2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cnim 3saat çok değilmi? doktorlar sık sık emziren diyor ama bence senin dediğin aralik lar e mzirmek gelişimi için daha iyi kizim da oyle emzirmisyim kızımın masallahi vardı.

Cnim 3saat çok değilmi? doktorlar sık sık emziren diyor ama bence senin dediğin aralik lar e mzirmek gelişimi için daha iyi kizim da oyle emzirmisyim kızımın masallahi vardı.
Doktorlar sk sk emzirin diyor cnm cunku bebekler emerken hemen yorulup uyuya kaliyor ama ben sagip verdim hep yani nerdeyse hic emzirmedim cubku gercekten dayanamadim uykusuzluga, hep sagdim biberonla verdm Anne sutunu.. o nedenle ayni mama yiyormus gibi doyuyordu ve uyuyordu 3 saat :)

Bebeğim tam 2 saattir memede doymuyor mu anlamıyorum
Canım kızım 6 saat kaldi memede bir keresinde, anneye yakın olma hissi için dedi sağlık odağındaki ebe. Bi de gerçekten ilk başta daha çok emiyor. Karni yağ bağlıyor diyorlar eskiler. Sonra düzene giriyor. Bak demin zorla uyandırdım emsin diye ki çok az emdi uyudu yine.

Bu halde ilişki nasıl olurki bilemedim pilates topunda zıplamaktan hamladım yapıcam artık bişey
valla özel olucak canım ama bizim son güne kadar oldu özellikle korunmasız tamamen spermler prostaglin denen bir hormon salgılayıp doğal suni sancı üretiyor demişti doktorum faydası oluyor gecesi sancılanıyordum

Ah canım inşallah dediğin gibi olur. Artar değilmi¿ bide mama ve meme sırasını nasıl yapıyorsun acaba

Canım doktor sarılıkiçin emzir mama ver diyor. Annem geliyordu babam rahatsızlandı gelemiyor şimdi.allah razı olsun cevabın için

Canım ne bileyim bir anda göğüslerim söndüğü için şok oldum. Mesela 20 dk falan Emiyor kendi bırakıyor. Sıkıyorum aynı gösümü süt geliyor iyi bişeymi bu

Bebekler boş meme emmez canım sinirlenir süt gelmezse var ki emiyor minnak

Akıyor aslında hiç böyle yapmazdı snlamadım gitti uyuyaklacağım halaaa emiyor
Gazi olunca midesi huzursz olunca da emiyorlar surekli yaziordu Bir yerde... benimki de bu aksam 40 dk ya yakin emdi mahvoldu gogus ucum fln:/ sonra kakasini yapti birakti ilginc bir sekilde

Çok yorucu ama resmen 3 saat sürdü en son sinirlerim bozuldu ağlayarak uyuttum uyuuu artık nolur diyerekren

Gazi olunca midesi huzursz olunca da emiyorlar surekli yaziordu Bir yerde... benimki de bu aksam 40 dk ya yakin emdi mahvoldu gogus ucum fln:/ sonra kakasini yapti birakti ilginc bir sekilde
Benimkide gaz sancısı ile kaka yapacağında emmek istiyor hırçın da emiyor meme başları duman oldu benimde

Yarını iple çekiyorum bunu arada yapmamız gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…