Herkeze iyi aksamlar başım sıkışmasa giremiyorum forma benim oğluşum bugün 1 aylik oldu yarın aşıya gideceğiz oğluşun biraz küçük doğdu 47cm 2970gr kilo alımı zayıf olduğu için 2 günde bir hastahanedeydik ve uzayan sarılık var ama tedavi görecek boyutta degildi şimdide karin ağrısı gaz derken kusma başladı kakasini 2 günde bir yapiyo ama yapınca beline kadar yapiyo biraz uzun oldu ama anormal bi durum var mi sizce
Kızlar sezeryanla dogum yaptım. Bugun nsty bagladı sancım en tepedeymiş bir gün daha beklesem normal dogum yaparmışım. Ama ilki sezeryan ikincide 3 yıl oldu. Ama ikinci sezeryan cok zormuş. İlki bu kadar zor değildi. İlk dogumumu etlik te yaptım. Çok kalabalıktı o yüzden fazla ilgilenen olmadı. Memnun kalmadım. İkinciyi gölbaşı hasvakta yaptım cok memnunum. Özel hadtane gibi tek kişilik oda ücretsiz. Hemşireler güler yüzlü ve cok ilgili. Doktorumda cok iyiydi
Bir daha dogum yapsam yine gölbaşı hasvak devlet hastanesinde yaparım. Çok temiz. Tek kişilik odada kalıyom. Hemşireler güleryüzlü ve ilgili. Zaten dogım stresi var. Hastanefe kötü olunca insan iyice geriliyormuş. Kendimi burda cok iyi hissettim
Bayanlar merhaba, biz de doğum yaptık çok şükür. 3450 gr 52 cm. Sütüm var ama bebek emmiyor Biraz sancılarım var ama dayanılmayacak derecede değil. Darısı doğum bekleyenlere
Kızlar sezeryanla dogum yaptım. Bugun nsty bagladı sancım en tepedeymiş bir gün daha beklesem normal dogum yaparmışım. Ama ilki sezeryan ikincide 3 yıl oldu. Ama ikinci sezeryan cok zormuş. İlki bu kadar zor değildi. İlk dogumumu etlik te yaptım. Çok kalabalıktı o yüzden fazla ilgilenen olmadı. Memnun kalmadım. İkinciyi gölbaşı hasvakta yaptım cok memnunum. Özel hadtane gibi tek kişilik oda ücretsiz. Hemşireler güler yüzlü ve cok ilgili. Doktorumda cok iyiydi
Kızlar iyi geceler, kızımın göbeği bu akşam düşmüş badisinde 3-4 damla kadar kan vardı ve ben bakamadım :)) yara olmuşmudur yarın banyo yaptırmalıymıyım acaba. Bende sezeryanla Doğum yaptım bugün 10 gün dikiş aldırmaya gittim estetik dikişmiş, daha önce sormayımakıo etmemiştim doktora :) krem verdi bitene kadar sürecekmişim iz kalmayacakmış. Dikişlerim iyiymiş 40. Gün kontrole çağırdı
kızın senin kanından olduğu için olmamıştır benim a rh +oglum 0 rh+ babasının kanından,hem eslerde bu kan grubu hem de anne bebek kan grubu uyusmazlıpı tetikliyormuş sarılığı biz ondan olduk sarılık yoksa emiyordu doyuyordu.
Kızlar iyi geceler, kızımın göbeği bu akşam düşmüş badisinde 3-4 damla kadar kan vardı ve ben bakamadım :)) yara olmuşmudur yarın banyo yaptırmalıymıyım acaba. Bende sezeryanla Doğum yaptım bugün 10 gün dikiş aldırmaya gittim estetik dikişmiş, daha önce sormayımakıo etmemiştim doktora :) krem verdi bitene kadar sürecekmişim iz kalmayacakmış. Dikişlerim iyiymiş 40. Gün kontrole çağırdı
Bana göbeği düşünce yıka demislerde göbekten gelen kana da dikkat et eğer devam ederse yada kokulu akıntı gelirse dr git canlı hücre kaliyomus kordondan bizim de badimize küçük küçük lekeler geliyodu 3 4 gün geçmeyince cerrah yaktı hemen düzeldi gerçi bizim gobek biraz erken düştü sanirim 5. Gün gece düşmüş
edosko@Ytmz acaba bu sez herkes farklı mi yapıyor merak ettim kızlar bandaj var fln diyorsunuz ben hastaneden çıkarken sadece gazli bezle kapattirdi doktor su gecirmez nandaj alayimmi dedom gerek yok dedi banyonu bunla yap sonra çıkar at bidahada istediğin gibi gir dedi ilk banyomda bile ıslandı ameliyat yerim yani sonrada arafa 2 3 kez batikon sürdüm doktor sürebilirsin farketmez dedi haftasına da dikişlerim alındı bi krem vermiş onu suruyoruyom hergün şimdi sizde farklı sanırım tam da okuyamadım
Farklı oluyor. Bende hiç bandaj yok, 2. gün aldilar bandajı o zmn bi pansuman yaptılar, daha bir şeye gerek yok dediler. Yapıştırma olmuş, dikiş de yok. Hicbir şey sürmüyorum.
Evet mavi olur diye biliyorum ama kv benimle iddialaşıyor diğer torunlarım böyle değildi diye kendileri esmer olduğu için sarışın çocuk görmemişler o sebepten olsa gerek
kızın senin kanından olduğu için olmamıştır benim a rh +oglum 0 rh+ babasının kanından,hem eslerde bu kan grubu hem de anne bebek kan grubu uyusmazlıpı tetikliyormuş sarılığı biz ondan olduk sarılık yoksa emiyordu doyuyordu.