2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın kızlar. Benim bebeğim iki haftalık oldu, bir haftadır evde.Emerken çok yavaş oluyor .Bir buçuk saat memede kalıyor. Normalde 15 ser dk emzirin deniyor ama sut geliyor halam aradan yarım saat geçse bile , kendisi de bırakmak istrmiyor. Böyle düzenli emziremiyorum da çok uzun sürduginden. Siz de durumlalr llnasıl ne kadar sürüyor emzirmeniz

canım instagramda nilüfer zorluoğlu var, o yapıyor

Hayırlı sabahlar
Doğum yapan anneler hastane çantanıza bebek maması koydunuz mu ve hangi marka iyi oluyor?
ben koymadım, gerekirse hastanede veriyorlar zaten

Bnm de A rh+ eşim 0 rh + kızım inşallah A olur o zaman yoksa bizde de sorun çıkabilir

Benim eşim de dün kantaron yağı getirmiş, karnına masaj yaparak sürdüğünde gaz sanısına da iyi geliyormuş, pislikler için de çok etkiliymiş. Butun vucuduna sur dedi. Ama bir yerde de yarim saat sonra yikanmasi gerekir diye okudum kafam karisti. Banyo yaptirmadan yarim saat once mi sursem ki

benim gibi 2 gun tuvalete cikamamak
Ben dogumdan sonra 5gun cikamamistim :) dikisler malum :)
Gunaydim canim❤ bizde 10gunlugunuz 8gundur evdeyiz. Valla bu ara bizde de cok duzen kalmadi uyajir uyanmaz meme hareketi surekli memede. O yuzden 15 dk anca duruyor yeri geldi mi yarim saatte bir emiyor. Uyuyorsa ben 2saatte bir emziriorum.

Ben hala 2-3 günde bir çıkıyorum ama sezeryan yüzünden canım yanacak diye istemsizce kendimi tutuyorum. Elimde değil, nasıl geçecek bilmiyorum
Bende 1hafta cikamamostim benimde alttan dikislerim sagolsun bebeklerde kabizligi sormak istemistim aslinda:)

kızlar bişey sorcam büyük oğlumu iğneye götürdü az evvel babası gerizekalı hemşire damarına saplamış önce iğneyi kanamış hemen çekip diger bacaga vurmjş Allah korusun ters bişey olur diye çok korktuk var mı başına bu tarz bişey gelen kafayı yiycem ya her gün başka bişey çıkıyor

Pek anlamam ama kızımın göbeği çok erken düşünce panik oldum ben, annem kan yok demek ki vakti gelmiş, vakfından önce düşse kan olurdu demişti. Yani sen bi doktora göster devam ederse. Kuru olması gerekiyor normalde.

Ben hala 2-3 günde bir çıkıyorum ama sezeryan yüzünden canım yanacak diye istemsizce kendimi tutuyorum. Elimde değil, nasıl geçecek bilmiyorum
ne guzel bende kompostodan sonra duzeldim

ayy bana sanci veriyordu kompostoylada cozduk o isi

Kizlar ya emzirirken sucuk yiyemez miyiz...zaten hamileyken yasakti bunca yorgunlugun arasinda kendime odul mu versem acaba

allah esirgesin canim doktora bir gotur bence bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…