büyük oğlum da ıkınmaktan göbek fıtıgı olnuştu mosmor olurdu kendini sıkmaktan neyseki 4. ayda bitti gazımız ilacla rahatlatmaya calışırdık bu minik de gazlı kontrolde ilaç sorucam
yok olmadı aşı ama dedim bi daha ol diye sürekli hastalanıyor benim de bogazım agrımaya başladı umarım grip başlamaz minik de arada öksürüyor hapsuruyor
KuZum gecmis olsun oksuruk hapsuruk yenidoganda normalmis tukuruk bogaza kacti icin oksuruyor burun delikleri solunumu yeni acildi icin 3aya kadar boyle devam ediyorMus
Kızlar mastit korkunç bir şey ateşim 39 oldu ama 1 saatte bir sağdım süt gelmese de sağdım mahvoldum resmen suan daha iyiyim göğsüm açıldı ama ben bittim başım bom bom ağrıyor. Resmen ölmek istedim göğsümün ucu kıpkırmızı. Aman dikkat edin sütünüzü sonuna kadar sağın emdrin. Benm akşam şişti ama umursamadım çok sıktım sanırım dedim. Gece de kızım durmadı sağmamı beklemedi mama verdim çok ağladı diye ve sağmadım. Resmen havale geçircektim üşenmeyin. Eğer sütünüz fazlaysa sağma makinesi alın
Kızlar bişiy soracağım size bu normal değilse eğer doktora götüreceğim bebeği şimdi, bebeğim gazını atmış kakasını yapmış olduğu halde hemen bunun ardından bile kıpkırmızı uzun uzun ıkınıyor neredeyse inleyerek ıkınıyır canı yanıyor belli ama bu sürekli uykusunda bile ıkınarak uyanıyor ama şuan daha yeni temizledim altını gazını çıkardığını da kakasını yaptığını da biliyorum bu kadar ıkınması normal mi
Bizim de öyle, kakayi normal yapıyor ama yine de gaz sancisi var. Nurse harveys gaz damlası verdi doktor. Akşamları veriyorum ondan sonra başlıyor zart zort
büyük oğlum da ıkınmaktan göbek fıtıgı olnuştu mosmor olurdu kendini sıkmaktan neyseki 4. ayda bitti gazımız ilacla rahatlatmaya calışırdık bu minik de gazlı kontrolde ilaç sorucam
Bizim de öyle, kakayi normal yapıyor ama yine de gaz sancisi var. Nurse harveys gaz damlası verdi doktor. Akşamları veriyorum ondan sonra başlıyor zart zort
Valla aynı canım yatıp da az etrafıma bakıyım demiyor hiç :)) uyanır uyanmaz basıyır çığlığı asla gözü açık yatmıyor bu bebe :/ Umut ediyorum Yarın kırkımız çıkıyor sonra duzelecek
Kızlar mastit korkunç bir şey ateşim 39 oldu ama 1 saatte bir sağdım süt gelmese de sağdım mahvoldum resmen suan daha iyiyim göğsüm açıldı ama ben bittim başım bom bom ağrıyor. Resmen ölmek istedim göğsümün ucu kıpkırmızı. Aman dikkat edin sütünüzü sonuna kadar sağın emdrin. Benm akşam şişti ama umursamadım çok sıktım sanırım dedim. Gece de kızım durmadı sağmamı beklemedi mama verdim çok ağladı diye ve sağmadım. Resmen havale geçircektim üşenmeyin. Eğer sütünüz fazlaysa sağma makinesi alın
Ben gayet memnunum canım Damla’dan gece uykularımızı biogaia ya borçluyuz, 4-5 gecedir maşallahı var 1 gibi yatıp sabah 4-5 e kadar uyanmıyır ben uyandırıyorum emzirmek için emip geri uyuyor, akşam 10.30 da veriyoruz damlasını emzirme öncesi,