Sagol canim..evimizede geldik..iyiyiz cok sukur.Canım hayırlı olsun yavruna kavuşmuşsun sen de maşallah kuzuya@edosko
Kesinlikle :))Doğurunca hem gece hem gündüz uykun olmayacak ama bak :))
Canim gecmis olsun insallah bi an once iyilesir ve kavusursunuz bebisinle❤❤ benimde dogumdan hemen sonra kuvoze girmisti 8saat sonra ilk emzirebilmistim. Sagmaya calistigimda bikac damla gelmisti sadece gun be gun artmaya basladi bende. Stres olmamaya calis ama kesilmesin kuzumKızlar dua ve yardımlarınuza ihtiyacım var bebegimi yogun bakıma alındı dun sabah dogum yapmıştım anne bebek kan uyuşmazlıgına baglı sarılık mış .... Şuan ışın alıyor ne kadar kalacagı belli degil... Süt sagıp getrmm gerekiyor yarım saat sagdım 2 göğsunde toplamda Bi tatlı kaşıgı ancak cıktı .. Neden sütüm yok normal doğum olmuştu . Nasıl artırabilirm birde gögüs ucum kanadı neler önerirsiniz
evet canım aglaya aglaya emzırıyodum şu atesım gecsın yeterkı uykusuz olaym djyodum evet o tıkanıklıgın mutlaka acılması gerekıyor sen ıc kullan duzenlıce inşallah daha ıyı olursın❤Hatırlıyorum canım. Ateş gerçekten zor, kolun kalkmıyor ki emziresin iyileşesin. Gözlerim kapalı kapalı süt sağdım da verdim bebişeÇok şükür daha iyiyim şimdi. Sabah genel cerrahiye gittim. Yumuşatmışsın epey dedi. Yine de antibiyotik verdi. Ateş olursa da parol içersin dedi. Tedavi edilmezse apse oluyomuş mudahale gerekiyormuş
Maşallah sana ve bebişine canım gözün aydınHerkese tesekkur ederim kizlar ❤❤ 3.10 da Azram dunyaya geldi ❤ 3620 g dogdu. 2 yada 3 dikisim var. Hastaneye yatisim 11e dogruydu. Acilmam cok hizli ilerledi ebe bile sasirdii o kadar cok siddetli ve sik sanci cekiodum ki dedim bi bak acilmama. Nasil bi ikinma ve baski hissi. Surekli bakmaya gerek yok diyordu ki ben bak deyince bakti sok oldu 6cm olmus 2cm den. Sonra epidural istedim vermedi acilman cok hizli durdurmasin diye. Zaten 1 saat icinde falan dogum.odasindaydim. ❤ darisi kucagina almayi bekleyen arkadaslara olsun insallah ❤ 40+1de dunyaya gelmis oldu kizim.
Bende dogurdum sonunda 40 artı 2 de cok şükür kavuştuk dogum maceram hiçte iç acıcı degıldı dogumdan sonra konusalım onları bu arada kızım 3250 50 cm dogdu normal doğum
Bende sana bakmaya geldim doğum oldumu diye maşallah pasama sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbimBugün ben de kontrole gittim. Bebek 3800 olmuş bol bol yürü dedi bir an önce doğsun. Nst de sancı da yok bakalım ne zaman gelecek.
Ayni seyinbe eltim ve kv yapiyor, eltim kizini gondermeye calisiyor kendi bile hasta kabul etmiyorum, kizi bebegmn dibinden ayrilmiyor, kv ise bastan beri hasta oldugu halde hergun geliyor kalp kiriyorum normal soyluyorum anlamiyor beni hasta ettiler maskeyle kizima bakiyorum ama hala anlamiyorlar resmen kalin kafalilik bu ya, kv bugn dr a gitmis iyilesemedim hala kucuk bebegmzde var demia dr buna bu halde bebgin yanina mi gidiyorsun demis geldi bunu anlatiyor cildrmamak elde degil ama insallah cocugum hasta olmaz yoksa elimden cekecegi var
Aminn gercekten zormus insan yasamayinca baska birinden duyunca da anlamazmis bunu anladim. Allahim butun bebislere hastalara saglik versin cok zor evimde bi kizim var ama minnacik yavrumun da yoklugu cok yakiyor.canimi. Dr net birsey soylemedi klasik gelen gidenden diye tahmin ediyorum ben ama bebisim kakali dogdu daha sonra kanlarina bakildi enfeksiyon cikmamisti. Acaba o mu yeni enfeksiyona neden oldu hic bilmiyoruZz
Anneler bütün yenidoğan bebeklerin gözleri mavi olmuyor mu ben yanlış mı biliyorum? :) Bizim kızın gözlerinin dışı lacivert ortası baya baya açık mavi. Kv tutturdu bu çocuğun gözleri renkli olacak bir türlü tüm bebeklerin gözleri mavi doğar kısmına inandıramıyorum :)
Doğurunca hem gece hem gündüz uykun olmayacak ama bak :))
Kızlar dua ve yardımlarınuza ihtiyacım var bebegimi yogun bakıma alındı dun sabah dogum yapmıştım anne bebek kan uyuşmazlıgına baglı sarılık mış .... Şuan ışın alıyor ne kadar kalacagı belli degil... Süt sagıp getrmm gerekiyor yarım saat sagdım 2 göğsunde toplamda Bi tatlı kaşıgı ancak cıktı .. Neden sütüm yok normal doğum olmuştu . Nasıl artırabilirm birde gögüs ucum kanadı neler önerirsiniz
Hamilelik günlerimi aramıyorum uyku hariç :)) kokusu gülüşü herşeye bedel oluyor, 3-4 e kadar uyumuyoruz ama tam artık enerjim bitiyor suratım düşüyor şapşik bi gülüyor yenileniyorum resmen :))Böyle de uyuyamıyorum :)) ama hamilelik günleri aranıyor demek ki
Ben de merak ettim bu konuyu. Mesela benim de dikis alinma olayi olmadi. Bir hafta ustu kapaliydi. Sonra acildi 5 Gün batikon surdum. Dikis fln alinmadi yaniiedosko @Ytmz acaba bu sez herkes farklı mi yapıyor merak ettim kızlar bandaj var fln diyorsunuz ben hastaneden çıkarken sadece gazli bezle kapattirdi doktor su gecirmez nandaj alayimmi dedom gerek yok dedi banyonu bunla yap sonra çıkar at bidahada istediğin gibi gir dedi ilk banyomda bile ıslandı ameliyat yerim yani sonrada arafa 2 3 kez batikon sürdüm doktor sürebilirsin farketmez dedi haftasına da dikişlerim alındı bi krem vermiş onu suruyoruyom hergün şimdi sizde farklı sanırım tam da okuyamadım
Evet mavi olur diye biliyorum ama kv benimle iddialaşıyor diğer torunlarım böyle değildi diyeCanım 40 cikina kadar belli olmuyor benim büyük oglanda lacivert gibi idi şimdi yeşil gözleri var küçük oglanda koyu mavi gözlü bunun gözü kahverengi olacak sanırım benimde ilk doğduğumda koyu mavi imiş göz rengm
Canım bazı bezler bazı bebeklere yaramıyor. Ben hamilelik döneminde prima premium stoklamıştım. Onları kullanıyordum. Hastaneye de bez hediye getirenler oldu çoğu arayıp sormus anneme ne kullaniyor diye. Sormadan molfix alanlar olmuş. Normalde molfix de bilindik bir marka ama kızıma pişik yaptı. Basta ondan olduğunu bile anlayamadık ama denedik birkaç kere ve ondan. Bez değiştirmeyi dene bi istersen. Şimdi molfixleri dönüşümlü olarak arada takip bitiriyoruz.Ya arkadaşlar bi söyleyiverin ne olur; yenidoğanda neden pişik olur ya?
Bebeğimin poposu kavruluyo, o ağladıkça ben mahvoluyorum!
O kadar da dikkat ettim ki.. Ne altında bez beklettim ne 1 kere olsun kremsiz bez tuttum altına ama oldu işte, gene de oldu
2 gündür pişiğiyle uğraşıyoruz annemle, neler yaptık neler; resmen poposunun bekçisi olduk.
Bizim gibi bebeğinde pişik olan var mı?
Annem de sürekli yok ama yok ama buyur diyor canım. Anneler bilir, acemi anneler bilmeyebilirSağlık ocağı hergun yıkayın bebekler yıkandıkça renkleri değişir büyürler dedi gelgelim üşür diye hergun yıkamadım bende ilk 20 gun sorun yoktu eşim yanımdaydı gun aşırı yıkıyorduk, o işteyken ben tek yıkayamadım haftasonunu falan bekledi bebek 2 haftadır 5 günde falan bir banyo oldu, şimdi bugünden itibaren bende hergun yıkayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?