ben sosis salam yedimKizlar ya emzirirken sucuk yiyemez miyiz...zaten hamileyken yasakti bunca yorgunlugun arasinda kendime odul mu versem acaba
6.5 saat memede kaldığı oldu. Artık sinirlerim o kadar bozulmuştu ki bi ağlayıp bi gülüyordum. Zamanla düzene girecek diyorlar. Sağlık ocağındaki ebe normal dedi bana. Anneye yakın olmak için de yaparmış bebekler bunu.Günaydın kızlar. Benim bebeğim iki haftalık oldu, bir haftadır evde.Emerken çok yavaş oluyor .Bir buçuk saat memede kalıyor. Normalde 15 ser dk emzirin deniyor ama sut geliyor halam aradan yarım saat geçse bile , kendisi de bırakmak istrmiyor. Böyle düzenli emziremiyorum da çok uzun sürduginden. Siz de durumlalr llnasıl ne kadar sürüyor emzirmeniz
Baharatı az olanından iyi pişirerek ve çok olmamak kaydıyla, nefsini köreltecek kadar :)Kizlar ya emzirirken sucuk yiyemez miyiz...zaten hamileyken yasakti bunca yorgunlugun arasinda kendime odul mu versem acaba
Valla onu bilmiyorum. Ama birkaç kişi 10 gün yapmaması bile normal falan yazmıştı sanki. Hazır vakit bulmuşken okuyamadığım sayfaları okudum, bir yerlerde yazıyor önceki sayfalarda :) annem bacaklarını çekerek ağlarsa kıvranır gibi ya gaz ya kabızlık demisti. Bizimkinde dün gece gaz başladı mesela. Bildiğin bacaklarını kendine çekiyor, benim regl sancisi çeken halim gibiBende 1hafta cikamamostim benimde alttan dikislerim sagolsunbebeklerde kabizligi sormak istemistim aslinda:)
takip edicez ters bişey olursa götürcez saglıkçı bi arkadas belli eder hemen kendini dedi hafif topallıyor ama agrıyor diye de olabilir antibiyotik agır ben bile igneden sonra zor basıyorum inş aksi bişey yoktır durduk yere kafamız bulandı ya inş nişey yokturallah esirgesin canim doktora bir gotur bence bekleme
Bendensin:) bide cips istiorum ben:)Kizlar ya emzirirken sucuk yiyemez miyiz...zaten hamileyken yasakti bunca yorgunlugun arasinda kendime odul mu versem acaba
Bencede. Sureklu neme istio benimki6.5 saat memede kaldığı oldu. Artık sinirlerim o kadar bozulmuştu ki bi ağlayıp bi gülüyordum. Zamanla düzene girecek diyorlar. Sağlık ocağındaki ebe normal dedi bana. Anneye yakın olmak için de yaparmış bebekler bunu.
Benimkide oyle o yuzden sordum. Kaka yapio yapmiyoda degilde buyuk ihtimal gaz die dusunuyorum bendeValla onu bilmiyorum. Ama birkaç kişi 10 gün yapmaması bile normal falan yazmıştı sanki. Hazır vakit bulmuşken okuyamadığım sayfaları okudum, bir yerlerde yazıyor önceki sayfalarda :) annem bacaklarını çekerek ağlarsa kıvranır gibi ya gaz ya kabızlık demisti. Bizimkinde dün gece gaz başladı mesela. Bildiğin bacaklarını kendine çekiyor, benim regl sancisi çeken halim gibi
İnsallah Rabbim korusun canim❤takip edicez ters bişey olursa götürcez saglıkçı bi arkadas belli eder hemen kendini dedi hafif topallıyor ama agrıyor diye de olabilir antibiyotik agır ben bile igneden sonra zor basıyorum inş aksi bişey yoktır durduk yere kafamız bulandı ya inş nişey yoktur
Canım uyandır ayağını sık burninu sık emsinCnim kizim okadar kaka ypiyirduki ama bu bebegim hiç yapmıyor buda kafamı karıştırıyor.bide sürekli uyku halinde ve uyandırmak çok zorluyor.
Arkadaşlar sütünün az olduğunu düşünenlere nacizane tavsiyem bunu dillendirmeyin hatta sütüm yetiyor bebeğim doyuyor diye düşünün. Bir de dut kurusu sütü arttırıyor bu arada annem 1 su bardağı pekmez 1 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı nişastayı muhallebi kıvamında pişirdi onunda çok faydası oldu isterseniz deneyebilirsiniz :)
Allah yardımcımız olsun en son üniversite zamanı finallere bütlere proje yetiştirmeye çalışırken bu kadar uykusuz kalmıştım o kabus geceleri de yad etmiş oldum miniğim sayesinde.. Canı sağolsun tabiValla sabah oldu benim Daha sırtım yatak görmedi :) yine sabahı bulduk. Kahrolsun gaz sancisi
Bende sancı ile sezeryana girdim çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün meleğin inşallahKızlar sezeryanla dogum yaptım. Bugun nsty bagladı sancım en tepedeymiş bir gün daha beklesem normal dogum yaparmışım. Ama ilki sezeryan ikincide 3 yıl oldu. Ama ikinci sezeryan cok zormuş. İlki bu kadar zor değildi. İlk dogumumu etlik te yaptım. Çok kalabalıktı o yüzden fazla ilgilenen olmadı. Memnun kalmadım. İkinciyi gölbaşı hasvakta yaptım cok memnunum. Özel hadtane gibi tek kişilik oda ücretsiz. Hemşireler güler yüzlü ve cok ilgili. Doktorumda cok iyiydi
Kızlar iyi geceler, kızımın göbeği bu akşam düşmüş badisinde 3-4 damla kadar kan vardı ve ben bakamadım :)) yara olmuşmudur yarın banyo yaptırmalıymıyım acaba. Bende sezeryanla Doğum yaptım bugün 10 gün dikiş aldırmaya gittim estetik dikişmiş, daha önce sormayımakıo etmemiştim doktora :) krem verdi bitene kadar sürecekmişim iz kalmayacakmış. Dikişlerim iyiymiş 40. Gün kontrole çağırdı
Tebrik ederim canım sağlıkla büyüsün paşam inşallahKızlar doğum yaptım. Sezeryanla. 3345 gr 50cm kücücük bi oğlan cocugu :))
olabilir canım ama benim bebegimle de kanımız farklıydı o da etkiliyormus sarılığı inş sizde sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?