2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ben de 45 günlük olacağı zamana alayım o zaman randevuyu. Bazı sitelerde 1 ay çok erken diyorlar. En iyisi ortası. Çok teşekkürler canım

Cikmiyor gaz canim ben anlamiyorum karnina dokundurmuyor sirtina dokundurmuyor basini kaldriyor ikiye kivriliyor karnindan kazi calismasi var gibi ses geliyor ishal oylesine birhaftadir kuzum ishal birde ozele goturduk hicbirseyden anlamiyorlar
canım biseye alerjisi olmasın alerji genelde bebeklerde bagırsakta tepki veriyor dikkat et takip et bi yediklerini ne bileyim inek sütü olur kuruyemiş vs olur

İlkinde ay eline baktı ay dönenceyi izleyebiliyor şarkılar ninniler oyy kujumlar 2. De emdi uyudu aaa uyanmış eşliğinde ilerliyoruz
aynennn yaa ilk oglum aglamazdo bile ıg vıg dese koşardım bı yavrum yetişene kadar ortalığı yıkıyor ama stres yok relax

aynennn yaa ilk oglum aglamazdo bile ıg vıg dese koşardım bı yavrum yetişene kadar ortalığı yıkıyor ama stres yok relax
Kızımın ağlama sesini hatırlamıyorum bile oğlumun sesi beynime kazındı 2. Çocuk konusunda neden uyarılmadık biz acebe

Devlet anaokulu canım bizim 150 tl yemek parası veriyoruz sizde araştırın bir 3 yaş sonrası alanlar var çokta memnunum özel kreşte denedik eğitim daha iyi geldi bana
Bızde devlet anaokuluna yazdırdık burda sadece kahvaltıyla 170 Tl bıde kırtasıye parası da car oda 170 Tl işlerın durumu burda cok kotu ondan bu bıle fazla gelıyor

Nisan ayını dört gözle bekliyorum. Bebek 3 aylık olur onu da alır çok rahat parka giderim.
İkinci hedefim de haziran ayı :) 6 aylık olacak ek gıda gelecek ve rahatlayacağım.
Ben haziranda işe başlamış olacağım için o kısım hiç cazip gelmiyor ama Mart ayinı heyecanla bekliyorum.

Bızde devlet anaokuluna yazdırdık burda sadece kahvaltıyla 170 Tl bıde kırtasıye parası da car oda 170 Tl işlerın durumu burda cok kotu ondan bu bıle fazla gelıyor
Bu yıl gerçekten ekonomi çok zorluyor kızıma hep prima kullanmıştık oğluma gündüz sleepy gece prima bağlıyoruz hafif pişik oldu gibi napcaz bilmem prima alamayız çok pahalı

Kac kere yapıyor kakasını ? Cıcukta ıshal için busey oneremem ilacta bılmıyırum ınsaAllah ıyı olur. Sulu kaka normal bılıyordum benımkı de cok sulu yapıyor

sık sık banyo yapması iyi gelir çok mu sıcak evin kıyafetlerini hafifletebilirsin terliyor demek ki yada evin ısısını biraz düşürebilirsin
Pişik kremi kullanıyoruz. İşe yaramıyor sanki. Evin ısısını düşürdüm . Üşütmesin derken şu olana bak ya....
Altını yıkasam günde 1 yeter mi . İşe yarar mı?

Ben de hem mama hem meme veriyorum kizim 20 günlük goldengoat keçi sütlü veriyorum

Bu yıl gerçekten ekonomi çok zorluyor kızıma hep prima kullanmıştık oğluma gündüz sleepy gece prima bağlıyoruz hafif pişik oldu gibi napcaz bilmem prima alamayız çok pahalı
Iyılessse barı ama hıc ınanamıyoruz daha ıyı olacagına sleepy gercekten cok kotu pişik yaptı bızdede bımın bezıne gecmeyı dusunuyorum

Iyi de bu olabilen birsey, igneyi yaparken kan kontrolu yaparsin kan gelirse cikarir yapmazsin sonucta igne icin belli bir bolge var ordan yapsan bile damara denk gelebiliyor, birsey olmaz korkmayin benm ve bircok hemsirenn basina gelmistir kan kontrolu bunun icin vardir

Ay bilmiyorum ki
Takvimi bile kalmadı kimsenin biz bekliyoruz öyle.
Senin Miniş nasıl oldu büyüyor mu ? Sen nasıl oldun?
hayirlisi onjn zamani vakti var minis iyi cok sukur ben ayaklanmaya basladim yavasca

evet canim demistin bende iyiyim ayaklanmaya basladim bebis iyi cok sukur bende sık giremiyorum onceki gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…