2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım o kadar ıkınmaktan göbeği fırladı erik gibi şişti gobeği fıtıkmış gazını çıkarıyor patır patır duyuyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum
büyük oğlum da ıkınmaktan göbek fıtıgı olnuştu mosmor olurdu kendini sıkmaktan neyseki 4. ayda bitti gazımız ilacla rahatlatmaya calışırdık bu minik de gazlı kontrolde ilaç sorucam

yok olmadı aşı ama dedim bi daha ol diye sürekli hastalanıyor benim de bogazım agrımaya başladı umarım grip başlamaz minik de arada öksürüyor hapsuruyor
KuZum gecmis olsun oksuruk hapsuruk yenidoganda normalmis tukuruk bogaza kacti icin oksuruyor burun delikleri solunumu yeni acildi icin 3aya kadar boyle devam ediyorMus

kzıımın resmini sizlere paylaşmayı çok istiyorum ama nazar olacak diye de korkuyorum:)
Valla canım ben face e bile koydum hemen, nazari değecek olanın hıc görmeden de değiyor. Bak ben öncülük yapayım sana :)

Eklentiler

• 20190122_141352.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar
Ben ilkinde yaşadım onu canım bilemedim de mastit olduğunu aman Allahım kendimden geçtim sağa sağa mahvetmiştim göğüslerimi geçmiş olsun şükür geçmiş

Bizim de öyle, kakayi normal yapıyor ama yine de gaz sancisi var. Nurse harveys gaz damlası verdi doktor. Akşamları veriyorum ondan sonra başlıyor zart zort

büyük oğlum da ıkınmaktan göbek fıtıgı olnuştu mosmor olurdu kendini sıkmaktan neyseki 4. ayda bitti gazımız ilacla rahatlatmaya calışırdık bu minik de gazlı kontrolde ilaç sorucam
AA nasıl geçti göbek fıtığı canım kendiliğinden geçti mi, salı gününe araştırma hastanesinden randevu aldım götürecem detaylı bi incelesinler ya

Hic uyumuyormu kuzum bizimki uyanikken yapiyor hic soyle boncuk boncuk bakmiyor hep kivrNiyor uyurken inliyor bazen cok bazen az
Geceleri uykumuz guzel artık maşallah, ama gündüz kucak harici uyumuyor yerine bıraktığım an başlıyor bağırmaya,

Bizim de öyle, kakayi normal yapıyor ama yine de gaz sancisi var. Nurse harveys gaz damlası verdi doktor. Akşamları veriyorum ondan sonra başlıyor zart zort
Biogaia kullanıyoruz biz de günde bir kez akşamları, çıkarıyor bana göre tabi ama rahatlamıyor demekki goturcem doktora ya salı gününe randevu aldım

Hic uyumuyormu kuzum bizimki uyanikken yapiyor hic soyle boncuk boncuk bakmiyor hep kivrNiyor uyurken inliyor bazen cok bazen az
Valla aynı canım yatıp da az etrafıma bakıyım demiyor hiç :)) uyanır uyanmaz basıyır çığlığı asla gözü açık yatmıyor bu bebe :/ Umut ediyorum Yarın kırkımız çıkıyor sonra duzelecek

l
kuzum cok gecmis olsun nasil farkettin bu durumu kac saatte bir sagiyorsun nekadar geliyor sutun

Biogaia kullanıyoruz biz de günde bir kez akşamları, çıkarıyor bana göre tabi ama rahatlamıyor demekki goturcem doktora ya salı gününe randevu aldım
Ayni gaz damlasi bizde kullaniyoruz hic cikardini duymadim iyi bi damla degil galiba sizde etkisi nasil kuzum

Ayni gaz damlasi bizde kullaniyoruz hic cikardini duymadim iyi bi damla degil galiba sizde etkisi nasil kuzum
Ben gayet memnunum canım Damla’dan gece uykularımızı biogaia ya borçluyuz, 4-5 gecedir maşallahı var 1 gibi yatıp sabah 4-5 e kadar uyanmıyır ben uyandırıyorum emzirmek için emip geri uyuyor, akşam 10.30 da veriyoruz damlasını emzirme öncesi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…