2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
eşim beni çok pipiriklendirdi yok damara geldi yok ters yaptı vs hemşire bi arkadasıma sordum olabilen bişeymiş korkma dedi içim rahatladı.

Iyılessse barı ama hıc ınanamıyoruz daha ıyı olacagına sleepy gercekten cok kotu pişik yaptı bızdede bımın bezıne gecmeyı dusunuyorum
Nasıl saf pamuk anlayamadık bide bi stokladık ki 4 aya kadar bezi var

Maşallah canım Alya ya.
Hangi aşıyı oldunuz peki. Bu arada bizim doktor sağlık ocağında yapılmayan özel aşılar var dedi. Menenjit için falan , üç doz dozu 300 tlymis. Siz yaptircakmsnz

Menenjit aşısı önemliymiş. Bi doktorun instagramında görmüştüm ama hatırlamıyorum kimdi. Ben yaptırmayı düşünüyorum ama tam araştırmadım ne zaman yaptırmalı vs

canım biseye alerjisi olmasın alerji genelde bebeklerde bagırsakta tepki veriyor dikkat et takip et bi yediklerini ne bileyim inek sütü olur kuruyemiş vs olur
Kuzum aksama kadar tabi birseyler yiyorsun ama ne yapiyor anlayamadim ki sut icmiyorum cikolatayida birakmistim ama halen geliyor bugun sekerim dustu galiba yedim yine oyle istahli cok yiyen bir insanda degilim olmucek kadar yiyorum

Kac kere yapıyor kakasını ? Cıcukta ıshal için busey oneremem ilacta bılmıyırum ınsaAllah ıyı olur. Sulu kaka normal bılıyordum benımkı de cok sulu yapıyor
Yok kuzum karnindan dehset ses geliyor her bezi sulu kaka yok ama renkli su dusun bazen duzeliyor bu arada kaka tahlili yapildi bakteri cikti kakamizda bu damlayi kaç saat arayla veriyorsunuz bizimkini gunde bir kere 5damla yaziyor nettede 6saat arayla verilebilir yaziyor damlamiz biogaia

Bende ikisinde de mücadele var küçük ile gaz sancısı büyük ile içine kapandı onunla ilgileniyorum büyük odasına çekiliyor burnunu çıkarmıyor odadan buda canımı sikiyor tamam odasında da otursun ama hep ordami oturur adam

Kuzum aksama kadar tabi birseyler yiyorsun ama ne yapiyor anlayamadim ki sut icmiyorum cikolatayida birakmistim ama halen geliyor bugun sekerim dustu galiba yedim yine oyle istahli cok yiyen bir insanda degilim olmucek kadar yiyorum
yok canım mecbur yiyeceksin tabi ama dediğim gibi belki bişey dokunuyordur ona bi dikkat et bakalım geçer inşallah

Allah aşkına yardım edin kafayı yicem bugün 11. Gündeyiz kızım sarılık değeri düşmüyor. Evde nama emzirme kızı uyandırmakla uğraşıyorum. Herseye ağlıyorum. Lanet ediyorum kendime beceriksizliğime. Normal göğüslerim taş gibi olurdu emsin bir an önce isterdim. Bu sabah bi kalktım göğüslerim bomboş hamime olmadan önce halimden bile yumuşak.sıktım sıktıkça süt geliyor zaten öyle hiç fışkırmadı şimdiye kadar, dün üzüntüden yemek yememişim. Bugün kızımı yarım saat emzirdim kendi bıraktı gögüsümü sonrada sağdım iki göğüsten 50 cc çıktı. Ne yapayım ne yapmalıyım sütüm artar mı. Yada böyle yumuşaması normalmi yardım edin lütfen

Gözün aydın canım ne çok doğum olmuş :) maşallah sağlıkla büyüt

50 cc cıkmış benim resmen bi çay kaşığı anca cikiyo sütüm var mı yok mu bilmiyorum
Bebek kakasini yapıyor çok şükür bilemedim sütüm az mı çok mu

50 cc cıkmış benim resmen bi çay kaşığı anca cikiyo sütüm var mı yok mu bilmiyorum
Bebek kakasini yapıyor çok şükür bilemedim sütüm az mı çok mu

Bende anlamadım iyimi kötümü kafayı yicem hayatım kaç gündür uyandırmaya çalışmakla geçiyor. Uyandıktan sonra emzirmeye zorluyorum. Benim sütüm vardı bugün gitti anlamadım canım

Bende anlamadım iyimi kötümü kafayı yicem hayatım kaç gündür uyandırmaya çalışmakla geçiyor. Uyandıktan sonra emzirmeye zorluyorum. Benim sütüm vardı bugün gitti anlamadım canım
Üzüntü stres yaramıyor bize benimde küvezde kalmasınin uzuntüsu sütümü azalttı bol su iç göğüse sıcak su torbası koy hoşaf tüket sütün inşallah artar ben yetmediği yerde mama veriyorum artık

Canım bu kolay açıklık olması için bitki çayı filan diyor larya inanıyormusun gerçekten etkisi olurmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…