2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım gaz için Dr relactaz önerdi bize şükür bir nebze yararını gördüm benim kuzum 21 günlük idi Dr bize damla verdiginde

İnşallah canım Alanya ya o kadar alışmışız ki mahrumiyet bölgesinde yaşıyor gibi sokağa çıkmıyorum ben
Aynen canım yaa sen hangi ildesin bende Yozgat'a alisamadim bahar gelsedd haftasındaki çevre illeri gezelim zaman geçsin tet zamanda

Ağlamaktan mahvoldum dediğin herşeyi yaptım ateş içinfeym ve misafir geliyor düşünebilio musun hüngür hümgür ağlıyorum ve misafir geliyor
Canım şimdi okudum çok üzüldüm Dr gittin mi misafiri ertele canım yaa

Gözün aydın canım gelmiş minigin evine

Geçmiş olsun oglusa ve eşine inşallah sana bulaşmaz küçük paşayı bol bol emzir bir şey olmaz inşallah

İlk emme saatinde hemen deneyeceğim canım sağol. Silikon uçları yıkamaktan gına geldi. Ellerim sürekli suda yara bere içinde kaldı zaten

Sağlıkla gelsin meleğin canım gebelik ilk belli olduğunda yazistigimiz sayfada beraberdik doğumu bekledik inşallah beraber bebisleri büyüteceğiz

Kızlar Tera-D3 dvitaminini kullanan var mi 15 günlük olduk biz saglikocagi verdi bugunden başla dedi verdim ama kızım yüzünü ekşitti 2 defada agzini acip dilini disari cikardi yani bi tuhaf oldu vermesek olmuyor mu

Valla canım ben face e bile koydum hemen, nazari değecek olanın hıc görmeden de değiyor. Bak ben öncülük yapayım sana :)
yaaa kzıımla cok benzettımm resmen Allahm nasıl güzel maşallahh❤ ya ben yerım bnuu ay ben de yüklersem etiketlıcem senıı

kızlar maşallahınızı alırız en sonki hali ortadaki önlüklü olan :) AnthesteriA rüyalarımı anlatıyordum hani kızlar rüyamda hep kızımı görmüşüm meğer sıfat aynı❤

Eklentiler

• 20190126_190635.webp
    16 KB · Görüntüleme: 121
  • CYMERA_20190126_190606.webp
    41 KB · Görüntüleme: 115
  • CYMERA_20190126_190328.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 115
Ayyy masallah Allah nazarlardan esirgesin guzel kizini canim
Cok canlar yakar bu cirkin kizin annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…