2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oyy kuzumm.gecmis olsun.

Maşallah canım güle güle büyüt

ben hep uyuyakalıyorum ya garibim doyuyordur inşallah bebek de kucagımda öylece oturup emzirirken sızıyoruz her yanım tutulmuş kalkınca tabi

O ağlama nöbetleri bende de oluyor başta daha fazlaydı şimdi biraz daha iyiyim, uykusuzluğunda da değilim İnan 2 saatlik uykuyla da günümü geçirebiliyorum yeter ki ağlamasın ıkınmasın gobeği mahvoldu

kizlar bebeklerinizin kafasında kabuklanma varmi? kizimda vardı.ama oglumda yok.kayinvalidem kabuksuz cocugun gelisimk iyi olmazmis dedi.

Gözün aydın canım güle güle büyüt

Canım öncelikle 30 CC mama hazirla uyursan ayağını sık uyandır ver almazsa sutunle doymuştur

Almazsa bir sonraki emismede mama veririsin canım

ben hep uyuyakalıyorum ya garibim doyuyordur inşallah bebek de kucagımda öylece oturup emzirirken sızıyoruz her yanım tutulmuş kalkınca tabi
Aman dikkat et kuzumda uyku hali olum haliymis allah yardimcimiz olsun hepimizin cok zormus cocuk bakmak

kizlar bebeklerinizin kafasında kabuklanma varmi? kizimda vardı.ama oglumda yok.kayinvalidem kabuksuz cocugun gelisimk iyi olmazmis dedi.
Sanmiyorum benim annemde yikamayla alakali ben sizi gun asiri yikadim hicbirinizde olmadı yengenin cocuklarinda vardi dedi tabi nekadar dogru bilemem kafadaki kabukla alakali bir durum oldugunu zannetmiyorum

Kizlar ya bu sut lekeleri neyle cikiyor bebe programiyla yikadim... hic cikmamis kiyafetlerden.siz napiyosunuz
hassas yazanda çalıştırıyorum ben çıkıyor şimdilik

uzmanlar çocukların popodan uyarılmaması gerektiği ile ilgili sürekli uyarıyorlar. Çççoooook gerekmedikçe fitil bile tavsiye edilmiyor.. allah korusun ilerde cinsel tercihlerinde bile sıkıntı olabiliyormuş canım. Bence hemşireye bakma sen. Kimyonlu çay iç, gerekirse ona da bi iki çay kaşığı ver. Ve sürekli uyarılarak kaka yapmaya alışan çocuk bi süre sonra onsuz yapamıyor bilgin olsun canım

Canim burdaki arkadasimiz sarcoglunun kimyon tarifini soylemisti bana onu verince cikiyor gaz normalde masaj yapiyorum naparsam yapim hicbi sekilde cikmiyor onu verince duyuyorum ciktigini biraz rahatliyor uykuya daliveriyor istersen bi dene

Masallah anne ve kızına Allah daha iyi etsin

Bende iyiyim şükür oglus gaz sancısı ile uğraşıyor

Naptin kuzum?evet tereyagi diyosunuz bana daha oda ishe yaramiyo memelerimin 2 side gitti mamaya gecish yaptik mecbur

O gece sabaha kadar sütümü bi emzirdim bi sağdım. Sabah da gücüm kalmamıştı yağı denemeye üşendim O sabah doktora gittim, doktor epey yumuşatmışsın ama geçmemiş dedi. Zaten süt akmıyordu o memeden artık. Doktor antibiyotik ilaç verdi, bugün 3. gün düzelmeye başladı çok şükür kuzum

Gözün aydın canım güle güle büyüt

Canim burdaki arkadasimiz sarcoglunun kimyon tarifini soylemisti bana onu verince cikiyor gaz normalde masaj yapiyorum naparsam yapim hicbi sekilde cikmiyor onu verince duyuyorum ciktigini biraz rahatliyor uykuya daliveriyor istersen bi dene
Bende veriyorum kimyon şeker katmıyorum sadece, kendi içtiğimden bir tatlı kaşığı veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…