Kızlar benim ufaklik 17 günlük oldu. Gaz sancilari basliyor gibi. Bir yandan D vitamini mi yaptı diye düşündüm ama eczaci d vitamini almasi gerektigini soylemis.esim de daha once arastirdigi sab simplex diye bir gaz ilacı almis. Bu ilaci kullananiniz var mi? 17 günlük bebeğe gece gazı olunca versem olur mu
Çok sukur canım 4 gün hastane macerası yaşadı yavrum.
Kolatsrumdan mahrum kaldı en çok ona üzüldüm . Cok sukur şu an iyi. Yogunbakimda bebeğimi emzige alıştırmışlar görseniz nasıl emzik istiyor beni öyle iştahlı emmiyo
bir yardımcı olan eşim vardı o da grip oldu daha büyük oğlan iyileşmeden küçük de kaptı galiba hapsuruyor arada öksürüyor darlandım valla uyku yok düzen yok inşallah sıra bana gelmez o zaman külli yandık
Sen galip gelmeye bak canim ben sezeryan oldm yattigim yerden emdirmede cok zorlandim ama bu taktikle kavrattim bebege memeyi malum yatinca zaten gogus bos duz hic alamamisti 11 gunluk olduk hala ara ara kapamadıkca sinirleniyor bende yine derisiyle kaptiriyorum aliyor sonra normal tutuyorum gogsumu
Merhaba kızlar doktordan geliyorum. Bizim bebiş gayet rahatmış. Nst sonucu da güzel dedi. Muayene de etmedi. beklemeye devam yani.
Kafası bayağı aşağıda bence 40. Haftayı bitirmeyecek dedi ama hayırlısı.
Bol bol sıcak suya oturmamı tavsiye etti ama küvette yok ki evde. Nasıl oturabilirim bu cüsseyle sıcak suya acaba
Kızlar Tera-D3 dvitaminini kullanan var mi 15 günlük olduk biz saglikocagi verdi bugunden başla dedi verdim ama kızım yüzünü ekşitti 2 defada agzini acip dilini disari cikardi yani bi tuhaf oldu vermesek olmuyor mu
bana da onu verdıler ama dr arkadasımız kesınlkle devıt kullanın dıgernde katkı maddelı dıyor k.p de 25yıl.ecza ısı yapmıs o da kullanma terayı dedı devıt aldık kızlar Aanneveoglusu