2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah canım Alya ya.
Hangi aşıyı oldunuz peki. Bu arada bizim doktor sağlık ocağında yapılmayan özel aşılar var dedi. Menenjit için falan , üç doz dozu 300 tlymis. Siz yaptircakmsnz
doğumda hepatıt b bırınci dozu yapılıyor bugun de 2.dozu saglıkocagı yaptı kuzum. rotavirüs aşısı var o da malıyetlı ama yaptıracagız 3ve 5.aylarda dıye bılıyoruz menenjıt ıcın dha arastrma yapmadm ama rotayı yaptıracagız. bır de ebe verem aşısı yapılcak 2aylıkken bız senı arayınca geleceksın dedı veremsavastan gelıp yapıyorlar sanırım toplu yapılıyormuş o aşı

Iyi yapmissin canim...bende denedi.ama nafile..Allahtan sunidede sancim.olmadi da cekmedim :) kavusun saglikla onemli olan o.

Kizceler bu bebek hic susmuyorr gozunu actigi zaman oyle guzel guzel bakmiyor hem mizir mizir gazi var buyuk ihtimalle ama dokundurmuyor karnina bacaklarina bagiriniyor basini geri atiyor sizde durumlar nasil nezaman boncuk boncuk bakacak susacak
Benim.kiz degisiyor..bi emmeden sonra gazini cikaramiyor.. agliyo agliyo kac saat..bazen emdikten sonra hemen cikarip uykuya geciyor.

Hadi hakkında hayırlısı canım sağlıkla kavuşun inşallah :)
Ah canım bugün iyice tak etti. 1 saat yürüdüm annemlerle şimdi de 1saat yürüyüp döndüm. Dönüş zorladı biraz eve gelip uzandım. Yürüyüş de tetiklemezse bilmiyorum artık
Rahat ol canım. Bizim bebişler çok sabırlı maşallah bize de sabrı öğretiyorlar sana diyorum ama biraz da kendimi rahat bırakabilsem eminim herşey daha rahat ve kolay geçecek
Ebruzerm alintilamayi unutmuşum canım. Ne güzel valla o kafada olmak lazım da ben yapamıyorum malesef. Sanki heran doğabilir diye düşündükçe daha zor oluyor.
Ben de sen gibi olmak istiyorum

caka hakkında hayırlısı olsun inşallah. Umutsuzluğa kapılma. Bak bizim topikte ssvd ile bebeğini kucağına alan bir arkadaşımız var. Herşey bir anda gelişti ve çok kolay doğum yaptı. Sen de yapabilirsin. Kendini strese sokma lütfen canım..

MaşAllah minik Alya’ya, Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin tüm bebişlerimize
amin canımm çok teşekkürler
Maşallah güzel prensesine
teşekkürler canım siz nsılsınızz
Kizceler bu bebek hic susmuyorr gozunu actigi zaman oyle guzel guzel bakmiyor hem mizir mizir gazi var buyuk ihtimalle ama dokundurmuyor karnina bacaklarina bagiriniyor basini geri atiyor sizde durumlar nasil nezaman boncuk boncuk bakacak susacak
canım bızde şükür sıkıntı yok suan düzen var uyku beslenme vs ama o gaz sorununu 3gun once bız de yasadık benım yedıgımden dolayı bebegıme gectı nurse harveys damlasnı almıstık onu verınce cok rhatladı sukur gectı gaz damlası kullanmıyorsan dr.una sor ve al derım bu bıtınce biogaia alacagız kenarda bulunması gerekıyomus cıdden. bıde yıyeceklerıne kımyon at yemeklere. bebegın kolık bebek olablr cıkmıyo olablr gazı
bızım de yapılcak mutlaka yaptrmamız gerek 45gunlk olnca dedıler bıze de gıdecegz canm ıhmal etmeyarın da göz randevumuz var 1aylık olduk. bız anlayamuyoruz cunku ılk 3ay teshıs ıcın onemlıymıs sonrası gec kalınıyotmus
alıcak tabı annesi hıc endişlenme bız de 38.haftalık 3186fogmustuk smdı 1ayda 1300 almısız beslenmesınfen emınsen zaten alır hızla buyuyor hıc anlamıyorum kız 1hafta oncekı kıyaftlerı olmuyor ya

en iyisini yapmissin cekilecek sanci degil olmuyor acilma cunki hayirli haberlerle gel canim

2. doz aşımızı oldukk. ayda 1300gram almışız kızlar iyi mi bu rakam ortalama 600,700 alınması gerekırmıs en az zaten boyumuz 54cm olmusss. tam 1Aylığız bugün
oyy masallah annesi bence gauet iyi rakam alya prenses 1 aylik olmus bile biz 5 gunluguz daha

sidoş senin dogum ne zaman sekerim

hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kavuşun

Sağol cnm darısı başına inşallah

Iyi yapmissin canim...bende denedi.ama nafile..Allahtan sunidede sancim.olmadi da cekmedim :) kavusun saglikla onemli olan o.

Kendime de pek güvenemedim suniyle ilgili güzel hikayeler duymadığım için:) inşallah hayırlı olan olur sağlıkla kavuşurum

en iyisini yapmissin cekilecek sanci degil olmuyor acilma cunki hayirli haberlerle gel canim

oyy masallah annesi bence gauet iyi rakam alya prenses 1 aylik olmus bile biz 5 gunluguz daha
canım sagolll ben sana hayırlı olsun demıs mydım toplu yazmıstım ama hayırlı olsun gözunaydnn malum sen zaten tecrubelısın Burası aklıma geliyor Çok da özlüyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor nasıl bebişin sen nasılsınn❤

Benim.kiz degisiyor..bi emmeden sonra gazini cikaramiyor.. agliyo agliyo kac saat..bazen emdikten sonra hemen cikarip uykuya geciyor.
Cikmiyor gaz canim ben anlamiyorum karnina dokundurmuyor sirtina dokundurmuyor basini kaldriyor ikiye kivriliyor karnindan kazi calismasi var gibi ses geliyor ishal oylesine birhaftadir kuzum ishal birde ozele goturduk hicbirseyden anlamiyorlar

Saracoglunun tarıfını verdıgu kımyon cayını tavsıye ederım canım az az dene ıyı gelıyor mu dıye
Susarsa gidip denicem canim burde ishle onerebilecegin birsey varmi doktor gaz damlasiyla antibyotik verdi gecmedi ishal icin birsey vermedi cocuk su gibi ishal birde gaz damlasina gunde bes damla birkere yaziyor ama sabah aksam gazi var bebegin fayda etmiyor galiba

Senin ilk bebeğinmi canım bebeğin kilosu nasıl bekledikçe büyüyor bebekler. Bu arada bugün akıntı arttı sende nasıl
İkinci olacak canım inşallah. Aynen dediğin gibi. Bebeğin kilosu 3600 demisti. Doğum açısından zor olacağını düşünmüyorum kilonun ben. Aksine bebek daha kolay atarmış kendini dışarı
Kv 5 normal dogumu var 4,5- 5,5 kilo arası doğmuş hepsi. O böyle söyler hep.

Bak o kıyafete ben de şaşırdım her yıkamada bişeyleri olmuyor minnağa çabuk büyüyor minnaklar 38+4 te doğdu canım

İlkinde ay eline baktı ay dönenceyi izleyebiliyor şarkılar ninniler oyy kujumlar 2. De emdi uyudu aaa uyanmış eşliğinde ilerliyoruz

Anladım canım ya demişlerdi bize birinci dozu yaptık diye. Bu özel asırlarda hem yüksek ücretli hemde çekişmeli yapılıp yapılmaması herkes birşey diyor. Ama yabancılar çok fazla arttı ulkemizde onlar hastalık getiriyormus diyorlar, bir araştrıp yaptircaz artık gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…