2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cnim süt konusunda bende çok üzgünüm,ne yiyorsam fayda etmiyor.kizimda okadar verimli bi sutum vardi ki oğlumla hiç yok çok uzuluyirum.

Bebeğim resmen ıkınmaktan göbek fıtığı olmuş kızlar, sürekli ağlıyor ıkınıyor ıkınmaktan kusuyor ne yapacağımı şaşırdım artık

Cikardim ama yinede gazman gibiyim.yarin kontrolumuz var.dr banada ugra dedi..bakalim solicem

Benim de öyle doktorum meteospasmyl verdi, mide bağırsak için spazm giderici bi ilaç. Kurtarıcım oldu. Doğum sonrası ilk bi hafta düzenli içtim günde 3 kez. Şimdi gazım oldukça içiyorum doktorun dediği gibi. Doktoruna gidince sor bi

Kızlar yardım pskolojik bunalıma giriyoeum resmen yavas yavas durduramıyorum rahat olamıyorum resmen bebegime birşey olucak diye dün gece kustu onu kusarken gördüm hemen müdahale ettim ve bilmedigim halde ilk çocugum ya hemen yan tuttum sırtını sıvazladım filan ama o aklımda kaldı sanki yer edindi rahat edip uyuyamadım bu gece uyumak istiyorum nasıl uyucam bilmiyorum yan yatırıyorum eşim sıkıntı yapma diyor ama durduramıyorum eşim kucagına alıyor sonucta babası yani ama sanki baska insanmış gibi hep gözüm onlarda ya cok değişik veya lohusalık pskolojisimidir bu gecicek midir?!

Lohusaliktan değil de muhtemelen ilk çocuk olduğu için acemilikten. Benim de eşim aynı durumda çünkü. Birisi kucağına alsa yüzü değişiyor, sürekli bi şeyler okuyup duruyor. Üşüyecek diye bizi evde kısık ateşte pişiriyor. Geçer zamanla. Acemiyiz daha ondan.

Aaa yarin sorayim..sagol canim

İlk olduğu için öyle rahat ol =) yan yatış yastığı var için rahat etsin istiyorsan iki çocuğumda da memnuniyetle kullandım

Bebeğim resmen ıkınmaktan göbek fıtığı olmuş kızlar, sürekli ağlıyor ıkınıyor ıkınmaktan kusuyor ne yapacağımı şaşırdım artık
Sen yapmıcan biliyorum ama ben söylicem yine düzenli emzirmen gerek ne kadar çok emerse o kadar çok gaz birikir düzensiz bir hayatı olur ve malesef ıkınmaya devam eder artık bir aylık oldu sarılık riski yok düzenli hayata geçiş yapmanız ikiniz içinde önemli yapınca niye ikimize de eziyet etmişim diyeceksin =)

Doktora ben de sormadım yarın kontrolüm var, sorarım. Sağlık ocağına gittiğimde ebeye sormuştum, bi de bütün arkadaşların kullandı ve tavsiye etti. Gerçekten rahatladım. Daha uzun süre ayakta kalabiliyorum, yan yatabiliyorum, kızımı da daha uzun süre taşıyabiliyorum.
Korseyi yarin dra sorucam.kimisi oneriyor . Kimisi Zararli diyo..

Canım sana tavsiyem mama kullanman yetmedigi yerde... cocuk kendini hemen toparlasin

buna gercekten katiliyorum:) duzenli mama vermek/ emzirmzk cok ama cok onemli... arkadasimda cok duzensiz bir sekilde mama veriyor emziriyor bebeginde durmadan gaz problemi var ve ikiniyor... Benim ilk kizim dogdugunda ben emzirmedim hep sagdim acikcasi cunku dayanamadim uykusuzluga.. Her 3 saatte bir alarm kurdum
kalktm sagdim masallah 120-150 kdr cikardi hep, kizimi uyandirip altini degisirdim once uyanmasi icin sonra mamasini verirdim hooooop hemen uyurdu :) hep boyle 3 saatte bir verdm ve kilo alimi cok iyiydi hic ama hic gaz problemimiz olmadi sukur

Canım düzenli emzirmek diyorsun iyi guzel bende isterim bunu ama çocuk sakinleşmiyor asla sakinleşmiyor tek çare meme emmek onun için

Canım düzenli emzirmek diyorsun iyi guzel bende isterim bunu ama çocuk sakinleşmiyor asla sakinleşmiyor tek çare meme emmek onun için
Emzik dene canım onu sakinleştiren emme refleksi emziği verip kucağımda azcık tutuyorum sakinleşiyor oğlum

Ben ilk doğumda korse kullanmadım bir acı aman Allahım çabuk ayaklanamadım ayakta bile duramadım bu doğumda eve döner dönmez taktım bir haftada işlerimi kendim yapar oldum korse candır

Emzik dene canım onu sakinleştiren emme refleksi emziği verip kucağımda azcık tutuyorum sakinleşiyor oğlum
Emzik veriyorum ağzında maksimum tutma süresi 3 dk sonra kendi atıyor emziği ve daha çok çığlık atarak ağlıyor o yüzden emziği mümkün olduğunca vermiyorum sonrasında daha çok ağlıyor

Emzik veriyorum ağzında maksimum tutma süresi 3 dk sonra kendi atıyor emziği ve daha çok çığlık atarak ağlıyor o yüzden emziği mümkün olduğunca vermiyorum sonrasında daha çok ağlıyor
Onlarca yabancı Türk ebeveyn kitapları okudum ilk kızım doğmadan tamamen hazırdım doktora gidince biliyorum uygulamazsın diye başlardı anlatacağı şeye =) ki söylediği hiçbir şeyi uygulamadım.. Şimdi ben kimseyi çocuk konusunda dinlemiyorum sende beni dinlemezsin biliyorum ama içim rahat etmiyor bebekler ağlıyor diye yazıyorum işte.. Canım bebek senin içinden nasıl geliyorsa öyle büyüt =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…