2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende nolur beni şoka götür diyorum eşime 100 metre şok =)

Marketci anneler el kaldırsın bende evimin karşındaki şok a101 takiliyorum arada hava alıyorum iyi geliyor yinede havalar güzel olsa bebisle bile çıkılır da işte
16 gün kaldı 40 ı çıksın onu da markete götürüp sosyalleştircem =)

Benımkı bu 4 yıl once alınmıstu ozellıgı yok galıbaoglan
oldugu için pek kullnmıyırum aksı gıbı de ıcınde cok rahat
Canim bu ergonomik degil, vücut gelişimi için çok sakıncalı. Özellikle de erkek bebeklerde ağırlık yüklenmesi acısından testislere zarar verme tehlikeli var. Kullanma bence hic

caka sen de durumlar ne canım?
Az önce nst ve muayene oldum hiç bişey yok oysaki dünden beri katı kıvamlı akıntı geliyor sonuç için doktoru aradı hemşire yarın sabah aç karnına gelsin demiş Sezeryanamı alacak acaba geldim geleli ağlıyorum sinirlerim bozuldu iyicene beklesem mi ne yapsam neden başlamıyor anlamadım gitti ne yapıyım ben ya bir yanım çok yoruldun ol kurtul diyor bir yanım biraz daha bekle diyor of of

Bı yakının falan yok mu canım cocugu 1-2sattlık bıraksan

Daha günün de dolmamış ama sabret, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Benim cuma hıc bir şey yoktu ne acilma ne sancı. Aşağıya bile inmemisti. Pazartesi sabah 8 gibi suyum geldi. Hiç belli olmaz. Sorunsuz olsun geç olsun güç olmasın inşallah.

Çok cabuk ilerler inşallah bir anda alıverirsin bebişi kucağına :))

amin insallah cnm :) Hepimiz sagsaglim kurtulalim inallah

Benim yarın gün bitiyor :)
Açılma olunca belirtilerin değişti mi canım
hic bi belirtim olmadi cnm, suan sadece arada hafif agri girip cikiyor sol kalcama

Eger bir sknti yoksa bekle cnm...

Çok ağlayan bi bebişim var feci gazli. Hem alttan hem üstten çıkarıyor devamlı yavrum. Ağlayarak uyanıyor gaz atakları geçince dünyanın en tatlı bebegi ama hep zoru var :/ yediklerime cok dikkat ediyorum usutmemeye calisiyorum neden böyle oldu anlamadim. Doktorumuz bi sorun gormuyo damla verdi cok sıkışırsan cok zoru olursa kullan dedi. Gıda alerjisi mi var acaba vs aklima gelen her seyi sordum doktora ama bunun icin cok erken diyot bugun 17 günlüguz. Velhasıl sebepsiz ağlama krizleriyle gaz ataklariyla gecen 24 saatlik döngü arasinda anca birkac saat uyuyor o da memede fon makinesi sesi açarak /

Bı yakının falan yok mu canım cocugu 1-2sattlık bıraksan
Annemler bana 10 15 dk uzaklikta aslinda ama henuz bir rutini olmadigi icin hani uyudu cikayim desem 5 dk sonra da uyanabiliiir 2 saat sonra da. O yuzden cesaret edemiyorum bi türlü birakip cikmaya:)
Ben de netten arastirdim bu gaz olayini. Yediklerimiz ve usutmelerimiz disinda..
D vitamini gaz yapabiliyormus, anne sutunun fazlaligi tazyikli gelmesi vb durumu da yapabiliyormus... ben de elimde sab simplex gaz ilaci israrla vermeyip kara kara dusunmekteyim

Bilsem olacak bekleyeceğimde kafam çok karışık değişik bir ruh haline girdim Rabbim yardım etsin

Bir de yarin esim ise basliyor ve annem de ptesi gelmiim dedi... 18 Gün sonra ilk defa yalniz kalacagiz bebegimle. Iki uc saatlik yalniz kalmalar yasadik tabi ama bir degisik hissettim kendimi. Var mi aranizda yalniz kalmaya baslayan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…