Iyi de bu olabilen birsey, igneyi yaparken kan kontrolu yaparsin kan gelirse cikarir yapmazsin sonucta igne icin belli bir bolge var ordan yapsan bile damara denk gelebiliyor, birsey olmaz korkmayin benm ve bircok hemsirenn basina gelmistir kan kontrolu bunun icin vardir
Maşallah canım Alya ya.
Hangi aşıyı oldunuz peki. Bu arada bizim doktor sağlık ocağında yapılmayan özel aşılar var dedi. Menenjit için falan , üç doz dozu 300 tlymis. Siz yaptircakmsnz
Menenjit aşısı önemliymiş. Bi doktorun instagramında görmüştüm ama hatırlamıyorum kimdi. Ben yaptırmayı düşünüyorum ama tam araştırmadım ne zaman yaptırmalı vs
canım biseye alerjisi olmasın alerji genelde bebeklerde bagırsakta tepki veriyor dikkat et takip et bi yediklerini ne bileyim inek sütü olur kuruyemiş vs olur
Kuzum aksama kadar tabi birseyler yiyorsun ama ne yapiyor anlayamadim ki sut icmiyorum cikolatayida birakmistim ama halen geliyor bugun sekerim dustu galiba yedim yine oyle istahli cok yiyen bir insanda degilim olmucek kadar yiyorum
Kac kere yapıyor kakasını ? Cıcukta ıshal için busey oneremem ilacta bılmıyırum ınsaAllah ıyı olur. Sulu kaka normal bılıyordum benımkı de cok sulu yapıyor
Yok kuzum karnindan dehset ses geliyor her bezi sulu kaka yok ama renkli su dusun bazen duzeliyor bu arada kaka tahlili yapildi bakteri cikti kakamizda bu damlayi kaç saat arayla veriyorsunuz bizimkini gunde bir kere 5damla yaziyor nettede 6saat arayla verilebilir yaziyor damlamiz biogaia
Sukur her halımıze sen nasılsın ? Buz kucukten cok buyukle ugrasıyoruz ıkı cocukla aynı oda da yayıyorum korkudan ıkısunı aynı yerde yanlız yatırmıyırum ayrı da yatıramıyorum yakında bende emcem derse sasırmıcam. Senın aran nasıl ıkısıyle
Bende ikisinde de mücadele var küçük ile gaz sancısı büyük ile içine kapandı onunla ilgileniyorum büyük odasına çekiliyor burnunu çıkarmıyor odadan buda canımı sikiyor tamam odasında da otursun ama hep ordami oturur adam
Kuzum aksama kadar tabi birseyler yiyorsun ama ne yapiyor anlayamadim ki sut icmiyorum cikolatayida birakmistim ama halen geliyor bugun sekerim dustu galiba yedim yine oyle istahli cok yiyen bir insanda degilim olmucek kadar yiyorum
Allah aşkına yardım edin kafayı yicem bugün 11. Gündeyiz kızım sarılık değeri düşmüyor. Evde nama emzirme kızı uyandırmakla uğraşıyorum. Herseye ağlıyorum. Lanet ediyorum kendime beceriksizliğime. Normal göğüslerim taş gibi olurdu emsin bir an önce isterdim. Bu sabah bi kalktım göğüslerim bomboş hamime olmadan önce halimden bile yumuşak.sıktım sıktıkça süt geliyor zaten öyle hiç fışkırmadı şimdiye kadar, dün üzüntüden yemek yememişim. Bugün kızımı yarım saat emzirdim kendi bıraktı gögüsümü sonrada sağdım iki göğüsten 50 cc çıktı. Ne yapayım ne yapmalıyım sütüm artar mı. Yada böyle yumuşaması normalmi yardım edin lütfen
Kizlar benide listeye ekleyin gece saat 02:00da dogum yaptim cok Shukurler olsun❤Allah sizleride bi avazda kurtarsin inshAllah3200 52 sm ama cok nazli cikti cok cektirdi bana Shukurler olsun binlerce kez cok Shukurler olsunki kavushtuk birbirimize agri aci o an bitiyo nasil dikildiyini bile anlamiyorsundogumdan sonra daha gormedim minnakimi bebek sesleri viak viak acaba hangisi benimkinin sesi diyip uyuyamiyorum
Allah aşkına yardım edin kafayı yicem bugün 11. Gündeyiz kızım sarılık değeri düşmüyor. Evde nama emzirme kızı uyandırmakla uğraşıyorum. Herseye ağlıyorum. Lanet ediyorum kendime beceriksizliğime. Normal göğüslerim taş gibi olurdu emsin bir an önce isterdim. Bu sabah bi kalktım göğüslerim bomboş hamime olmadan önce halimden bile yumuşak.sıktım sıktıkça süt geliyor zaten öyle hiç fışkırmadı şimdiye kadar, dün üzüntüden yemek yememişim. Bugün kızımı yarım saat emzirdim kendi bıraktı gögüsümü sonrada sağdım iki göğüsten 50 cc çıktı. Ne yapayım ne yapmalıyım sütüm artar mı. Yada böyle yumuşaması normalmi yardım edin lütfen
Üzüntü stres yaramıyor bize benimde küvezde kalmasınin uzuntüsu sütümü azalttı bol su iç göğüse sıcak su torbası koy hoşaf tüket sütün inşallah artar ben yetmediği yerde mama veriyorum artık
İkinci olacak canım inşallah. Aynen dediğin gibi. Bebeğin kilosu 3600 demisti. Doğum açısından zor olacağını düşünmüyorum kilonun ben. Aksine bebek daha kolay atarmış kendini dışarı
Kv 5 normal dogumu var 4,5- 5,5 kilo arası doğmuş hepsi. O böyle söyler hep.