2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Iste icinde puturcuk hic yok. Normal mi yinede.
Kuzum yapma sıklıgida onemli biz bi alt degistirmede bile uc dort bez batirirdi ishal olmustu karnindan gurultu gelirdi sen kaka yapma sayisini takip et gunde bes alti kere ayni sivilik varmi yokmu diye

Kuzum yapma sıklıgida onemli biz bi alt degistirmede bile uc dort bez batirirdi ishal olmustu karnindan gurultu gelirdi sen kaka yapma sayisini takip et gunde bes alti kere ayni sivilik varmi yokmu diye
Bizde arada sivi arada kati ve puturcukli normal mi ki

Ay maşallah hayırlı olsun :)
herhangi bir belirti var mıydı öncesinde aniden suyun veya nişanın mı geldi

Beni de haftaiçinde mahfetti. Genel cerrahi doktoruna gidiliyor canım. Ateşin falan varsa git direk. Antibiyotik veriyolar ama bebeğe zararı olmayacak türden. Hala içiyorum tam iyileşmedi

Kizlar kanguru onerisi olanlardan alabilir miyimm
Ben mamadusbaby sipariş ettim artık dün, çok baktım bende ya onda karar kıldım ergonomik yenidoğan aparatı ile Doğumdan itibaren kullanıyormuş 15 günde deneme süresi varmış iade edebilirmişiz beğenmezsek

Kizlar kanguru onerisi olanlardan alabilir miyimm
Benımkı bu 4 yıl once alınmıstu ozellıgı yok galıbaoglan oldugu için pek kullnmıyırum aksı gıbı de ıcınde cok rahat

Eklentiler

• 369FAAB7-7F1E-4DBF-A65A-6819E788017B.webp
    107,6 KB · Görüntüleme: 73
Deneme suresi olmasi iyi olmus ayni zamanda yenidogan aparati da. Bir bakayim hemen tesekkurler

Canim 6 yi bulmuyor... yapma sıklığı da çok sık degil. Zaten o yuzden ishal mi degil mi anlayamiyorum.

Sadece anne sütüyle beslenenlerde normal canım.

http://bebekveben.com/fotograflarla-bebek-kakasi-turleri-ve-anlamlari/
Burdan bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…