Yok canım kullan. Citrus anti virüs pastilYok pastil icin sordun kuzum bi zarari varmi pastilin onu doktor vermedi eczaci gondermis
kız olur tabı dıger msjnı sımdı okudum ben olsun ıstemıyosn sandm da. çekinik gen olayı da varmıs bence olur ama benm yegenlerm cıddı lacıvert bıledegıldı bebiişken hep kahveydı ama aylarca netlık kazanmazmıs tabı göz de gelışımıne devam edıyor dıye bılıyorum beyın gb. benım kuzenım kahve eşi de kahve sulalede hep kahve renklı gözler ama gelının annesı mavı bır oglu kumral kahve kücügü bıldıgın küçük behlul alakaları yok gören demez bu senın dıyeCnm benim gözlerim ela, eşimin açık kahverengi. Eşimin ailesi baya esmer kp kv olsun, eşimin yiğenleri de öyle kara kaş kara göz. Benim ailem daha sarışın, annem mavi gözlü sarışın. Annanem, dedem, teyzelerim de mavi gözlü. Anneme benzetiyor herkes ten olarak da açık ama ne bileyim ben tüm bebekler renkli gözlü doğar daha sonradan gerçek rengini alır diye biliyodum sanki :) bizim mavi olma olasılığı %20 falan ama olur mu olur neden olmasın.. inşAllah renkli olur severim kız çocuğunda renkli gözü
Güle güle büyüt bebeğini canımKızlar ben doğurdum.sabah 8de suyum patladı sancı falan yoktu. Su yeşil geldi hemen hastaneye geldik. Içime sıçmışsezeryanla aldilar
Canım bir kere Aptamil kullnama bence en iyisi hipp yada SMA .Kızlar bilgisi olan lütfen yazsın, benim sutum az ve bebegimin soyup aldığını anlayamıyorum arada çok ağladığında mama veriyorum (Aptamil) ve hemen sakinlesiyor. asıl soracağım oğlumun kakasi yok denecek kadar az ve kabin gibi minnacık yapıyor çiş de öyle az nerdeyse bezleri hep kuru.ne yapmam lazım sizce?
Mama veriyorsan su da vermen gerekiyormuş benimki de kabız oldu.bir çay kaşıka zeytin yağı icirdim yavrum perişan oldu kakasını yapıcam diye.kabizlik mahvetti cocugu.uykusuzluktan yarim yamalak yazmisim kusura bakmayın.kakayi yok denecek kadar az yapıyor üstelik kabiz.
Canım Allah şifa versin inşallah çocuğun çabuk toparlarKızlar dua ve yardımlarınuza ihtiyacım var bebegimi yogun bakıma alındı dun sabah dogum yapmıştım anne bebek kan uyuşmazlıgına baglı sarılık mış .... Şuan ışın alıyor ne kadar kalacagı belli degil... Süt sagıp getrmm gerekiyor yarım saat sagdım 2 göğsunde toplamda Bi tatlı kaşıgı ancak cıktı .. Neden sütüm yok normal doğum olmuştu . Nasıl artırabilirm birde gögüs ucum kanadı neler önerirsiniz
Evet kuzum haslamada sorun yok sadece havuc icin degil meyvelerde sebzelerde baklagillerde ayni sekilde kaynatip suyunu dokunce gaz yapmiyor ama oylede insan sevmiyorki haslanmis havuç yada firinlanmis meyve hic agza hitap etmiyorT tanem-tane20 S Sevimlipanduf dün havuçla ilgili yazmışsınız gaz yapıyor vs ama tarif verilen kür de havuç kaynatıldığı için gaz yapmıyormuş ablama özellikle sordum :) çiğ yenirse gaz yaparmış
5-6 çişli bez olmalı günde. Bezleri hep kuruysa mama verirdim ben. Kilo kontrolüne de götürebilirsin.Kızlar bilgisi olan lütfen yazsın, benim sutum az ve bebegimin soyup aldığını anlayamıyorum arada çok ağladığında mama veriyorum (Aptamil) ve hemen sakinlesiyor. asıl soracağım oğlumun kakasi yok denecek kadar az ve kabin gibi minnacık yapıyor çiş de öyle az nerdeyse bezleri hep kuru.ne yapmam lazım sizce?
Karnabahar brokoli havuç haşladım Bugün zeytinyağ limon tuz oyle salata yaptım guzel oldu bence denenebilir :)Evet kuzum haslamada sorun yok sadece havuc icin degil meyvelerde sebzelerde baklagillerde ayni sekilde kaynatip suyunu dokunce gaz yapmiyor ama oylede insan sevmiyorki haslanmis havuç yada firinlanmis meyve hic agza hitap etmiyor
sağol canım benim, hepimiz öyleyiz valla eskisi gibi elimiz boş gönlümüz hoş değil :))Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün miniğin
Çok geride kaldım artık sık giremiyorum foruma ancak şimdi okudum
bikaç kez haşlayıp dökseydin canım suyunu, senin bebek gazlı bide bunlar iyice rahatsız etmesinKarnabahar brokoli havuç haşladım Bugün zeytinyağ limon tuz oyle salata yaptım guzel oldu bence denenebilir :)
evet canım aglaya aglaya emzırıyodum şu atesım gecsın yeterkı uykusuz olaym djyodum evet o tıkanıklıgın mutlaka acılması gerekıyor sen ıc kullan duzenlıce inşallah daha ıyı olursın❤
Ayy oyle suyunu değiştire değiştire pişirmek aklıma gelmedi bak ya bi dahakine oyle yapayım mutlaka teşekkür ederimsağol canım benim, hepimiz öyleyiz valla eskisi gibi elimiz boş gönlümüz hoş değil :))
bikaç kez haşlayıp dökseydin canım suyunu, senin bebek gazlı bide bunlar iyice rahatsız etmesin
o zamanda kabiz olmaz misin canimArkadaşlar sütünün az olduğunu düşünenlere nacizane tavsiyem bunu dillendirmeyin hatta sütüm yetiyor bebeğim doyuyor diye düşünün. Bir de dut kurusu sütü arttırıyor bu arada annem 1 su bardağı pekmez 1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı nişastayı muhallebi kıvamında pişirdi onunda çok faydası oldu isterseniz deneyebilirsiniz :)
Kızım yanımdayken yetişemiyorum çok üzülüyorum anneannesine gidiyor özlüyorum koptum iyice neye üzüleceğimi şaşırdımNasılsıniz hanımlar. Kaldığım yerden okumaya başlamıştım ki evde kriz çıktı sonrasında nerde kaldigimi bulamadım.
Bugün çok yorucuydu abimiz dışarı çıkmak istedi çıkardım bu defa kardeş evde diye eve dönmek istedi. Eve dönünce yeniden dışarı istedi. Kısır döngüye girdik. O sakinlesip anlaşana kadar benim günlük enerjim bitti.
Abi uyudu bebe uyandı bebe uyudu abi uyandı. Tamam bunları göze aldım da yaptım 2. Bebeyi ama bu yorulmama engel olmuyor. Kollarım hiç boş kalmıyor onun için sürekli agriyorlar.
Tek çocuklu halimi düşününce ohh ne rahattım diyorum. Takiyordum slinge hergün dışarı çıkıp yürüyüş yapıyordum. Şimdi balkona çıkmak lüks oldu.
Demekki farklı çeşitleri var sezeryaninda herkes farklı söylüyor cunkum neyse öyle yada böyle geçiyor sonuçta sanada çok geçmiş olsun kuzum kavuştuk şükürler olsun bebislerimizeDogumdan sonra dikis yerine bakim yaptilar.
Sonra degistiler su gecirmez bisey yapistirdilar..ole duruyorum.banyoyu onunla yaptim..cuma kontrole kadar en azindan ole durucam..
Bana hiç bişey yapmadı sadece üzerine sentetik maddeler değmesin dedi ped hasta pedi gibi pamuklu çamaşır değsin dedi ilk banyomda da şu değdi ondan sonrakilerde de altında bi dikiş vardı onu çekti şimdi bi kremim var yarayı çabuk iyileştirip iz bırakmasın diye onu kullanıyorum benimkide estetik yapıştırma oluyor işte o incecik bi çizgi oluyorevt canim her doktor farkli benimki estetik dikis ben demeden oyle yapmis doktorum gazli bezi 1 gun sonra pansuman yapti su gecirmez bant yapistirdi cunku ablamda sez oldu dikisleri iltihap kapti bant varfi sadece 2 hafta hastaneye gtti dikislerini sıkmis iltihapi cikarmislar canim dikkat et bende banyo yaptim 2 gunu su gecirmez bandi fon makinasiyla kurutup mikarop kapmamasi icin temiz ince bir bez koydum uzerine terlemesin diye
canim tansiyonum dusmus buyuk 8 kucuk 4 kalp atisim 50 olmus cok kotuydum kalbim carpiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?