Kuzum yapma sıklıgida onemli biz bi alt degistirmede bile uc dort bez batirirdi ishal olmustu karnindan gurultu gelirdi sen kaka yapma sayisini takip et gunde bes alti kere ayni sivilik varmi yokmu diye
Kuzum yapma sıklıgida onemli biz bi alt degistirmede bile uc dort bez batirirdi ishal olmustu karnindan gurultu gelirdi sen kaka yapma sayisini takip et gunde bes alti kere ayni sivilik varmi yokmu diye
Kızlaaaar
Sağ göğsü aşırı sancıyo, ben de yakalandım heralde . Mastit mi oldum ki?? Gece emzirdim baya rahatlamıştı. Bgn yola çıkıcam doktora da gidemem. Napayaım?? Bir de dahiliyeye mi gidiliyor bunun için??
Beni de haftaiçinde mahfetti. Genel cerrahi doktoruna gidiliyor canım. Ateşin falan varsa git direk. Antibiyotik veriyolar ama bebeğe zararı olmayacak türden. Hala içiyorum tam iyileşmedi
Ben mamadusbaby sipariş ettim artık dün, çok baktım bende ya onda karar kıldım ergonomik yenidoğan aparatı ile Doğumdan itibaren kullanıyormuş 15 günde deneme süresi varmış iade edebilirmişiz beğenmezsek
Ben mamadusbaby sipariş ettim artık dün, çok baktım bende ya onda karar kıldım ergonomik yenidoğan aparatı ile Doğumdan itibaren kullanıyormuş 15 günde deneme süresi varmış iade edebilirmişiz beğenmezsek
Kizlar ya bebeğim ishal mi degil mi anlayamıyorum. Anne sütü alıyor sadece bu yüzden mi kakasi böyle?
Sari bir su gibi kakasi? Doktoru telde aradim normal dedi. Ama benim icim hiç rahat degil. Fotosunu cektim ama yuklemedim simdilik. Midesi bulananlar olur belki diye. Sizce normal mi? Çok sik degil kakasi. Ama yinede rahat etmedi içim