2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Yumusamasi normal. Bebek emdikce sut kanallarindan sut asagiya iner. Emzirdigin sirada bebek cektikce goguslerinin agirlastigini hissedersin. Gun icinde bebegi pencere kenarinda tut surekli. Aksamlari oda lambasinin yaninda uyut

Kizlar merhaba biz bugun 6 gunluguz doktora gttik cok sukur isitme testini gectik sariligimiz da yokmus kizimi muayene etti iyiymis cok sukur bir sikinti yok saglik ocaginda topuk kani aldirdik 1 ay sonra asiya 30 gunlukkende kalca testi icin gidecegiz allah nasip ederse

Bende kendi doktoruma gorundum yaram iyilesmis acikta banyo yapabilirmisin batikon surmene gerek kalmamis dedi ama bikac gun daha surecegim ultrasyonla bakti yarama karnima bakti bi sikinti yok sukur masallah saglam duruyorsun saglam yuruyorsun dedi

Az once kizimin ebesi geldi. Gobek bagi dusmeden once ve dustukten sonra kulak cubuguna alkol damlatip temizledi, gobek baginin dusmesini kolaylastiriyor ve mikrop kapmasini onluyor. Bugun kalan kalintilarida bu sekilde temizledi. Vucudundaki soyulmalar icin tatli badem yagini onerdi. Kaka sonrasi poposunu temizledikten sonra kurulamak cok onemli pisigi onluyormus.benim vucudu icin kullandigim mustelanin bir kreminin aslinda pisige cok daha iyi geldigini soyledi, resmini koyuyorum cok guzel bir krem.

Eklentiler

• 20190125_143504.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 54
Instagramda emzirenanne profilini incelemenizi oneriyorum. Bir cok annenin bebegine mama vermekten, sadece anne sutune gecisinde cok yardimi olmus. Emzirmekle ilgili arastirmaya, gercek bilgiye dayali paylasimlar yapiyor. Sutum yetiyor mu, mama vermelimiyim sorularina guzel cevaplar veriyor.

düzene girdiginde kendiliginden çikiyor merak etme canim incir ve kayisi kompostosuyla duzene girdi benimki kurusiyla beraber ye uoksa tek suyu fauda etmiyo
Benim normaldede problemlidir..bugun ilac yazdi.en azindan bu donem icin

Bende kendi doktoruma gorundum yaram iyilesmis acikta banyo yapabilirmisin batikon surmene gerek kalmamis dedi ama bikac gun daha surecegim ultrasyonla bakti yarama karnima bakti bi sikinti yok sukur masallah saglam duruyorsun saglam yuruyorsun dedi
Bizde kizimla bugun kontrolden gectik..benimde bandaji acti sknti yok dedi..isitme testini hastaneden cikmadan yapmislardi.cok sukur sorunsuzdu.
Kilo alimi yok vermemiste.hastaneden ciktigimiz kilosuyla ayni.sarilikta 5.6 cikmis.guzel dedi...
15 gun sonra tekrar cagirdi.

Cogunlugumuz ayni seyden muzdaribiz galiba dun resmen kendini yirtti yavrum gaz sancisindan ne masaja izin verio ne baska biseye deli gibi 24saate yakin agladi anca memede susuyor
Sukur memede susmus canim
Bizimki memeyi bile almiyor bagirmktan

Benim normaldede problemlidir..bugun ilac yazdi.en azindan bu donem icin
ay canım bende Doğumdan sonra bile kabız olmamıştım, bgn oldum. Ölecem sandım 2. Kez Doğum yaptım sanki. Bide bgn dikişim düştü, doktor da muayene ederken aha koptu kurumuş dedi. Tam dikişin alındığı gün kabız olmak da tedirgin etti beni sanki orası tam kaynamadan açılcakmış gibi hissettim. Eşimden lavman istedim onu yapcam valla . Sonra da bol komposto. İçmeyi kestim diye oldu galiba

Aslında çıkarıyor biliyor musun büyük insan gibi patır patır çıkarıyor ama asla rahatlamıyor bende bunu anlamıyorum

Allah razı oldun dediklerini yapacağım canım. Yüzüme tebessüm oldun allah razı olsun.

Cnim süt konusunda bende çok üzgünüm,ne yiyorsam fayda etmiyor.kizimda okadar verimli bi sutum vardi ki oğlumla hiç yok çok uzuluyirum.

Üzülme dicemde olmuyor ki. Hayattan soğudum resmen. Allah yardım etsin bize

Doyup dolmadığını anlamıyorum ki tam olarak canım mama olayına iyice başlıcam siz günde kaç öğün ne kadar mama veriyorsunuz

Bebekler boş meme emmez canım sinirlenir süt gelmezse var ki emiyor minnak

Ah bi inansam geldiğine doyduğuna. Moralimi bozmamak için elimden geleni yapıyorum fakat herseye ağlıyorum

Önce meme veriyorum sonra mama canım

Canım benimki memede uyuyor. Önce az mama verip sonramı emzirsem sence

Ben bugün 2 buçukta sezeryana giriyorum canim, normal çok istemiştim ama kısmet olmadı hayirlisiyla kavuşucam kızima bugün

Hayırlı olsun canım

Sarılığı geçtiği geçtiyse nasıl geçti canım. Ben uyandırmak için herseyi yaptım bir tek altını açınca uyanıyor sende dene istersen, uyanmadan emmiyor şıpa.

Yumusamasi normal. Bebek emdikce sut kanallarindan sut asagiya iner. Emzirdigin sirada bebek cektikce goguslerinin agirlastigini hissedersin. Gun icinde bebegi pencere kenarinda tut surekli. Aksamlari oda lambasinin yaninda uyut

ya gerçekten normal mi 2 günüm ızdırap oldu. Sütüm kesecek diye nasıl korkuyorum allahım yardım etsin. Emzirdikten sonra sönmüş balon gibi daha yumuşak oluyor, lambamız sarı ren bir sıkıntı olur mu canım

Ahh ahh napcaz biz böyle acemi anneler
Ucgun degil besgun degil nasil dayanacagiz bilmiyorum uykusuzluk zor canim ama sukur rabbim evlat hasreti cektirmedi sagliklarida yerinde olsun yeter bize canim zamanla bizde tecrube edecegiz insallah bazen sus artik diye kiziyorum sonra cok pisman oluyorum o masumlugu gorunce aglayasim geliyor :-(
Bende cok duygusal oldum herseye aglayasim geliyor

Canım çok heyecanlandım ben ya
Nedense hep seninle ayni gün doğum yapacakmışız gibi geliyordu. Yarın da benim kontrol günüm .Bakalım nolcak :)
Ay hadi insallah :) Valla sanci fln yok suan, ama ayagi kalkinca asagiya dogru baski oluyor ama oyle rahatsiz edici degil.. insallah bi nefeste kurtulurz

Kuzum bizimki altini acinca uyansa bile meme cekmeye gucu yoktu atiyordu agzindan oyuzden bende dikislerimde emzirmeyi zorluyordu sagip biberonla verdim her iki saate alarm kurdum gece uyurken bile biberonu agzina verdim saatini gecirmedik birhafta sonra kontrole gittigimizde gecmis dedi doktoru annem uyuyan cocugu rahatsiz ediyorsun cocuklar uyurda buyur elleme diye kizsada dinlemedim canim surekli uyurken uyanikken biberonu verdim hic aglayarak uyanmasini beklemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…