2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Herkese selamlar mesajlara yetişemedim ne çok sayfa olmuş :) bizimki uyurken yazayım dedim.. doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum :) ben sütüm artsın diye rezene, bulgur, dereotu ve komposto yiyorum sık sık işe yarıyor sanırım sütüm geliyor . Bir de gerçekten stres çok etkili ama saçma sapan şeylerde de ağlama krizleri geçiriyorum ben de ona bi çözüm bulamadım henüz şimdi 38 derece ateşle 3 gündür hiç uyumadan duruyorum bebeğimle. Hastaneden geldiğimizden beri hapşırıyor miniğim. İkimiz de çok üşüdük doğumhanede. Önerebileceğiniz bir şey var mı bize

Kızımın ağlama sesini hatırlamıyorum bile oğlumun sesi beynime kazındı 2. Çocuk konusunda neden uyarılmadık biz acebe

Kaç yaşında olursa olsun ikinci çocuk gelince kardeş kıskançlığı oluyormuş ben aranızda en rahat ben olurum diyordum ama öyle değilmiş

Canım öncelikle sakin ol lanet edilecek bir durum yok sen beceriksiz falan değilsin. Yanına gelebilecek biri varsa öncelikle yanına gelsin.
Emzirme ardına 50cc süt çok iyi.
Doktor sarılık için ne dedi? Mama çabuk toparlanmasını sağlar. Emzirme ardına mama teklif et. İçsin sarılığı hemen geçsin kuzunun

Aynı damlayı kullanıyorum gunde 1 kez 5 damla aynı sekılde

Canım bu kolay açıklık olması için bitki çayı filan diyor larya inanıyormusun gerçekten etkisi olurmuki
Canım onları bilmiyorum ama doktorum bana squat çömelme tarzı egzersizleri, perine masajını ve cinsel iliskiyi önerdi.
Bir de ben doğum cantama aromaterapi yağları ile hazırladığım masaj yağını aldım. Özellikle lavanta yağının etkili olduğunu söylüyorlar. Bakalım deneyip göreceğiz.

Bebegı burakvak kımsende yok demı buyukle gezıp vakıt gecırsenız

Kızlar bebeğim 10 günlük oldu, 3 gün önce göbeği düştü ancak daha tam çekmedi göbek kendini.. Yıkamadık henüz. Yıkayan var mı? Nasıl yıkayacağım onu da bilmiyorum

Normal hiç üzülme süt bebeğin içtiği kadar üretiliyor memeler artık lazım olanı öğrendi sağmakla süt ölçülmez çünkü makina bebekten az süt çeker lütfen üzülme bol su iç ve uyumaya çalış yetecek sütün

Kaç yaşında olursa olsun ikinci çocuk gelince kardeş kıskançlığı oluyormuş ben aranızda en rahat ben olurum diyordum ama öyle değilmiş
Acaba eskilerde böyle miydi diyorum bende biz çok ilgileniyoruz ya ilgi başkasına kayınca hemen huy değiştiriyor çocuklar

Geçmiş olsun canım. Sağlıkla büyüt miniğini

Doktor bi kağıt vermişti bana yazıyordu orda. 3. Ve 5. Ay sanırım iki asi yazmış devlette yapılmayan. Bakarım yine.

Bu halde ilişki nasıl olurki bilemedim pilates topunda zıplamaktan hamladım yapıcam artık bişey

B
Bi kere en önemlisi moral. Üzüntüden kesilir sütün. Lohusa duygusallığı da etkiliyor şu durumunu sanırım. Sakin ol. Öncelikle sarılık tedavisi zor bir şey değil. Ikincisi hastaneye yatırmadıysalar önemli derecede değil. Sütünü en çok sık sık emzirmek, bol sıvı ve çiğ yeşillikler arttırır. Ama gerçekten en önemlisi moral. Kendini eksik hissetme. Ne demek beceriksizliğin. Sen beceriksizliği gel bende gör. Annem dün 4 saatliğine bi yere gitti, altını değiştireyim derken bokta boğuyordum kızımı :) olacak bunlar. Dertsiz sıkıntısız büyümüyorlar malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…