2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar düştüm bayildim ben az önce ameliyat yerim bir yere degmedi ama insallah bise olmamistir bandaji cikarfim annem batikon suruyordu bayilmisim sadece kafami carptim karnim ustunede dusmedim yan dusmusum insallah bir sikinti olmaz hic agrimadida aslinda kontrole gttigimde soylicem doktoruma

Canim cok gecmis olsun telefonu varsa bugunden soyle olmadi kendini de takip et kafani carpman da kotu olmus cok Rabbim korusun

Buraya çok yetişemiyorum ama özlüyorum kızlar eskiden ne kadar boş vaktim varmış şimdi bebeğe bak işleri yap biryandan anne bir yandan eş olmak ne meşakatliymiş. ama çok şükür ki bir düzen oluşturabildik aramızda olan sorunlar farklı ama çocuk bakımından Kayınvalidemin aşağıda olması benim işime yaradı açıkçası. Allah hepimize kolaylık versin

Tabiki canım insanın insana ihtiyacı var özellikle böyle durumlarda, bi yemek yapmak için 40 kez elimi yıkayıp bebeği pışpışlıyorum, evde ekmek olmasa çıkıp alamam yani, akraba ya da bi konu komşu gerekiyormuş insana böyle durumlarda

Pzt günü eşim Kayseri’ye gidiyor gene şube açılışı biz napcaz kızımla çok bunaldım bi de eşim gidince ne yaparım diye şimdiden düşünmeye başladım

Merhaba doğuramayanlar sancısı olan yok mu? Biliyorum bebekler olunca biz de yazamayız. Şimdi dinlenirken bakıyorum o zaman fırsat olmaz .
Günün sorusu: Hamileliğin en güzel yanları neler?
1. Saçlar dökülmüyor
2. Göbeğim sorun olmuyor şirin oluyor ( ama sıkıldım şimdi) v.b.

Söylediklerine harfiyen katılıyorum.bebegimin kaninda enfeksiyon çıktı,doktor çocuklardan uzak durulması gerektiğini yoksa yatis ypcagini söyledi. "ama bu cahil millete laf anlatmak kolaymi" kizim daha bir kere olsun opmemis.ama eltim zorla da olsa çocuklarına opturdu.bebegim daha bugün 6günlük üstelik.

Sizin ne enfeksiyonyydu?

Kızlar bilgisi olan lütfen yazsın, benim sutum az ve bebegimin soyup aldığını anlayamıyorum arada çok ağladığında mama veriyorum (Aptamil) ve hemen sakinlesiyor. asıl soracağım oğlumun kakasi yok denecek kadar az ve kabin gibi minnacık yapıyor çiş de öyle az nerdeyse bezleri hep kuru.ne yapmam lazım sizce?

Hatırlıyorum canım. Ateş gerçekten zor, kolun kalkmıyor ki emziresin iyileşesin. Gözlerim kapalı kapalı süt sağdım da verdim bebişe Çok şükür daha iyiyim şimdi. Sabah genel cerrahiye gittim. Yumuşatmışsın epey dedi. Yine de antibiyotik verdi. Ateş olursa da parol içersin dedi. Tedavi edilmezse apse oluyomuş mudahale gerekiyormuş

Hala sancısız şekilde devam bugün ev işi yaptım hareket olsun diye kalçam ağrıyınca oturdum :)
Ay evet ya saçlarım dökülecek yine lohusalık döneminde bunun geçmesini istemem
Doğuranların yazılarını okuyunca rahatlığıma seviniyorum ama o günler yakın bana da :) benim yanımda annem olacak bi 15 gün epey iyi olacak sonra kv - kp gelecek
Ama sanırım doğumun olmasını istiyorum gece uykularım yok artık

uykusuzluktan yarim yamalak yazmisim kusura bakmayın.kakayi yok denecek kadar az yapıyor üstelik kabiz.

Doğurunca hem gece hem gündüz uykun olmayacak ama bak :))

Canım sen sürekli emzir biz yetip yetmediğini anlayamazmışız artık aylık kilo alımlarına bakılacakmış, sadece anne sütüyle beslenen bebek kabız olmazmış diye duymuştum dün ebeye sordum 10 gun bile yapmayabilir çok normal dedi ama sen arada mama veriyorum demişsin onu bilemiyorum, süt artırıcı şeyler yap ve uyku kesinlikle süt hemen doluyor dün gece saatimi kurmayı unutmuşum 3 e kadar oturduk kızımla oyle uyuya kalmışım 3 saat uyumuşuz bi UyAndım saat 6 ve göğüslerim nasıl sızlıyor ağırlaşmış sütten, humana still tea önerildi bestlak damla önerildi bol su komposto aa bi de ben petibör bisküvi çok yiyorum süt yaparmış tee annem dedi bi de bebeklerimiz tembel biraz memeden çekmek yerine biberondan hazır mamayı çabalamadan emmek daha kolay geliyor onlara

Kızlar dua ve yardımlarınuza ihtiyacım var bebegimi yogun bakıma alındı dun sabah dogum yapmıştım anne bebek kan uyuşmazlıgına baglı sarılık mış .... Şuan ışın alıyor ne kadar kalacagı belli degil... Süt sagıp getrmm gerekiyor yarım saat sagdım 2 göğsunde toplamda Bi tatlı kaşıgı ancak cıktı .. Neden sütüm yok normal doğum olmuştu . Nasıl artırabilirm birde gögüs ucum kanadı neler önerirsiniz

Geçmiş olsun canım inşallah geçer bir an önce.emzirme sanatı diye bir grup var facede orada bu tarz sorulara çok yardımcı oluyor adminler.umarım artar sütün stres yapmamaya çalış.

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün miniğin
Çok geride kaldım artık sık giremiyorum foruma ancak şimdi okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…