2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Beklemeye devam annem de geldi artık doğurabilirim :)) pazartesi randevu var o gün de 40+0 oluyorum bakalım ama sancım vs yok arada kasılma oluyor ama uzun sürmüyor. Senin nasıl durum?
Benim de pazartesi sancım vardı biraz şimdi onu da hissrtmiyorum. Hiçbir doğum belirtisi yok. Oğlum 39+2 de gelmişti. Bu kez daha erken olur diye düşünmüştüm ama bugün 39+0 olduk geleceği yok gibi :) Hayırlısı olsun ne zaman isterse gelsin ama 40tan sonra herhalde bir bunalım hali başlar
doğmuyor sancı falan yok hiç bişey

cumartesi çatı muaynesi yapacak belki tetikler doğumu da gelir miniğim

sağlıkla gelsinler artık
Bizim de cumartesi randevumuz var bakalım ne olacak meraktayım.
Amin canım önemli olan sağlıkla kucağımıza almamız.

Kızım yanımdayken yetişemiyorum çok üzülüyorum anneannesine gidiyor özlüyorum koptum iyice neye üzüleceğimi şaşırdım
Gidiyorsa şanslısın. Bizimki bana yapisti kaldı kimseye gitmiyor. Tüm işini annem yaptirsin diye beni bekletiyor. Emziriyorum o arada çişi gelse de beni bekliyor.

Bizimki gece babayla. hamile iken geceleri babası ilgilendiği için ona alışkın sorun olmuyor ama gündüz beni bitiriyor. Anane ve babanneye düşman oldu. Ben de akşam olunca ohh bugün de bitti modundayim

Gidiyorsa şanslısın. Bizimki bana yapisti kaldı kimseye gitmiyor. Tüm işini annem yaptirsin diye beni bekletiyor. Emziriyorum o arada çişi gelse de beni bekliyor.
Gidiyor ama biraz durup annemi özledim diyip doğru eve halbuki baba bağımlısıdır kızım bebekten sonra benle çok uğraşıyor

Gidiyor ama biraz durup annemi özledim diyip doğru eve halbuki baba bağımlısıdır kızım bebekten sonra benle çok uğraşıyor
Off havalar düzelse parka gitmeye başlasa rahat ederiz. Sabahtan beri camda yağmurun dinmesini bekliyor.

Kara lahana gerçekten çok etkili süt için. Taşıyor artik benim. Doluluktan sızlıyor. Onu da bi dene istersen. Gorumcem söylemişti bana da 2 yaşında bebeği var hala anne sutu ve veriyor.

Kara lahana hiç pişirmedim yemedim ilk fırsatta deneyeceğim

Çok tesekkur ederim canım anneciginin ellerinden öperim

doğurdum kızlar bende 3760 kg 54 cm normal doğum oldu kesi yapmadı doktor ama biraz yırtığım var dikiş attı onlarda çok ağrımıyor çok güzel bisey Rabbim doguramayanlarada nasip etsin inşallah
Maşallah canım güle güle büyüt

Nasılsın canım çocuklar nasıl
Sukur her halımıze sen nasılsın ? Buz kucukten cok buyukle ugrasıyoruz ıkı cocukla aynı oda da yayıyorum korkudan ıkısunı aynı yerde yanlız yatırmıyırum ayrı da yatıramıyorum yakında bende emcem derse sasırmıcam. Senın aran nasıl ıkısıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…