2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aslında çıkarıyor biliyor musun büyük insan gibi patır patır çıkarıyor ama asla rahatlamıyor bende bunu anlamıyorum
Masallah kuzum nasil gaz cikariyor bizimki saatlerce yan yatirip sirtini sivazliyorum karnini kiyafetler varken dairesel hareket yapiyorum ayagini ileri geri yapiyorum ses seda yok ne alttan ne ustten
Yanlismi yapiyorum bireeyleri banada yardimci oldana :-(

gozunaudin canim.masallah nasil zorlaniyor musun yururken kalkarken

Aslında çıkarıyor biliyor musun büyük insan gibi patır patır çıkarıyor ama asla rahatlamıyor bende bunu anlamıyorum
Ya aslinda ne yaparsan yap gecmiyor biliyor musun o zaman anca anlik rahatlama oluyor insallah kisa sürede sona erer canim

Kotu bisey..ben normalde de 4 5 gunde cikarim rahatsizlik hissettem.ama ameliyat sonrasi cok sknti oldu gaz agrisi...
Canim dikislerini bisey olmaz..dr bugun bana ole dedi..naparsan yap acilmaz bisey olmaz dedi

Kizlar bizim cocuk dr u diyor ki 15 20 gune kadar gaz problemi olmazmis sözde
Biz kontrole gittigimizde oglumdan cok çektiğim icin gazi sordum ben yinede yazayim olursa alirsin 15 20 gune kadar belli olmaz yiyeceginide simdi yiyebilirsin diyor anlamadim ben bu isi

Bende öyle duydum 3haftadan sonra başlarmış diyorlar

gozunaudin canim.masallah nasil zorlaniyor musun yururken kalkarken
Yok canim.agri sanci bana islemiyo biliyosun hissiz insanim.. yalniz uzun yattiysam baski oluyo kan mi birikiyo acaba diye dusundum kendimce .. uzun dediysem 3 saat

Kizlar ya bu sut lekeleri neyle cikiyor bebe programiyla yikadim... hic cikmamis kiyafetlerden.siz napiyosunuz

Kızlar uyku düzeniniz nasıl ben ölü gibiyim napcam bilmiyorm sizin nasıl gidiyor bebeğim daha 8 günlük

Tabi ki de normal, emzirdikten sonra bile 50 cc cikmis, sikinca sut geliyormus sutun bayagi cok oldugunun belirtileri. Test yaptirdiniz mi sarilik icin? Sari isik iyi canim. Mamayi azaltip anne sutune agirlik verebilirsin, bebegin cisli bezini kontrol et 1 gun boyunca, 7 8 bez islatiyorsa mamaya gerek yok demektir. 1 damla anne sutunde 50 bin ile 65 bin arasinda yararli mikroorganizmalar var. Mama bebekleri besler ama icinde antikor hucreler, probiyotik bakteriler olmuyor.Ne kadar anne sutu alirsa sariligi o kadar cabuk atar.

Ay hadi insallah :) Valla sanci fln yok suan, ama ayagi kalkinca asagiya dogru baski oluyor ama oyle rahatsiz edici degil.. insallah bi nefeste kurtulurz
İnşallah canım benim. Bahsettiğin şey bugün bende de var ya. Baskı hissediyorum. Sanki hep tuvaletim varmış gibi hissediyorum.

Kantaron yagi almış eşim. Tüm vücuduna sürdüm banyodan 3-4 saat önce olacak sekilde. Pisige isiliğe iyi geliyormuş. Bebeklere faydalıymış. Sürekli kullan bunu demis bir arkadaşı tüm çocuklarında kullanmış. Daha ilk defa kullandım ben de

Allah razı olsun canım

Kızlar iki gün hastanedeydik. Çocuk gazdan uyumadı. Öldük uykuszluktan. En son hemşire geldi gazını çıkaramadı. Lağman yaptı. 5"saat uyufu yavrum. Nassıl uykusz kaldıysa artık rahatladı. Hemşire çok gazı olunca kulak çöpüne zeytinyağı sürüp poposunu uyar dedi. Bugün çok gazı vardı çıkaramadık. Dediğini yaptık emxirince büyük adam gibi baya gazı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…