- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Benim en üst kat yapıştırma altındaki katta dikiş vardı herhalde o yapıştırma deriyi tutsun diye yapıyolar diye tahmin ediyorum ama ben hiç bandaj vs kullanmadım batikonda 3 4 kuz surmusumdur ancaBen de merak ettim bu konuyu. Mesela benim de dikis alinma olayi olmadi. Bir hafta ustu kapaliydi. Sonra acildi 5 Gün batikon surdum. Dikis fln alinmadi yanii
Benim dikişler de estetik dikişmiş, alınma olayı olmadı. İlk iki gün kapalı bandajla durdu, taburcu olurken doktor söktü bandajı sprey gibi birşey sıktı ve başka birşey yapıştırmaya gerek yok dedi. Ertesi gün de öyle bandajsız banyo yaptım çok şükür bugün 10.gün bir sorun yaşamadım hatta çok çabuk toparlandım 4.gün ağrım sızım kalmadı. Şu an sadece dikiş bölgesinde uyuşukluk hissediyorum. Herkes farklı yöntem uyguluyor demek..Ben de merak ettim bu konuyu. Mesela benim de dikis alinma olayi olmadi. Bir hafta ustu kapaliydi. Sonra acildi 5 Gün batikon surdum. Dikis fln alinmadi yanii
Kan uyusmazlıgı olan her anne bebekte olmuyomuş maalesef bizde oldu... Benim kan grubum orh pozıtıf kızımın a rh pozıtıfÇok geçmiş olsun kan uyuşmazlığı mı vardı sen de ? Ben de de var da doğumdan sonra kesin küveze alınıyor mu bu nedenden merak ediyorum. Bebeğinin kan grubu ne peki negatif mi pozitif mi? İnşallah tez zamanda çıkar
Demin eşimin kuzeniyle konuştuk onun bebeği de, 20 günlük , eltisinin oğlu gripliymis öpüp durmuş bebeği bebek grip olmuş şimdi. Kimse dememiş ki çocuk gripli uzak dursun. Yani biz engel olmasak düşünecek kimse yok.Söylediklerine harfiyen katılıyorum.bebegimin kaninda enfeksiyon çıktı,doktor çocuklardan uzak durulması gerektiğini yoksa yatis ypcagini söyledi. "ama bu cahil millete laf anlatmak kolaymi" kizim daha bir kere olsun opmemis.ama eltim zorla da olsa çocuklarına opturdu.bebegim daha bugün 6günlük üstelik.
Sizin ne enfeksiyonyydu?
Spor şart yoksa puding gibi oluyorum ☺Canım çok sık kilo alıp vermek vücudu deforme edebilir bence spor yaparak bunun üstesinden gelebilirsin
Batikondur canim sen normal olmamis miydi suni almistinGecmis olsun canim..bende eve geldim.aynada bandajin ustunde kirmizi bise vardi.batikonmuydu kanmi acaba diye korktum.cuma kontrole gidicem bende
gecmis olsun canim sikma canini insallah cabucacik gecer süt de hemen gelmez bizimkide oyle oldu geliyorsa devamida gelir banyoda sicak suyu goguslerine tut masajla yap kanallarin acilsin rezene incir bol su doktorum sut arttirimi icin damla verdi ismi BESTLAK DAMLA gogus ucu icimde lansinoh gogus ucu kremi birebirKızlar dua ve yardımlarınuza ihtiyacım var bebegimi yogun bakıma alındı dun sabah dogum yapmıştım anne bebek kan uyuşmazlıgına baglı sarılık mış .... Şuan ışın alıyor ne kadar kalacagı belli degil... Süt sagıp getrmm gerekiyor yarım saat sagdım 2 göğsunde toplamda Bi tatlı kaşıgı ancak cıktı .. Neden sütüm yok normal doğum olmuştu . Nasıl artırabilirm birde gögüs ucum kanadı neler önerirsiniz
Kizlar düştüm bayildim ben az önce ameliyat yerim bir yere degmedi ama insallah bise olmamistir bandaji cikarfim annem batikon suruyordu bayilmisim sadece kafami carptim karnim ustunede dusmedim yan dusmusum insallah bir sikinti olmaz hic agrimadida aslinda kontrole gttigimde soylicem doktoruma
evt canim her doktor farkli benimki estetik dikis ben demeden oyle yapmis doktorum gazli bezi 1 gun sonra pansuman yapti su gecirmez bant yapistirdi cunku ablamda sez oldu dikisleri iltihap kapti bant varfi sadece 2 hafta hastaneye gtti dikislerini sıkmis iltihapi cikarmislar canim dikkat et bende banyo yaptim 2 gunu su gecirmez bandi fon makinasiyla kurutup mikarop kapmamasi icin temiz ince bir bez koydum uzerine terlemesin diyeedosko @Ytmz acaba bu sez herkes farklı mi yapıyor merak ettim kızlar bandaj var fln diyorsunuz ben hastaneden çıkarken sadece gazli bezle kapattirdi doktor su gecirmez nandaj alayimmi dedom gerek yok dedi banyonu bunla yap sonra çıkar at bidahada istediğin gibi gir dedi ilk banyomda bile ıslandı ameliyat yerim yani sonrada arafa 2 3 kez batikon sürdüm doktor sürebilirsin farketmez dedi haftasına da dikişlerim alındı bi krem vermiş onu suruyoruyom hergün şimdi sizde farklı sanırım tam da okuyamadım
canim tansiyonum dusmus buyuk 8 kucuk 4 kalp atisim 50 olmus cok kotuydum kalbim carpiyorduHerkese merhaba
Güzel bir gün olması dileğiyle
@Ytmz çok geçmiş olsun canım neden bayıldın ki Allah'tanbaşını vurmamişsin dikişlerin iyi olmasina sevindim
D defne1453 boşver küsen küssün dediğin gibi biz acısını çekiyoruz bizimdr kuvezden aldığımızda pişik vardı antibiyotik yapıyor dediler bende zeytinyağı sürüyorum sudocrem sürüyorumniyi geldi
baktim temiz gordum ama yarin doktorumda bakicakÇok geçmiş olsun kötü olmuş. Ben de yataktan kalkarken çok zorlanıyordum. Dikiş patlasa anlarız herhalde. Umarım sende de bişi yoktur
Dogumdan sonra dikis yerine bakim yaptilar.edosko @Ytmz acaba bu sez herkes farklı mi yapıyor merak ettim kızlar bandaj var fln diyorsunuz ben hastaneden çıkarken sadece gazli bezle kapattirdi doktor su gecirmez nandaj alayimmi dedom gerek yok dedi banyonu bunla yap sonra çıkar at bidahada istediğin gibi gir dedi ilk banyomda bile ıslandı ameliyat yerim yani sonrada arafa 2 3 kez batikon sürdüm doktor sürebilirsin farketmez dedi haftasına da dikişlerim alındı bi krem vermiş onu suruyoruyom hergün şimdi sizde farklı sanırım tam da okuyamadım
Bizimde kan uyusmazligi vardi..ama sariligin onla alakasi varmi bilmiyorum.. kizim benim.kanimdanmis sariligimiz su an yok.Çok geçmiş olsun kan uyuşmazlığı mı vardı sen de ? Ben de de var da doğumdan sonra kesin küveze alınıyor mu bu nedenden merak ediyorum. Bebeğinin kan grubu ne peki negatif mi pozitif mi? İnşallah tez zamanda çıkar
Dikis alinmiyor canim eriyo kendi kendineBen de merak ettim bu konuyu. Mesela benim de dikis alinma olayi olmadi. Bir hafta ustu kapaliydi. Sonra acildi 5 Gün batikon surdum. Dikis fln alinmadi yanii
Bizimde kan uyusmazligi vardi..ama sariligin onla alakasi varmi bilmiyorum.. kizim benim.kanimdanmis sariligimiz su an yok.
Kan uyusmazlıgı olan her anne bebekte olmuyomuş maalesef bizde oldu... Benim kan grubum orh pozıtıf kızımın a rh pozıtıf
.. Arkadasım dada vardı kan uyusmazlıgı onda sadece iğne kullanılmış yatısa gerek duyulmamiş
Bizimde kan uyusmazligi vardi..ama sariligin onla alakasi varmi bilmiyorum.. kizim benim.kanimdanmis sariligimiz su an yok.
Merhaba doğuramayanlar sancısı olan yok mu? Biliyorum bebekler olunca biz de yazamayız. Şimdi dinlenirken bakıyorum o zaman fırsat olmaz .
Günün sorusu: Hamileliğin en güzel yanları neler?
1. Saçlar dökülmüyor
2. Göbeğim sorun olmuyor şirin oluyor ( ama sıkıldım şimdi) v.b.
Cnim kizim okadar kaka ypiyirduki ama bu bebegim hiç yapmıyor buda kafamı karıştırıyor.bide sürekli uyku halinde ve uyandırmak çok zorluyor.Canım sen sürekli emzir biz yetip yetmediğini anlayamazmışız artık aylık kilo alımlarına bakılacakmış, sadece anne sütüyle beslenen bebek kabız olmazmış diye duymuştum dün ebeye sordum 10 gun bile yapmayabilir çok normal dedi ama sen arada mama veriyorum demişsin onu bilemiyorum, süt artırıcı şeyler yap ve uyku kesinlikle süt hemen doluyor dün gece saatimi kurmayı unutmuşum 3 e kadar oturduk kızımla oyle uyuya kalmışım 3 saat uyumuşuz bi UyAndım saat 6 ve göğüslerim nasıl sızlıyor ağırlaşmış sütten, humana still tea önerildi bestlak damla önerildi bol su komposto aa bi de ben petibör bisküvi çok yiyorum süt yaparmış tee annem dedi bi de bebeklerimiz tembel biraz memeden çekmek yerine biberondan hazır mamayı çabalamadan emmek daha kolay geliyor onlara
Cnm benim gözlerim ela, eşimin açık kahverengi. Eşimin ailesi baya esmer kp kv olsun, eşimin yiğenleri de öyle kara kaş kara göz. Benim ailem daha sarışın, annem mavi gözlü sarışın. Annanem, dedem, teyzelerim de mavi gözlü. Anneme benzetiyor herkes ten olarak da açık ama ne bileyim ben tüm bebekler renkli gözlü doğar daha sonradan gerçek rengini alır diye biliyodum sanki :) bizim mavi olma olasılığı %20 falan ama olur mu olur neden olmasın.. inşAllah renkli olur severim kız çocuğunda renkli gözüHayır olmuyor Canım kahverengi gözlü olan Yeğenlerimin doğduğunda da Kahverengiydı hatta coknet bakıuorduk hep lavivert ble degıldı. bnm kızımın suanda açık mavi gri tarzı doğduğundan beri aynı lacivert değil Bayağı bayağı gri mavieşim ve ben yeşil gözlüyüz zaten tıbben olasılıklar var internette bakablirsn Mesela bizim yeşil olma ıhtm. %75 mavi %25 kahve%1miş ailede geri kalan da yeşil bir ablam ve annem mavi mavi olursa onlara cekrcrk sanrm kp kaynım ve görumcr kahve ama sanmyrm bu renk donmez İkahveye inşallah babası ve benim gibi yeşile döner S sgokcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?