2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Allah korusun inşallah bir sıkıntı yoktur canım

Benimkide oyle o yuzden sordum. Kaka yapio yapmiyoda degilde buyuk ihtimal gaz die dusunuyorum bende
Kaka yaptığı için gaz diye düşündük biz de. Damla verdik gaz için doktoru yazmıştı. Oyu geldi galiba. White noise açıyorum youtubedan öyle uyuyor anca.

Canım bu tarifi tam olarak verirmisin tereyagda konuluyor diye biliyorum yapacağım bende
Canım tekrar annemi arayıp sordum 1 su bardağı pekmez 1 yemek kaşığı nişasta 1 yemek kaşığı un 2 su bardağı su sürekli karıştırarak pişiriliyormuş. Tereyağı koymadım dedi. Annem memlekete döndü bende ilk kez pişiricem.. inşallah sende de işe yarar

Ben de yiyeyim oyleyse yaa gorumcem bisi istiyosa canin ye mutlaka ummacik olursun gibi bisiler soyluyor zaten

Cipsi ne yazik ki uc dort tane kaciriyorum arada ya:)
Cips hamileyken cok yedim maalesef sut icin zarari varmiymis...

Kizlar goguslerim tas gibi oluyo.sagiyorumda..dolaba koymak icin. Dolapta ne kadar sure durabiliyor..biberoanada alistirmak istemiyorum..hazir emiyoken.

Bnm de A rh+ eşim 0 rh + kızım inşallah A olur o zaman yoksa bizde de sorun çıkabilir

"Anne 0 Rh (+), çocuk A veya B grubu ise bu çocuklarda AB0 dediğimiz kan gurubu uyuşmazlığından bahsedilebilir. Bu hastalarda bilirubin seviyesi çok artabilir ve çocuğun beynine zarar verebilir. Bu nedenle bilirubini parçalayıp atılmasına neden olan ışın tedavisi veya kan değişimi uygulanlanmalıdır. Aksi takdirde çocuk sakat kalabilir. Bunun dışında eğer anne Rh (-), çocuk Rh (+) ise bu durumda çocukta Rh uyuşmazlığı söz konusudur. İlk 24 saat içinde hatta anne karnında bile başlayan sarılık ve kansızlık ortaya çıkar. Bu hastalara derhal kan değişimi yapılmalıdır. Rh uyuşmazlığının ikinci gebelikte oluşmaması için de ilk doğumdan sonra anneye özel bir ilaç yapılmaktadır."

Cips hamileyken cok yedim maalesef sut icin zarari varmiymis...
Ben zarari oldugunu dusunmuyorum ya hamileyken ben de yedim ara ara. Katki maddesi sebebiyle zararli diyorlar bildigim kadariyla ama ben yine neyde katki maddesi yok ki, pazardan aldigim ispanak, yedigim tavuk ne kadar katkisiz diye dusunerek kendimi rahatlatiyorum. :)

bana da yapıldı canım ama sarılık olma ihtimali fazlaymış ya ondan korktum

İnşallah canım nette bu yazı vardı sabah okumuştum

"Anne 0 Rh (+), çocuk A veya B grubu ise bu çocuklarda AB0 dediğimiz kan gurubu uyuşmazlığından bahsedilebilir. Bu hastalarda bilirubin seviyesi çok artabilir ve çocuğun beynine zarar verebilir. Bu nedenle bilirubini parçalayıp atılmasına neden olan ışın tedavisi veya kan değişimi uygulanlanmalıdır. Aksi takdirde çocuk sakat kalabilir. Bunun dışında eğer anne Rh (-), çocuk Rh (+) ise bu durumda çocukta Rh uyuşmazlığı söz konusudur. İlk 24 saat içinde hatta anne karnında bile başlayan sarılık ve kansızlık ortaya çıkar. Bu hastalara derhal kan değişimi yapılmalıdır. Rh uyuşmazlığının ikinci gebelikte oluşmaması için de ilk doğumdan sonra anneye özel bir ilaç yapılmaktadır."

hayırlısı olsun diyelim hakkımızda inş aynı olur da çok sıkıntı çekmeyiz

sarılıkta korkutuyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…