı kızım 9 günlük oldu sarılığı henüz geçmemiş ilk tahlili 11 di şimdi 13 olmuş. 4 günde 300 gr almış. Daha doğduğu kiloya ulaşamadık. emziriyorum sütüm var mama vermeye çalışıyorum doktor dedi sevmiyor günlük 10 cc falan mama içiyordur. Doktor emzir diyor yoksa hastaneye yatacak diyor. Bu lanet sarılık nasıl gelicek nefret ettim ya. Ağlıyorum sızlıyorum kızım gözümün önünde baygın baygın yatıyor, beceremedim bişeyi diyorum eliöden bişey gelmiyor.

Kendi sutunu sagip versen o baygin hallerinde canim.

Bizde de gaz çok. Doktor inek sütü bazlı şeyleri yeme dedi. Keçi peyniri ye dedi. Farkeder mi bilmiyorum.
Gece 4den sabaha kadar gaz sancısı maximumda.
İlk kızım da aynen böyleydi. 4.5 ay sürdü.
1 aydır süt peynir yemiyorum yoğurt yalan olmasın 2 kez falan yedim, hatta diyordum biz kalsiyum nasıl alacağız süt içme peynir yeme filan diye söyleniyordum :))

Aynen. Canim cocuk uyuyor uyanincada inliyor agliyor durmuyor evin isi zaten bitmiyor biraz toparlnalim isira isira severiz
Kanguru sipariş ettim yapışık dolaşıyoruz evin içinde kızım kucağımda yemek yapmaya çalışıyorum tek elimle en azından takarın kanguruya ben işime bakarım bebeğinde gönlü olmuş olur :))

İyi geceler herkese bugün 40+1 olduk kontrolümüz vardı doktor baktı herşey iyi tamamen hazırız doğuma ama bi türlü tetiklenmedi doğumun dedi 2 saat yürüsen bence sancın başlıycak bugün yürü sancın başlamazsa gece gel suni verelim dedi 2.5 saat yürüdüm canım yana yana ama sadece yalancı sancılarım oluyo saat 12 gibi gidicez inşallah dua edin bana ne olur

Sağol canım. Şu an yok ama ne zaman uyusam eşim ateşlenmişsin diye uyandırıyor. O zamanlar tam titreme değil de üşüme oluyor. Bi sabahı edebilsem, ateş beni korkutuyor yaa
canı gecmiş olsun çok zor ben de
ilk oglanda yasadım acillik oldum elim ayagım tutmuyordu gögsün boşalmadan rahat edemezsin banyoda elinle biraz masaj yapip boşaltmaya çalışsan zor ama inş cabuk gecer

olur mu canım öyle şey, onun için en mükemmel anne sensin, rabbim ona seni layık görmüş öyle düşün. Bol bol emzir inş, hiç saate takılma her fırsatta ver ağzına memeyi. Bir de karanlıkta uyutma hep Işık’ta kalsın, o da sarılığa iyi gelir

çok iyi anlıyorum ben de bagırıp cagırıyorym sonra uyudugunda basında aglıyorum ama cok zorluyor simdi de hasta oldu iyice yandık huysuz mız mız
Allah sabıŕ kolaylık versin bize
amin canım inş, alışcaz elbet. Yara almadan ve evlatlarımızı yaralamadan atlatırız inş bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…