- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
doğumda hepatıt b bırınci dozu yapılıyor bugun de 2.dozu saglıkocagı yaptı kuzum. rotavirüs aşısı var o da malıyetlı ama yaptıracagız 3ve 5.aylarda dıye bılıyoruz menenjıt ıcın dha arastrma yapmadm ama rotayı yaptıracagız. bır de ebe verem aşısı yapılcak 2aylıkken bız senı arayınca geleceksın dedı veremsavastan gelıp yapıyorlar sanırım toplu yapılıyormuş o aşıMaşallah canım Alya ya.
Hangi aşıyı oldunuz peki. Bu arada bizim doktor sağlık ocağında yapılmayan özel aşılar var dedi. Menenjit için falan , üç doz dozu 300 tlymis. Siz yaptircakmsnz
Iyi yapmissin canim...bende denedi.ama nafile..Allahtan sunidede sancim.olmadi da cekmedim :) kavusun saglikla onemli olan o.Kızlar 0 açılma 0 sancı dr istersen suni verebilirim dedi ama hiç açılma olmadığı için seni çok zorlayabilir sezeryana dönebilir dedi. O yuzden ben hiç riske atmayıp sezeryan istedim yarın saat 10 da kızıma kavuşucam inşallah darısı sizlere olsn
Benim.kiz degisiyor..bi emmeden sonra gazini cikaramiyor.. agliyo agliyo kac saat..bazen emdikten sonra hemen cikarip uykuya geciyor.Kizceler bu bebek hic susmuyorr gozunu actigi zaman oyle guzel guzel bakmiyor hem mizir mizir gazi var buyuk ihtimalle ama dokundurmuyor karnina bacaklarina bagiriniyor basini geri atiyor sizde durumlar nasil nezaman boncuk boncuk bakacak susacak
Hadi hakkında hayırlısı canım sağlıkla kavuşun inşallah :)Kızlar 0 açılma 0 sancı dr istersen suni verebilirim dedi ama hiç açılma olmadığı için seni çok zorlayabilir sezeryana dönebilir dedi. O yuzden ben hiç riske atmayıp sezeryan istedim yarın saat 10 da kızıma kavuşucam inşallah darısı sizlere olsn
Rahat ol canım. Bizim bebişler çok sabırlı maşallah bize de sabrı öğretiyorlarAh canım bugün iyice tak etti. 1 saat yürüdüm annemlerle şimdi de 1saat yürüyüp döndüm. Dönüş zorladı biraz eve gelip uzandım. Yürüyüş de tetiklemezse bilmiyorum artık
amin canımm çok teşekkürlerMaşAllah minik Alya’ya, Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin tüm bebişlerimize
teşekkürler canım siz nsılsınızzMaşallah güzel prensesine
canım bızde şükür sıkıntı yok suan düzen var uyku beslenme vs ama o gaz sorununu 3gun once bız de yasadık benım yedıgımden dolayı bebegıme gectı nurse harveys damlasnı almıstık onu verınce cok rhatladı sukur gectı gaz damlası kullanmıyorsan dr.una sor ve al derım bu bıtınce biogaia alacagız kenarda bulunması gerekıyomus cıdden. bıde yıyeceklerıne kımyon at yemeklere. bebegın kolık bebek olablr cıkmıyo olablr gazıKizceler bu bebek hic susmuyorr gozunu actigi zaman oyle guzel guzel bakmiyor hem mizir mizir gazi var buyuk ihtimalle ama dokundurmuyor karnina bacaklarina bagiriniyor basini geri atiyor sizde durumlar nasil nezaman boncuk boncuk bakacak susacak
bızım de yapılcak mutlaka yaptrmamız gerek 45gunlk olnca dedıler bıze de gıdecegz canm ıhmal etmeyarın da göz randevumuz var 1aylık olduk. bız anlayamuyoruz cunku ılk 3ay teshıs ıcın onemlıymıs sonrası gec kalınıyotmusKızlar bir sorum var. Çocuk doktorumuz 1. ay kontrolüne gittiğimizde kalça muayenesi yapılacağını ve kalça ultrasonu çekileceğini söyledi. Bu kalça ultrasonu hakkında bilginiz var mı? Rutin yapılan bir tetkik mi? Hastane bize çok uzak artık oraya gitmek istemiyorum. O yüzden duruma göre başka hastaneye randevu alacağım
alıcak tabı annesi hıc endişlenme bız de 38.haftalık 3186fogmustuk smdı 1ayda 1300 almısız beslenmesınfen emınsen zaten alır hızla buyuyor hıc anlamıyorum kız 1hafta oncekı kıyaftlerı olmuyor yaSizi takip ediyorum canım maşallah Alya ya gelişimi çok iyi çabucak büyüsün inşallah benim minnak oğlumun son 17 gün gelişimi durduğu için 3050 doğdu o kadar küçük geldi ki bize ay büyümeyecek galiba diyordum 21 günlük oldu bugün 9 gün sonra aşısı ne kadar alacak acaba..
en iyisini yapmissin cekilecek sanci degil olmuyor acilma cunki hayirli haberlerle gel canimKızlar 0 açılma 0 sancı dr istersen suni verebilirim dedi ama hiç açılma olmadığı için seni çok zorlayabilir sezeryana dönebilir dedi. O yuzden ben hiç riske atmayıp sezeryan istedim yarın saat 10 da kızıma kavuşucam inşallah darısı sizlere olsn
oyy masallah annesi bence gauet iyi rakam alya prenses 1 aylik olmus bile biz 5 gunluguz daha2. doz aşımızı oldukk. ayda 1300gram almışız kızlar iyi mi bu rakam ortalama 600,700 alınması gerekırmıs en az zaten boyumuz 54cm olmusss. tam 1Aylığız bugün
sidoş senin dogum ne zaman sekerimHadi hakkında hayırlısı canım sağlıkla kavuşun inşallah :)
Rahat ol canım. Bizim bebişler çok sabırlı maşallah bize de sabrı öğretiyorlarsana diyorum ama biraz da kendimi rahat bırakabilsem eminim herşey daha rahat ve kolay geçecek
Ebruzerm alintilamayi unutmuşum canım. Ne güzel valla o kafada olmak lazım da ben yapamıyorum malesef. Sanki heran doğabilir diye düşündükçe daha zor oluyor.
Ben de sen gibi olmak istiyorum
caka hakkında hayırlısı olsun inşallah. Umutsuzluğa kapılma. Bak bizim topikte ssvd ile bebeğini kucağına alan bir arkadaşımız var. Herşey bir anda gelişti ve çok kolay doğum yaptı. Sen de yapabilirsin. Kendini strese sokma lütfen canım..
Ay bilmiyorum kisidoş senin dogum ne zaman sekerim
hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kavuşun
Iyi yapmissin canim...bende denedi.ama nafile..Allahtan sunidede sancim.olmadi da cekmedim :) kavusun saglikla onemli olan o.
Hadi hakkında hayırlısı canım sağlıkla kavuşun inşallah :)
İnşallah canım
en iyisini yapmissin cekilecek sanci degil olmuyor acilma cunki hayirli haberlerle gel canim
İnşallah cnm kendime gelince bilgi veririm dualarınızı bekliyorum
canım sagolll ben sana hayırlı olsun demıs mydım toplu yazmıstım ama hayırlı olsun gözunaydnn malum sen zaten tecrubelısın Burası aklıma geliyor Çok da özlüyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor nasıl bebişin sen nasılsınn❤en iyisini yapmissin cekilecek sanci degil olmuyor acilma cunki hayirli haberlerle gel canim
oyy masallah annesi bence gauet iyi rakam alya prenses 1 aylik olmus bile biz 5 gunluguz daha
Senin ilk bebeğinmi canım bebeğin kilosu nasıl bekledikçe büyüyor bebekler. Bu arada bugün akıntı arttı sende nasılAy bilmiyorum ki
Takvimi bile kalmadı kimsenin biz bekliyoruz öyle.
Senin Miniş nasıl oldu büyüyor mu ? Sen nasıl oldun?
Cikmiyor gaz canim ben anlamiyorum karnina dokundurmuyor sirtina dokundurmuyor basini kaldriyor ikiye kivriliyor karnindan kazi calismasi var gibi ses geliyor ishal oylesine birhaftadir kuzum ishal birde ozele goturduk hicbirseyden anlamiyorlarBenim.kiz degisiyor..bi emmeden sonra gazini cikaramiyor.. agliyo agliyo kac saat..bazen emdikten sonra hemen cikarip uykuya geciyor.
Sesle alakali degil bizimki acidan ishalden kivraniyor gazida cokBeyaz gürültü deneyebilirsiniz. White noises diye uygulama var. İlk kızım sadece fön makinesi sesinde susardı ve uyurdu.
Susarsa gidip denicem canim burde ishle onerebilecegin birsey varmi doktor gaz damlasiyla antibyotik verdi gecmedi ishal icin birsey vermedi cocuk su gibi ishal birde gaz damlasina gunde bes damla birkere yaziyor ama sabah aksam gazi var bebegin fayda etmiyor galibaSaracoglunun tarıfını verdıgu kımyon cayını tavsıye ederım canım az az dene ıyı gelıyor mu dıye
İkinci olacak canım inşallah. Aynen dediğin gibi. Bebeğin kilosu 3600 demisti. Doğum açısından zor olacağını düşünmüyorum kilonun ben. Aksine bebek daha kolay atarmış kendini dışarıSenin ilk bebeğinmi canım bebeğin kilosu nasıl bekledikçe büyüyor bebekler. Bu arada bugün akıntı arttı sende nasıl
Bak o kıyafete ben de şaşırdım her yıkamada bişeyleri olmuyor minnağa çabuk büyüyor minnaklar 38+4 te doğdu canımamin canımm çok teşekkürler
teşekkürler canım siz nsılsınızz
canım bızde şükür sıkıntı yok suan düzen var uyku beslenme vs ama o gaz sorununu 3gun once bız de yasadık benım yedıgımden dolayı bebegıme gectı nurse harveys damlasnı almıstık onu verınce cok rhatladı sukur gectı gaz damlası kullanmıyorsan dr.una sor ve al derım bu bıtınce biogaia alacagız kenarda bulunması gerekıyomus cıdden. bıde yıyeceklerıne kımyon at yemeklere. bebegın kolık bebek olablr cıkmıyo olablr gazı
bızım de yapılcak mutlaka yaptrmamız gerek 45gunlk olnca dedıler bıze de gıdecegz canm ıhmal etmeyarın da göz randevumuz var 1aylık olduk. bız anlayamuyoruz cunku ılk 3ay teshıs ıcın onemlıymıs sonrası gec kalınıyotmus
alıcak tabı annesi hıc endişlenme bız de 38.haftalık 3186fogmustuk smdı 1ayda 1300 almısız beslenmesınfen emınsen zaten alır hızla buyuyor hıc anlamıyorum kız 1hafta oncekı kıyaftlerı olmuyor ya
İlkinde ay eline baktı ay dönenceyi izleyebiliyor şarkılar ninniler oyy kujumlar 2. De emdi uyudu aaa uyanmış eşliğinde ilerliyoruzHer sabah bir gece daha bitti diyorum.
Nisan ayı da ilk aşamada bizi rahatlatır ikisi birlikte parka gidebiliriz.
Bazen çok bunalıyorum ilk kızım da kendimi çok zorlamıştım. 2. bebekte mükemmel olmak istemiyorum kendi halinde büyüsün istiyorum
Bazı konularda tükendim.
Anladım canım ya demişlerdi bize birinci dozu yaptık diye. Bu özel asırlarda hem yüksek ücretli hemde çekişmeli yapılıp yapılmaması herkes birşey diyor. Ama yabancılar çok fazla arttı ulkemizde onlar hastalık getiriyormus diyorlar, bir araştrıp yaptircaz artık gerekirsedoğumda hepatıt b bırınci dozu yapılıyor bugun de 2.dozu saglıkocagı yaptı kuzum. rotavirüs aşısı var o da malıyetlı ama yaptıracagız 3ve 5.aylarda dıye bılıyoruz menenjıt ıcın dha arastrma yapmadm ama rotayı yaptıracagız. bır de ebe verem aşısı yapılcak 2aylıkken bız senı arayınca geleceksın dedı veremsavastan gelıp yapıyorlar sanırım toplu yapılıyormuş o aşı
Cnim ne sıklıkla besliyorsun?Canım uyandır ayağını sık burninu sık emsin
Doymuyor olabilir mama ver ben günde 60cc iki kere mama veriyorum yetmiyor sütüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?