2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de merak ettim bu konuyu. Mesela benim de dikis alinma olayi olmadi. Bir hafta ustu kapaliydi. Sonra acildi 5 Gün batikon surdum. Dikis fln alinmadi yanii
Benim en üst kat yapıştırma altındaki katta dikiş vardı herhalde o yapıştırma deriyi tutsun diye yapıyolar diye tahmin ediyorum ama ben hiç bandaj vs kullanmadım batikonda 3 4 kuz surmusumdur anca

Papatyamaviss F Fobia benim dikişler hastaneden çıkarken açıktı Dr bu şekilde banyo yap banyo sonrası nemli kalmasın hiçbirisi sürme dedi banyo yaptım tülbent ilenkuruladim dikis aldırmada olmadı bende

Ben de merak ettim bu konuyu. Mesela benim de dikis alinma olayi olmadi. Bir hafta ustu kapaliydi. Sonra acildi 5 Gün batikon surdum. Dikis fln alinmadi yanii
Benim dikişler de estetik dikişmiş, alınma olayı olmadı. İlk iki gün kapalı bandajla durdu, taburcu olurken doktor söktü bandajı sprey gibi birşey sıktı ve başka birşey yapıştırmaya gerek yok dedi. Ertesi gün de öyle bandajsız banyo yaptım çok şükür bugün 10.gün bir sorun yaşamadım hatta çok çabuk toparlandım 4.gün ağrım sızım kalmadı. Şu an sadece dikiş bölgesinde uyuşukluk hissediyorum. Herkes farklı yöntem uyguluyor demek..

Hayır olmuyor Canım kahverengi gözlü olan Yeğenlerimin doğduğunda da Kahverengiydı hatta coknet bakıuorduk hep lavivert ble degıldı. bnm kızımın suanda açık mavi gri tarzı doğduğundan beri aynı lacivert değil Bayağı bayağı gri mavi eşim ve ben yeşil gözlüyüz zaten tıbben olasılıklar var internette bakablirsn Mesela bizim yeşil olma ıhtm. %75 mavi %25 kahve%1miş ailede geri kalan da yeşil bir ablam ve annem mavi mavi olursa onlara cekrcrk sanrm kp kaynım ve görumcr kahve ama sanmyrm bu renk donmez İkahveye inşallah babası ve benim gibi yeşile döner S sgokcen

Kan uyusmazlıgı olan her anne bebekte olmuyomuş maalesef bizde oldu... Benim kan grubum orh pozıtıf kızımın a rh pozıtıf
.. Arkadasım dada vardı kan uyusmazlıgı onda sadece iğne kullanılmış yatısa gerek duyulmamiş

Demin eşimin kuzeniyle konuştuk onun bebeği de, 20 günlük , eltisinin oğlu gripliymis öpüp durmuş bebeği bebek grip olmuş şimdi. Kimse dememiş ki çocuk gripli uzak dursun. Yani biz engel olmasak düşünecek kimse yok.
Bize nedeni söylenmedi canım normal doğum yaptım kesem tamamen patlamıştı hastahaneye gittgimde antibiyotik verdiler ama belki o fayda etmemiş olabilir

Gecmis olsun canim..bende eve geldim.aynada bandajin ustunde kirmizi bise vardi.batikonmuydu kanmi acaba diye korktum.cuma kontrole gidicem bende
Batikondur canim sen normal olmamis miydi suni almistin
gecmis olsun canim sikma canini insallah cabucacik gecer süt de hemen gelmez bizimkide oyle oldu geliyorsa devamida gelir banyoda sicak suyu goguslerine tut masajla yap kanallarin acilsin rezene incir bol su doktorum sut arttirimi icin damla verdi ismi BESTLAK DAMLA gogus ucu icimde lansinoh gogus ucu kremi birebir

Çok geçmiş olsun kötü olmuş. Ben de yataktan kalkarken çok zorlanıyordum. Dikiş patlasa anlarız herhalde. Umarım sende de bişi yoktur

evt canim her doktor farkli benimki estetik dikis ben demeden oyle yapmis doktorum gazli bezi 1 gun sonra pansuman yapti su gecirmez bant yapistirdi cunku ablamda sez oldu dikisleri iltihap kapti bant varfi sadece 2 hafta hastaneye gtti dikislerini sıkmis iltihapi cikarmislar canim dikkat et bende banyo yaptim 2 gunu su gecirmez bandi fon makinasiyla kurutup mikarop kapmamasi icin temiz ince bir bez koydum uzerine terlemesin diye

canim tansiyonum dusmus buyuk 8 kucuk 4 kalp atisim 50 olmus cok kotuydum kalbim carpiyordu

Dogumdan sonra dikis yerine bakim yaptilar.
Sonra degistiler su gecirmez bisey yapistirdilar..ole duruyorum.banyoyu onunla yaptim..cuma kontrole kadar en azindan ole durucam..

Bizimde kan uyusmazligi vardi..ama sariligin onla alakasi varmi bilmiyorum.. kizim benim.kanimdanmis sariligimiz su an yok.

Bizimde kan uyusmazligi vardi..ama sariligin onla alakasi varmi bilmiyorum.. kizim benim.kanimdanmis sariligimiz su an yok.

Hım o zaman sana iğne yapılmaya da gerek kalmamış bana 28 haftalıkken vuruldu bir de bebeğin kan grubu pozitif olursa 72 saat içinde tekrar vurulacak

Senin durum farklıymış canım benim A rh (-) hamilelikte olan kan uyuşmazlığı var. Ama senin kan grubun pozitif kan uyuşmazlığı nasıl oluyor anlamadım bayan negatif ise Kan uyuşmazlığı oluyor çünkü.Arkadaşının kan grubu negatifmiş

sancı falan yok malesef ne zaman gelecek bu minikler anlamadım

saçlar dökülmüyo evet ben rapunzele bağladım kalçalarıma kadar uzadı 40 ı çıkaralım hemen kestiricem

göbek bence sorun yatarkrn dönmek işkence artık çok zorluyo ondan

ama en güzel yanı yemek yemek istediğin kadar hiç sıkıntı yok (kilo hariç aldım başımıgidiyorum)

Cnim kizim okadar kaka ypiyirduki ama bu bebegim hiç yapmıyor buda kafamı karıştırıyor.bide sürekli uyku halinde ve uyandırmak çok zorluyor.

Cnm benim gözlerim ela, eşimin açık kahverengi. Eşimin ailesi baya esmer kp kv olsun, eşimin yiğenleri de öyle kara kaş kara göz. Benim ailem daha sarışın, annem mavi gözlü sarışın. Annanem, dedem, teyzelerim de mavi gözlü. Anneme benzetiyor herkes ten olarak da açık ama ne bileyim ben tüm bebekler renkli gözlü doğar daha sonradan gerçek rengini alır diye biliyodum sanki :) bizim mavi olma olasılığı %20 falan ama olur mu olur neden olmasın.. inşAllah renkli olur severim kız çocuğunda renkli gözü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…