2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Resmen ruyamda ya doguruyorum ya nisanim geliyor :) iyice bekleme suresine girdim... Aslinda bugun tam 39+1 ama ilk kizim 39+0 da gelince, insan ister istemez bi beklenti icinde oluyor :)

Kizceler bu bebek hic susmuyorr gozunu actigi zaman oyle guzel guzel bakmiyor hem mizir mizir gazi var buyuk ihtimalle ama dokundurmuyor karnina bacaklarina bagiriniyor basini geri atiyor sizde durumlar nasil nezaman boncuk boncuk bakacak susacak

Kizceler bu bebek hic susmuyorr gozunu actigi zaman oyle guzel guzel bakmiyor hem mizir mizir gazi var buyuk ihtimalle ama dokundurmuyor karnina bacaklarina bagiriniyor basini geri atiyor sizde durumlar nasil nezaman boncuk boncuk bakacak susacak
Saracoglunun tarıfını verdıgu kımyon cayını tavsıye ederım canım az az dene ıyı gelıyor mu dıye

hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kavuşun

Benim kafadansın ben de canım çekerse yiyorum valla. Abartı baharatlıları yemeye cesaret edemedim daha ama dediğin gibi yediğimiz nede yok ki katkı maddesi

Beyaz gürültü deneyebilirsiniz. White noises diye uygulama var. İlk kızım sadece fön makinesi sesinde susardı ve uyurdu.

Off havalar düzelse parka gitmeye başlasa rahat ederiz. Sabahtan beri camda yağmurun dinmesini bekliyor.
Nisan ayını dört gözle bekliyorum. Bebek 3 aylık olur onu da alır çok rahat parka giderim.
İkinci hedefim de haziran ayı :) 6 aylık olacak ek gıda gelecek ve rahatlayacağım.

Kızım yanımdayken yetişemiyorum çok üzülüyorum anneannesine gidiyor özlüyorum koptum iyice neye üzüleceğimi şaşırdım
Ben de koptum iyice. Büyük kızım çok zorluyor. Önceki gece 4:30da kalktı ve uyumadı sabahladı. Bana sürekli yanıma gelmiyorsun diyor.
Aynı gün bebekte 5:30da kalktı uyumadı verdim eşime biberonu.
Hangisine bakayım ben.

Kızlar bir sorum var. Çocuk doktorumuz 1. ay kontrolüne gittiğimizde kalça muayenesi yapılacağını ve kalça ultrasonu çekileceğini söyledi. Bu kalça ultrasonu hakkında bilginiz var mı? Rutin yapılan bir tetkik mi? Hastane bize çok uzak artık oraya gitmek istemiyorum. O yüzden duruma göre başka hastaneye randevu alacağım

Resmen ruyamda ya doguruyorum ya nisanim geliyor :) iyice bekleme suresine girdim... Aslinda bugun tam 39+1 ama ilk kizim 39+0 da gelince, insan ister istemez bi beklenti icinde oluyor :)
Doktordan geliyorum kafası hala yukarda açıklık yok sancı yok pztsi tekrar gel dedi benimde hiç aklıma gelmezdi bu kadar bekleyeceğim galiba sonum sezeryan ama bi umut işte. Bir ay önce daha ağrılı sancılıydım şimdi üç gündür karnım rahat yumuşak agrı sancı yok anlamadım gitti

C hiçbirine =) eşime diyorum markete falan gidip sosyalleşsem mi? Napcaz biz ya max yaza kadar zor evet ama kış uzadıkça uzuyor sanki

Evet canım her bebeğe yapılıyor 1 2 ay arası

Anaokuluna bızde yazdırdık bu ıssızlıkte hata mı ettık dıyorum az cok alcagı var esımın onlar olmasa ac kalcaz galıba Allah bereket versın herkesın evıne
Devlet anaokulu canım bizim 150 tl yemek parası veriyoruz sizde araştırın bir 3 yaş sonrası alanlar var çokta memnunum özel kreşte denedik eğitim daha iyi geldi bana

2. doz aşımızı oldukk. ayda 1300gram almışız kızlar iyi mi bu rakam ortalama 600,700 alınması gerekırmıs en az zaten boyumuz 54cm olmusss. tam 1Aylığız bugün
Sizi takip ediyorum canım maşallah Alya ya gelişimi çok iyi çabucak büyüsün inşallah benim minnak oğlumun son 17 gün gelişimi durduğu için 3050 doğdu o kadar küçük geldi ki bize ay büyümeyecek galiba diyordum 21 günlük oldu bugün 9 gün sonra aşısı ne kadar alacak acaba..

Kizlar goguslerim tas gibi oluyo.sagiyorumda..dolaba koymak icin. Dolapta ne kadar sure durabiliyor..biberoanada alistirmak istemiyorum..hazir emiyoken.
6 ay demisti ebe bana. 3 ay diye biliyordum önceden. Bi araştırmak lazım. Ebeler genelde eski bilgilerle hareket ediyor.

C hiçbirine =) eşime diyorum markete falan gidip sosyalleşsem mi? Napcaz biz ya max yaza kadar zor evet ama kış uzadıkça uzuyor sanki
Her sabah bir gece daha bitti diyorum.
Nisan ayı da ilk aşamada bizi rahatlatır ikisi birlikte parka gidebiliriz.
Bazen çok bunalıyorum ilk kızım da kendimi çok zorlamıştım. 2. bebekte mükemmel olmak istemiyorum kendi halinde büyüsün istiyorum
Bazı konularda tükendim.

2. doz aşımızı oldukk. ayda 1300gram almışız kızlar iyi mi bu rakam ortalama 600,700 alınması gerekırmıs en az zaten boyumuz 54cm olmusss. tam 1Aylığız bugün
Maşallah canım Alya ya.
Hangi aşıyı oldunuz peki. Bu arada bizim doktor sağlık ocağında yapılmayan özel aşılar var dedi. Menenjit için falan , üç doz dozu 300 tlymis. Siz yaptircakmsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…