2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Acaba eskilerde böyle miydi diyorum bende biz çok ilgileniyoruz ya ilgi başkasına kayınca hemen huy değiştiriyor çocuklar
Biz fazla ilgileniyoruz eskiden saldım cayita mevlam kayıra buyuturlermis

İlk çocukta bunlar çok normal brnde de olmuştu ilk çocukta canım rahat ol tedbirli ol ama bu günleri kendine çevrene zorlaştırma kuzular çabuk büyüyor her anın tadını çıkar

Önce meme veriyorum sonra mama canım

ahhh ilk cocugu olan anneler size o kadar ozeniyorum ki tadini cikarin ne gaz ne sanci.gecici bunlar.3 yasindaki kizimi birakin 9 yasindaki oglum bile degisti.sacma sapan seylere agliyor.kiximi deseniz bende meme emecem bende bez baglayacam diyo ALLAHIM su duxenimiz otursun ....herkese ALLAH kolaylik versin

Cikardim ama yinede gazman gibiyim.yarin kontrolumuz var.dr banada ugra dedi..bakalim solicem
düzene girdiginde kendiliginden çikiyor merak etme canim incir ve kayisi kompostosuyla duzene girdi benimki kurusiyla beraber ye uoksa tek suyu fauda etmiyo

Kizlar gunaaydinn ❤❤ yine sancidan mahvoldugimuz bi gecenij sabahindan. Gaz damlasi da vermedi doktor T tanem-tane20 ayni durumdayiz canim
Kizlar ne sorcam ya isilik nasil gecer yardimci olabilir misiniz ? Dudak ustu ense boynu yanakta bikac tane kirmizi kirmizi noktalar dolmus

Canım send oyle bi diyorsun ki sanki isteye bile ağlatıyorum bebeği bile bile gaz sancısından göbek fıtığı olsun diye ben yapıyorum, evet o okuduklarımız bildiklerimiz İnan bebek üzerinde o kadar çaresiz etkisiz kalıyor ki

cok sicaktan isilik olur diye biliyorum bebek yagi kullan canim o zaman bise olmuyo
Bübchen Pişik kremi kullanıyordum dün gece bıraktım. Yağlı ürünler kullanmayın diyor nette. Serin tutuyorum. Bu sabah kurumuş gibi geldi biraz. Sabah zeytin yağı sürdüm. Nasıl etki edecek bakacam . Mustela stelatria kremi iyiymiş. Bilginiz var mı

Olur mu canım Allah aşkına bebeği en iyi annesi tanır ve müdahale eder anlamında dedim çünkü huyunu suyunu sen biliyorsun lütfen yanlış anlama

Bol banyo canım banyo yaptıkça geçiyor pişiği isilik tarzı şeyler benim kızımda hiç pişik olmadı ama oğlumda kasıkları kırmızı olmuş banyodan sonra rahatlıyor

Bol banyo canım banyo yaptıkça geçiyor pişiği isilik tarzı şeyler benim kızımda hiç pişik olmadı ama oğlumda kasıkları kırmızı olmuş banyodan sonra rahatlıyor
Ne sıklıkla yapalım. Temizleme pamuğu ile uygulamalar yapıyorum

Ben bugün 2 buçukta sezeryana giriyorum canim, normal çok istemiştim ama kısmet olmadı hayirlisiyla kavuşucam kızima bugün
Hayırlısı olsun canım hakkınızda sağlıkla kavuşun. Yanlış anlamazsan neden sezeryana karar verildi?

Bebeğimin her altını açtığımda büyük yaptığını görürdüm.
3 gündür bir kaç kez büyük yapıyor. Diğerleri hep küçük .
Normal midir anneler. Yalvarıyorum, kızım yap diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…