2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
edosko @Ytmz acaba bu sez herkes farklı mi yapıyor merak ettim kızlar bandaj var fln diyorsunuz ben hastaneden çıkarken sadece gazli bezle kapattirdi doktor su gecirmez nandaj alayimmi dedom gerek yok dedi banyonu bunla yap sonra çıkar at bidahada istediğin gibi gir dedi ilk banyomda bile ıslandı ameliyat yerim yani sonrada arafa 2 3 kez batikon sürdüm doktor sürebilirsin farketmez dedi haftasına da dikişlerim alındı bi krem vermiş onu suruyoruyom hergün şimdi sizde farklı sanırım tam da okuyamadım

Canim gecmis olsun insallah bi an once iyilesir ve kavusursunuz bebisinle❤❤ benimde dogumdan hemen sonra kuvoze girmisti 8saat sonra ilk emzirebilmistim. Sagmaya calistigimda bikac damla gelmisti sadece gun be gun artmaya basladi bende. Stres olmamaya calis ama kesilmesin kuzum

evet canım aglaya aglaya emzırıyodum şu atesım gecsın yeterkı uykusuz olaym djyodum evet o tıkanıklıgın mutlaka acılması gerekıyor sen ıc kullan duzenlıce inşallah daha ıyı olursın❤

Kızlar her gün duzenlı olarak sıcak suda demleyecegımız kimyon bızde gaz etksını azaltıyomus hatta hıc olmuyormus arkadasım kullanıyor tek böbrek oldugu ıcın cok sancısı oluyormus kımyonu kesfettıgınden beri cok rahatmıs nette de arastırdım hergun duzenlı ıcelım gaz problememız olmasın. zaten bebeklere dahi verılıyormus okadarnı yapmam ama ben ıcecegım dUzenlı olarak bakalım

Maşallah sana ve bebişine canım gözün aydın yeni okudum kucağına almışsın sağlıcakla büyüt

Herkese merhaba
Güzel bir gün olması dileğiyle

@Ytmz çok geçmiş olsun canım neden bayıldın ki Allah'tanbaşını vurmamişsin dikişlerin iyi olmasina sevindim

D defne1453 boşver küsen küssün dediğin gibi biz acısını çekiyoruz bizimdr kuvezden aldığımızda pişik vardı antibiyotik yapıyor dediler bende zeytinyağı sürüyorum sudocrem sürüyorumniyi geldi

Bende dogurdum sonunda 40 artı 2 de cok şükür kavuştuk dogum maceram hiçte iç acıcı degıldı dogumdan sonra konusalım onları bu arada kızım 3250 50 cm dogdu normal doğum

Geçmiş olsun canım sağlıkla büyüsün kuzun inşallah

Bugün ben de kontrole gittim. Bebek 3800 olmuş bol bol yürü dedi bir an önce doğsun. Nst de sancı da yok bakalım ne zaman gelecek.
Bende sana bakmaya geldim doğum oldumu diye maşallah pasama sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim

Pes hala geliyor mu kyvden gonullenmemis demek ki açtığın konuda okumuştum Dr bile demiş vallahi pes sanada geçmiş olsun canım

Küvezde 15 gün kaldı kuzum seni o kadar iyi anlıyorum ki Allah sağlıkla tez zamanda evinize dönmeyi nasip etsin inşallah

Canım 40 cikina kadar belli olmuyor benim büyük oglanda lacivert gibi idi şimdi yeşil gözleri var küçük oglanda koyu mavi gözlü bunun gözü kahverengi olacak sanırım benimde ilk doğduğumda koyu mavi imiş göz rengm

Çok geçmiş olsun kan uyuşmazlığı mı vardı sen de ? Ben de de var da doğumdan sonra kesin küveze alınıyor mu bu nedenden merak ediyorum. Bebeğinin kan grubu ne peki negatif mi pozitif mi? İnşallah tez zamanda çıkar

Böyle de uyuyamıyorum :)) ama hamilelik günleri aranıyor demek ki
Hamilelik günlerimi aramıyorum uyku hariç :)) kokusu gülüşü herşeye bedel oluyor, 3-4 e kadar uyumuyoruz ama tam artık enerjim bitiyor suratım düşüyor şapşik bi gülüyor yenileniyorum resmen :))

Ben de merak ettim bu konuyu. Mesela benim de dikis alinma olayi olmadi. Bir hafta ustu kapaliydi. Sonra acildi 5 Gün batikon surdum. Dikis fln alinmadi yanii

Evet mavi olur diye biliyorum ama kv benimle iddialaşıyor diğer torunlarım böyle değildi diye kendileri esmer olduğu için sarışın çocuk görmemişler o sebepten olsa gerek

Canım bazı bezler bazı bebeklere yaramıyor. Ben hamilelik döneminde prima premium stoklamıştım. Onları kullanıyordum. Hastaneye de bez hediye getirenler oldu çoğu arayıp sormus anneme ne kullaniyor diye. Sormadan molfix alanlar olmuş. Normalde molfix de bilindik bir marka ama kızıma pişik yaptı. Basta ondan olduğunu bile anlayamadık ama denedik birkaç kere ve ondan. Bez değiştirmeyi dene bi istersen. Şimdi molfixleri dönüşümlü olarak arada takip bitiriyoruz.

Annem de sürekli yok ama yok ama buyur diyor canım. Anneler bilir, acemi anneler bilmeyebilir benim hicbir şeyden haberim yok. Göbeği düşmeden de yıkayacaktı da benim inadına yenik düştü. Hastaneden geldikten sonra zor tuttum. Göbek düştü annem göbek attı yıkanacak kızım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…