2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Beninde yanimda her odaya taşıdığım bir sepetim var bezim ıslak mendilin pişik kremi burun aspratoru serum fiz. Emziği bakım örtüsü elinin altında ve toplu duruyo herşey çok ideal gerçekten
Kızlar ben bebek kovası diye bişi aldım okadar güzel ki, tüm ortalığı topladı resmen foto atıyorum, tavsiyemdir:)) bide yamuna korseyi aldım sonunda 15 günüm dolunca kullanmaya başlıcam inş

Biz de farklı durumda değiliz. Ablamız kontrolden çıktı. Emziremeyip mama verdiğim zamanlar var. Ablamız gece olur olmaz zamanlarda kalkmaya başladı. İstediği olsa da olmasa da ağlıyor.
Her sabah bir gece daha bitti diye kalkıyorum.

canım ıslak mendiille degil de pamukla temizle temizledikten sonra arada acık bırak hava alsın,bezden de olabilir bi degiştir bak bakalım devam edecek mi

Islak mendille hiç silmezdim, sadece 1 gece annem evine gitti ve ben o gece ıslak mendille sildim sonuç pişik
Yavrumu pişik yaptım 1 gecede Benim bebeğin de cildi çok hassas aksi gibi, hemen tepki veriyor..
Yoksa dediğin gibi pamuklu bezi ılık suyla ıslatıp temizliyorduk.

Yaptığımız şeyleri anlatsam inan ki “yok artık” dersin..
Poposu 2 gündür açıkta, bez bağlamıyoruz.. Elimizde 2 farklı doktorun verdiği toplamda 6 krem var. Bunların haricinde zeytinyağını ısıtıp-soğutup onu sürüyoruz, bir de bugün sarı kantoron otu yağı getirdi eşim eczaneden. Bebek altına yaptığı an hoooop poposunu sadece ılık suyla yıkıyoruz, sonra saç kurutma makinasının ılık havasıyla kurutuyoruz, ardından açık bırakarak bu krem-yağlardan sürüyoruz. Bu dediğim öyle saat başı falan değil, en fazla yarım saatte bi oluyor. Çünkü fark ettik ki (altını açık bıraktığımızda anladık bunu) bebek küçük küçük ve sık sık kaka yapıyormuş aslında. Azaldı pişiği ama henüz geçmedi Bekliyorum bi umut geçsin diye...

Bir de arkadaşlar Hamazinc, Hametan Pomad bunları zaten aldık, kullanıyoruz ama bebeğin poposu artık soyulma derecesine gelmiş, ilerlemiş yani O yüzden bizi biraz uğraştıracak

D defne1453 Pamuk Panda @Zinmem D Durbidk Bismilhayrun S skelebeks svgrcn

Son düzenleme:
Aynen bizimkiler de oyle iste simdi bana bir sey demiyorlar ama tavirlarj degisik iste ben ne dersem deyim anlamiyorlar

canım ya cok hassas demek ki cildi inşallah tez zamanda geçer benimki de kızardı pişecek gibi oldu bepanthol sürüyorum korkumdan her alt açmamda ama ben dikkat edemedim dediğin gibi çok ve sıl yapıyorlar bazen farkedemiyoruz

biz de sonunda hastanelik olduk çocukla ne zaman ilgilensek tepesinde miniğin,ben onla ilgilenirken suyla oynar sogukta betonda gezer,çoraplar çıkar vs sonuç bi hafta sabah akşam iğne günde 10 kere buhar bizim de bebek gece aglasa o da uyanıyor kolumda uyumak istiyor acıktım diyor tutturuyor keske yese bari bebek acıkyı süt istio diyorum ya o da hep acıkıyor

Kendi sutunu sagip versen o baygin hallerinde canim.
canım almıyor şıpa. Mamayı ve sütümü biberonla verdin, şırınga ile verdim, kaşıkla verdim. İçiyor sonra hepsini geri çıkartıyor.aglamaktan helak olcam sütüm gitçek diye korkuyorum

arkadaşım çok geçmiş olsun çok zor durum valla.nallah yardımcımız olsun.

allah şifa versin canım. Sütün için banyo yapmayı dene sıcak Sudan sonra benimkinde çoğaldı. Bide kayısı hoşafı iç bol bol.

Kızlar ben bebek kovası diye bişi aldım okadar güzel ki, tüm ortalığı topladı resmen foto atıyorum, tavsiyemdir:)) bide yamuna korseyi aldım sonunda 15 günüm dolunca kullanmaya başlıcam inş

Canım çok güzel güzel güle kullan nerden aldın acaba

Geçmiş olsun
Gece hiç kalkmazdı büyük kızım artık hep kalkıyor. Emzirme ver o bebeği diyor yanımda yatmak istiyor. Mecbur mama veriyorum çünkü geçen akşam yemeğinde yanında oturmadım diye masayı darmaduman etti. Hepimizin huzuru için mama gerek. Sürekli bağırarak konuşuyor.

Canım bir kere Aptamil kullnama bence en iyisi hipp yada SMA .
Muhtemelen doymuyordur.benimde sütüm yeterli gelmiyor mecbur mamaveriyorum sende ver doktora danisarak
Cnim niye aptamil olmaz? mamayida hiç sevmiyor zaten.
Aynen haklısın cnim zaten yaklaşık 200grm gitmiş.şimdi iyice panik oldum.akşama kadar iki bez bile olmuyir.ve bebegim çok küçük,üzüldüm şimdi yarin yeni dogana goturecegim

Ben golden goat mama kullanıyorum.
2 çişli bez çok yetersiz. Üzgünüm ama yeterli süt almıyor. Hemen doktoruna götürmeni öneririm.

Esımın bır bucuk ay once ebebekten aldıgı baby plus sut sagma makınası cekmıyor ıade alırlar ınsaAllah hıc umudumuz yok bu 2.kullanıısm olucktı sankı hergun kullanıyormusum gıbı bozulmus durdugu yerde garantısı de var sanırım

Canım bana sırala olarak en iyisi hipp sonra sma bunlardan sonra apatamil geliyor dediler
Ama sen Aptamil aldıysan onu verebilirsin.
Hipp daha organik anne sütüne en yakin olaniymis biraz pahalı ama digerlerinden

Benimde aynı oldu hiç kullanamadim bize manuel elde sağma verdiler bakıyorlar sorun ne diye

sagol canım bizimki seviyor da aglayımca gidip bakıyor bana sesleniyor vs ama beni paylaşmak zor geliyor mecbur alışacaklar onlar da biz de

Evet canim yapilmadi .. o hafta bi test yapilmisti gerek yok dendi..bebekte negatif olunca dogumdan sonrada yapilmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…