2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ağlamaktan mahvoldum dediğin herşeyi yaptım ateş içinfeym ve misafir geliyor düşünebilio musun hüngür hümgür ağlıyorum ve misafir geliyor
Ya canımm müsait değilim desen misafirlere ya da başka güne ertelesek olmaz mı falan de nolcak ayıp değil ya sağlık bu

Olabilir canım. İlk günler bişey demediler , biz de sormadık o kafayla. Sonra sordum, bir ihtiyacı var mı, ne kullanıyorsunuz diye . Götürdüm bezlerini , temizleme pamuğunu. Temizleme pamuğu istemediler. Kolaya kaçıyorlar. Islak mendillerinden verdim .
Çocuk doktorumuz hikaye ya. Pazartesi günü gösterdim altını, hiç şunu yap bunu yap demedi . İlk ay kontroller mecburen orada oluyor . 2 hafta sonra son konrtol var. Sonra bitiyor o doktorla ilişkimiz allahın izniyle
Benim kadın doğum uzmanım çok ilgili sağolsun . Nasıl özleyeceğim onu ve ebemizi. Dün resim çekildik, sayfalarında yayınlayacaklar. Travogen önerdi. Dün akşam 1 defa sürdüm bir de sabah 04:30 da . Kontrol ediyorum düzelme var
Ağzı da düzeldi hamd olsun

Ocak anneti galiba hepsi dogurdu bi ben kaldim 40 hafta olduk ama ne gelen var ne giden bebegim cok sabirli masAllah kizlar acilma olmasi icin ne yapayim?
Ben herseyi yapmistim olmadi..yurudum comeldim (ki 9 aydir hareketliydim) sonunda suni sanciyla bile sancilanmayinca sezeryanla dogum oldu :)
Ama dene tabi.merdiven in cik..yuru bol bol

Ben herseyi yapmistim olmadi..yurudum comeldim (ki 9 aydir hareketliydim) sonunda suni sanciyla bile sancilanmayinca sezeryanla dogum oldu :)
Ama dene tabi.merdiven in cik..yuru bol bol
Ya canim benimde bebek dogum kanalina inmiyor bacagimda kas agrisi cok kotu vuruyor zor yuruyorum onun icin yuruyuse cikamiyorum pilates topunun uzerinde oturuyorum dr. banada soyledi 40+4 haftaya kadar bekleyelim hic acilman sanncin olmazsa suni sanci veririz.canim suni sancinin farki nedir normalden cunki her kez korkuyor suni sancidan.

Göz muayenesinde damla kullanılmadan , yeni bir yöntemle olabilirmiş. Bilen var mı . Araştırmaya başladım . Otomatik refraktometre . Bilgisi olan yazabilir mi?
.

inşallah düzelir en kısa zamanda canım

bir yardımcı olan eşim vardı o da grip oldu daha büyük oğlan iyileşmeden küçük de kaptı galiba hapsuruyor arada öksürüyor darlandım valla uyku yok düzen yok inşallah sıra bana gelmez o zaman külli yandık

Ağlamaktan mahvoldum dediğin herşeyi yaptım ateş içinfeym ve misafir geliyor düşünebilio musun hüngür hümgür ağlıyorum ve misafir geliyor
canım dayanamıyacaksan bebege az süt sag acile git bi iğne yapsınlsr ama az yada cok gögsünü biraz boşaltman lazım sen uzan kendine bak misafirle yanında biri varsa ilgilensin

Resmen ayni kayinvalideye sahibiz. Bu sayede kibarligimi birakip, koca koca kadinlari uyarmayi ogrendim. Insanlara gelmeyin dedim diye ne aile baglarim zayifligi kaldi. Ne simarik lohusaligim. Ama cok mutluyum. Bebegim ve ben bencil insallardan kurtulduk. Pis pis pantolonlaryla yatagimiza koltumuza uzanan insanlarin pisligini cekmiyorum. Hastaneden eve 5 misafirle geldim kapiyi acip iceri 8 kisi girdik. Saatlerce oturdular. Birdaha telefonkarina bakmadim .

Kafam hiç basmıyor insanların düşüncesizliğine neden böyleler cidden Allah kolaylık versin hepimize

geçmiş olsun canım yaşadım bnu ve çok güç ateslenmeden atlatırsın umarım

Kızlar bişiy soracağım size bu normal değilse eğer doktora götüreceğim bebeği şimdi, bebeğim gazını atmış kakasını yapmış olduğu halde hemen bunun ardından bile kıpkırmızı uzun uzun ıkınıyor neredeyse inleyerek ıkınıyır canı yanıyor belli ama bu sürekli uykusunda bile ıkınarak uyanıyor ama şuan daha yeni temizledim altını gazını çıkardığını da kakasını yaptığını da biliyorum bu kadar ıkınması normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…