- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.345
- 133
Allah aşkına yardım edin kafayı yicem bugün 11. Gündeyiz kızım sarılık değeri düşmüyor. Evde nama emzirme kızı uyandırmakla uğraşıyorum. Herseye ağlıyorum. Lanet ediyorum kendime beceriksizliğime. Normal göğüslerim taş gibi olurdu emsin bir an önce isterdim. Bu sabah bi kalktım göğüslerim bomboş hamime olmadan önce halimden bile yumuşak.sıktım sıktıkça süt geliyor zaten öyle hiç fışkırmadı şimdiye kadar, dün üzüntüden yemek yememişim. Bugün kızımı yarım saat emzirdim kendi bıraktı gögüsümü sonrada sağdım iki göğüsten 50 cc çıktı. Ne yapayım ne yapmalıyım sütüm artar mı. Yada böyle yumuşaması normalmi yardım edin lütfen
Benim normaldede problemlidir..bugun ilac yazdi.en azindan bu donem icindüzene girdiginde kendiliginden çikiyor merak etme canimincir ve kayisi kompostosuyla duzene girdi benimki kurusiyla beraber ye uoksa tek suyu fauda etmiyo
Bizde kizimla bugun kontrolden gectik..benimde bandaji acti sknti yok dedi..isitme testini hastaneden cikmadan yapmislardi.cok sukur sorunsuzdu.Bende kendi doktoruma gorundum yaram iyilesmis acikta banyo yapabilirmisin batikon surmene gerek kalmamis dedi ama bikac gun daha surecegim ultrasyonla bakti yarama karnima bakti bi sikinti yok sukur masallah saglam duruyorsun saglam yuruyorsun dedi
Sukur memede susmus canimCogunlugumuz ayni seyden muzdaribiz galiba dun resmen kendini yirtti yavrum gaz sancisindan ne masaja izin verio ne baska biseye deli gibi 24saate yakin agladi anca memede susuyor
ay canım bende Doğumdan sonra bile kabız olmamıştım, bgn oldum. Ölecem sandım 2. Kez Doğum yaptım sanki. Bide bgn dikişim düştü, doktor da muayene ederken aha koptu kurumuş dedi. Tam dikişin alındığı gün kabız olmak da tedirgin etti beni sanki orası tam kaynamadan açılcakmış gibi hissettim. Eşimden lavman istedim onu yapcam valla . Sonra da bol komposto. İçmeyi kestim diye oldu galibaBenim normaldede problemlidir..bugun ilac yazdi.en azindan bu donem icin
Gözün aydın canım güle güle büyütSelam kızlar 13 ünde Doğum yaptım sabah 8:30 da suyum geldi 14:16 da Alya’m ı normal Doğumla kucağıma aldım. 49 cm 3890 gr doğdu meleğim. @anneveoglusu
Yok cnm sancim fln :) bence bugun dogurmam ...Ebruzerm nasılsın sancı vs. var mı? Sen de doğur bakalım hayırlısıyla nasılsa biz bekliyoruz
Aslında çıkarıyor biliyor musun büyük insan gibi patır patır çıkarıyor ama asla rahatlamıyor bende bunu anlamıyorumCanim sen benim ilj cocugumdaki sikintilari yasiyorsun gazi vardi asiri derecede cikaramadikca agliyordu ve emme sakinlestirdigi icin emiyordu birikiyordu da birikiyordu onu cikartmadan emdirmemek gerek ilik birseyler koy karnina falan yaparsin gerci ama insallah cabuk atlatirsiniz
Ahh ahh napcaz biz böyle acemi annelerSukur memede susmus canim
Bizimki memeyi bile almiyor bagirmktan
B
Bi kere en önemlisi moral. Üzüntüden kesilir sütün. Lohusa duygusallığı da etkiliyor şu durumunu sanırım. Sakin ol. Öncelikle sarılık tedavisi zor bir şey değil. Ikincisi hastaneye yatırmadıysalar önemli derecede değil. Sütünü en çok sık sık emzirmek, bol sıvı ve çiğ yeşillikler arttırır. Ama gerçekten en önemlisi moral. Kendini eksik hissetme. Ne demek beceriksizliğin. Sen beceriksizliği gel bende gör. Annem dün 4 saatliğine bi yere gitti, altını değiştireyim derken bokta boğuyordum kızımı :) olacak bunlar. Dertsiz sıkıntısız büyümüyorlar malesef.
Cnim süt konusunda bende çok üzgünüm,ne yiyorsam fayda etmiyor.kizimda okadar verimli bi sutum vardi ki oğlumla hiç yok çok uzuluyirum.
Canım sana tavsiyem mama kullanman yetmedigi yerde... cocuk kendini hemen toparlasin
buna gercekten katiliyorum:) duzenli mama vermek/ emzirmzk cok ama cok onemli... arkadasimda cok duzensiz bir sekilde mama veriyor emziriyor bebeginde durmadan gaz problemi var ve ikiniyor... Benim ilk kizim dogdugunda ben emzirmedim hep sagdim acikcasi cunku dayanamadim uykusuzluga.. Her 3 saatte bir alarm kurdum
kalktm sagdim masallah 120-150 kdr cikardi hep, kizimi uyandirip altini degisirdim once uyanmasi icin sonra mamasini verirdim hooooop hemen uyurdu :) hep boyle 3 saatte bir verdm ve kilo alimi cok iyiydi hic ama hic gaz problemimiz olmadi sukur
Bebekler boş meme emmez canım sinirlenir süt gelmezse var ki emiyor minnak
Önce meme veriyorum sonra mama canım
Ben bugün 2 buçukta sezeryana giriyorum canim, normal çok istemiştim ama kısmet olmadıhayirlisiyla kavuşucam kızima bugün
KuZum bizdende oyle kilolarca sut gelmiyor 30cc geliyor sukret emiyor bebegin bizim sarilik 11 e yukseldi bebek gozlerini acamadi hali yoktu uyandirmaya calismadik bile uyanmiyordu dermani yoktu uyurken sagip iki saat gecirmeden biberon verdik gece gunduz alarm kurdum telefona sende 50cc az deme yeter o bebegine sag ver meme almadiginda meme alacak diye bekleme almiyorlar cunku. Naptiysam ben emriremedim sut olmadigindan degil cenesinde guç yoktu iki cekip birakiyodu
Yumusamasi normal. Bebek emdikce sut kanallarindan sut asagiya iner. Emzirdigin sirada bebek cektikce goguslerinin agirlastigini hissedersin. Gun icinde bebegi pencere kenarinda tut surekli. Aksamlari oda lambasinin yaninda uyut
Ucgun degil besgun degil nasil dayanacagiz bilmiyorum uykusuzluk zor canim ama sukur rabbim evlat hasreti cektirmedi sagliklarida yerinde olsun yeter bize canim zamanla bizde tecrube edecegiz insallah bazen sus artik diye kiziyorum sonra cok pisman oluyorum o masumlugu gorunce aglayasim geliyor :-(Ahh ahh napcaz biz böyle acemi anneler
Canım çok heyecanlandım ben yaYok cnm sancim fln :) bence bugun dogurmam ...
Ay hadi insallah :) Valla sanci fln yok suan, ama ayagi kalkinca asagiya dogru baski oluyor ama oyle rahatsiz edici degil.. insallah bi nefeste kurtulurzCanım çok heyecanlandım ben ya
Nedense hep seninle ayni gün doğum yapacakmışız gibi geliyordu. Yarın da benim kontrol günüm .Bakalım nolcak :)
Kuzum bizimki altini acinca uyansa bile meme cekmeye gucu yoktu atiyordu agzindan oyuzden bende dikislerimde emzirmeyi zorluyordu sagip biberonla verdim her iki saate alarm kurdum gece uyurken bile biberonu agzina verdim saatini gecirmedik birhafta sonra kontrole gittigimizde gecmis dedi doktoru annem uyuyan cocugu rahatsiz ediyorsun cocuklar uyurda buyur elleme diye kizsada dinlemedim canim surekli uyurken uyanikken biberonu verdim hic aglayarak uyanmasini beklemedimAllah razı oldun dediklerini yapacağım canım. Yüzüme tebessüm oldun allah razı olsun.
Üzülme dicemde olmuyor ki. Hayattan soğudum resmen. Allah yardım etsin bize
Doyup dolmadığını anlamıyorum ki tam olarak canım mama olayına iyice başlıcam siz günde kaç öğün ne kadar mama veriyorsunuz
Ah bi inansam geldiğine doyduğuna. Moralimi bozmamak için elimden geleni yapıyorum fakat herseye ağlıyorum
Canım benimki memede uyuyor. Önce az mama verip sonramı emzirsem sence
Hayırlı olsun canım
Sarılığı geçtiği geçtiyse nasıl geçti canım. Ben uyandırmak için herseyi yaptım bir tek altını açınca uyanıyor sende dene istersen, uyanmadan emmiyor şıpa.
ya gerçekten normal mi 2 günüm ızdırap oldu. Sütüm kesecek diye nasıl korkuyorum allahım yardım etsin. Emzirdikten sonra sönmüş balon gibi daha yumuşak oluyor, lambamız sarı ren bir sıkıntı olur mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?