Cok saol kuzum❤Gözün aydın canım ne çok doğum olmuş :) maşallah sağlıkla büyüt
Kaç günlük bebeğin :)Ne uykusu ne duzeni diyeyim sen anla
Oyy kuzumm.gecmis olsun.Kızlar iki gün hastanedeydik. Çocuk gazdan uyumadı. Öldük uykuszluktan. En son hemşire geldi gazını çıkaramadı. Lağman yaptı. 5"saat uyufu yavrum. Nassıl uykusz kaldıysa artık rahatladı. Hemşire çok gazı olunca kulak çöpüne zeytinyağı sürüp poposunu uyar dedi. Bugün çok gazı vardı çıkaramadık. Dediğini yaptık emxirince büyük adam gibi baya gazı çıktı
ilk lekelendiğinde sabun tozuyla çitileyip makinaya atınca çıkıyor ama onu yapmaya da hep vakit olmuyorKizlar ya bu sut lekeleri neyle cikiyor bebe programiyla yikadim... hic cikmamis kiyafetlerden.siz napiyosunuz
Maşallah canım güle güle büyütKizlar guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim alintilayamadim
Bebegim bugun 38+6 3170 kg dogdu
Ikimizde iyiyiz tabi agrim var bayagi, daha yürütmediler biraz gec alindim ameliyata biri daha varmis.
Minisim emiyor şekerinde bi problem yokmus masallah sutum az da olsa geliyor yetiyormus
Allah geride kalanları kurtarsin
ben hep uyuyakalıyorum ya garibim doyuyordur inşallah bebek de kucagımda öylece oturup emzirirken sızıyoruz her yanım tutulmuş kalkınca tabiUcgun degil besgun degil nasil dayanacagiz bilmiyorum uykusuzluk zor canim ama sukur rabbim evlat hasreti cektirmedi sagliklarida yerinde olsun yeter bize canim zamanla bizde tecrube edecegiz insallah bazen sus artik diye kiziyorum sonra cok pisman oluyorum o masumlugu gorunce aglayasim geliyor :-(
Bende cok duygusal oldum herseye aglayasim geliyor
O ağlama nöbetleri bende de oluyor başta daha fazlaydı şimdi biraz daha iyiyim, uykusuzluğunda da değilim İnan 2 saatlik uykuyla da günümü geçirebiliyorum yeter ki ağlamasın ıkınmasın gobeği mahvolduUcgun degil besgun degil nasil dayanacagiz bilmiyorum uykusuzluk zor canim ama sukur rabbim evlat hasreti cektirmedi sagliklarida yerinde olsun yeter bize canim zamanla bizde tecrube edecegiz insallah bazen sus artik diye kiziyorum sonra cok pisman oluyorum o masumlugu gorunce aglayasim geliyor :-(
Bende cok duygusal oldum herseye aglayasim geliyor
Gözün aydın canım güle güle büyütArkadaşlar bende dün açılma olduğu için suni sancıyla normal doğum yaptim. Çok şükür bebeğimde bende iyiyiz sizler için çok dua ettim doğum yapanlara evlatlariyla saglik diliyorum yapicaklarada tez vakitte Allah kurtarsin diyorum hakkınızı helal edin...
Allah razı oldun dediklerini yapacağım canım. Yüzüme tebessüm oldun allah razı olsun.
Üzülme dicemde olmuyor ki. Hayattan soğudum resmen. Allah yardım etsin bize
Doyup dolmadığını anlamıyorum ki tam olarak canım mama olayına iyice başlıcam siz günde kaç öğün ne kadar mama veriyorsunuz
Ah bi inansam geldiğine doyduğuna. Moralimi bozmamak için elimden geleni yapıyorum fakat herseye ağlıyorum
Canım benimki memede uyuyor. Önce az mama verip sonramı emzirsem sence
Hayırlı olsun canım
Sarılığı geçtiği geçtiyse nasıl geçti canım. Ben uyandırmak için herseyi yaptım bir tek altını açınca uyanıyor sende dene istersen, uyanmadan emmiyor şıpa.
ya gerçekten normal mi 2 günüm ızdırap oldu. Sütüm kesecek diye nasıl korkuyorum allahım yardım etsin. Emzirdikten sonra sönmüş balon gibi daha yumuşak oluyor, lambamız sarı ren bir sıkıntı olur mu canım
Aman dikkat et kuzumda uyku hali olum haliymis allah yardimcimiz olsun hepimizin cok zormus cocuk bakmakben hep uyuyakalıyorum ya garibim doyuyordur inşallah bebek de kucagımda öylece oturup emzirirken sızıyoruz her yanım tutulmuş kalkınca tabi
Sanmiyorum benim annemde yikamayla alakali ben sizi gun asiri yikadim hicbirinizde olmadı yengenin cocuklarinda vardi dedi tabi nekadar dogru bilemem kafadaki kabukla alakali bir durum oldugunu zannetmiyorumkizlar bebeklerinizin kafasında kabuklanma varmi? kizimda vardı.ama oglumda yok.kayinvalidem kabuksuz cocugun gelisimk iyi olmazmis dedi.
hassas yazanda çalıştırıyorum ben çıkıyor şimdilikKizlar ya bu sut lekeleri neyle cikiyor bebe programiyla yikadim... hic cikmamis kiyafetlerden.siz napiyosunuz
uzmanlar çocukların popodan uyarılmaması gerektiği ile ilgili sürekli uyarıyorlar. Çççoooook gerekmedikçe fitil bile tavsiye edilmiyor.. allah korusun ilerde cinsel tercihlerinde bile sıkıntı olabiliyormuş canım. Bence hemşireye bakma sen. Kimyonlu çay iç, gerekirse ona da bi iki çay kaşığı ver. Ve sürekli uyarılarak kaka yapmaya alışan çocuk bi süre sonra onsuz yapamıyor bilgin olsun canımKızlar iki gün hastanedeydik. Çocuk gazdan uyumadı. Öldük uykuszluktan. En son hemşire geldi gazını çıkaramadı. Lağman yaptı. 5"saat uyufu yavrum. Nassıl uykusz kaldıysa artık rahatladı. Hemşire çok gazı olunca kulak çöpüne zeytinyağı sürüp poposunu uyar dedi. Bugün çok gazı vardı çıkaramadık. Dediğini yaptık emxirince büyük adam gibi baya gazı çıktı
Canim burdaki arkadasimiz sarcoglunun kimyon tarifini soylemisti bana onu verince cikiyor gaz normalde masaj yapiyorum naparsam yapim hicbi sekilde cikmiyor onu verince duyuyorum ciktigini biraz rahatliyor uykuya daliveriyor istersen bi deneO ağlama nöbetleri bende de oluyor başta daha fazlaydı şimdi biraz daha iyiyim, uykusuzluğunda da değilim İnan 2 saatlik uykuyla da günümü geçirebiliyorum yeter ki ağlamasın ıkınmasın gobeği mahvoldu
Gittim canım endişemecek bir şey yok dedi doktor için temizleniyor dedi. Kızımı da kontrole götürdüm burun akıntısı için doktor daha iyi ciğerleri de iyi dedi çok şükür. Siz nasılsınız oğluşun nasıl :)
yok artık :)) benim önceki çocuğumda da olmadı, şükür gelişimi gayet iyikizlar bebeklerinizin kafasında kabuklanma varmi? kizimda vardı.ama oglumda yok.kayinvalidem kabuksuz cocugun gelisimk iyi olmazmis dedi.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim güzel haberlerini bekliyoruzDoktordan ciktim 4 cm acilmam varmis heran gelebilirmis :) ama hic agrim yok suan...
Naptin kuzum?evet tereyagi diyosunuz bana daha oda ishe yaramiyo memelerimin 2 side gitti mamaya gecish yaptik mecbur
Gözün aydın canım güle güle büyütKizlar ben Salı günü 38+4 te spinal sezeryanle dogum yaptım. Başta hersey çok iyiydi ta ki gece bana bir ağrı kesici yapilana kadar.Andorol diye bir ilacmis felaket baş dönmesi yaptı ve bugune kadar hala baş dönmesi çekiyorum.
Bebeğim iyi çok şükür... bizden haberler bu kadar. Henüz doğum yapmayanlara Allah kurtarsin, doğum yapmışlara hayırlı olsun diyorum... :)
Bende veriyorum kimyon şeker katmıyorum sadece, kendi içtiğimden bir tatlı kaşığı veriyorumCanim burdaki arkadasimiz sarcoglunun kimyon tarifini soylemisti bana onu verince cikiyor gaz normalde masaj yapiyorum naparsam yapim hicbi sekilde cikmiyor onu verince duyuyorum ciktigini biraz rahatliyor uykuya daliveriyor istersen bi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?