2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Uykusuzluk zor eşim bütün gün yanımda durmaktan sıkıldı evde yalnız da ben duramıyorum korkuyorum tek yok ikindiden sonra yalnız kalma dediler yok evde illa birisi bulunsun dediler cidden pskolojim bozuldu eşimde cıktımı akşam 7 ye kadar gelmez nasıl alışıcam bilmiyorum evde milayla tek durmaya

Canım d vitamini trio acde mi öyle bişeydi. Zararlı madde yokmus doktorumuz sağlık ocağında verileni kullanmayın dedi

Kızlat doğum sonrası göbeğinde ve koltuk altında leke olanlar var mı? Ne yapacağız ben kendimi ii hissetmiyorum aynaya bakımca

Bademciklerinin sismesi vb bebegine zarar vermez Allah in izniyle canim. Sadece ihlamur icmeyi cok abartmamani oneririm. Bitki caylari hamilelikte dikkatli kullaniliyor ya onun icin. Ben de hep stresli pimpirikli hamilelik geciriyordum. Hep stresin daha cok zarari olduğunu soylediler :)

yok olmadı aşı ama dedim bi daha ol diye sürekli hastalanıyor benim de bogazım agrımaya başladı umarım grip başlamaz minik de arada öksürüyor hapsuruyor
Geçmiş olsun canım benim ya . Eşim aşılı olmasına rağmen doğuma 5 gün kala gergedan gribine yakalandı. Kovdum resmen evden, gitmedi. En güçlü serumları aldı. Ayrı kaldık. İyi oldu 3 günde şükür.
Annem geldi şehir dışından. Hasta gibiydi. Hasta mısın diye soruyorum, yok diyor. Hastaydı işte . Bulaştırdı da gitti , daha doğrusu gönderdik.
Yaklaşık bir haftadır uğraşıyorum boğazımla . Neyseki aşılıyım, atlatıyorum. Bebeğim bugün çok hapşurdu , burnu aktı. Hasta olmasından çok korkuyorum

Cok sağol Canım Allah razi olsun. Ben aslinda rahattim da daha yeni hamile olunca enfeksiyon azda olsa etki eder mi diye seytan giriyor insanin aklina valla düşün düşün dur oluyorsun. Sirke ile gargara yapayim bende bol bol madem Allahin izni ile inşallah birsey olmasın yavruma.

Ocak sonu olanlar doğuramadı doğmuyor hep beklemedeyiz hep

Aynen daha gelen giden yok pazartesi 40+0 oluyorum çok merak ediyorum kontrol var

Ocak anneti galiba hepsi dogurdu bi ben kaldim 40 hafta olduk ama ne gelen var ne giden bebegim cok sabirli masAllah kizlar acilma olmasi icin ne yapayim?

Tek değilsin :) bekliyorum ben de daha çatı muayenesi de olmadım

Ben de muayene olmadım sanci çıkınca yapacak sanırım. Yürüyüş diyor bana da ama çok zorluyor artık

Ohh ne güzel sevindim canım memeyi tutabilmiş Benim oğlum da silikon göğüs ucuna alıştı, memeyi direk almıyor. Nasıl alıştırıcam memeye bilmiyorum
Ondan bende kullandim 2 gun mememin ucu olmadigindan,sonra direndim silikoja alishmasin dieama benim oglan cok unutkan yaa oglen yiyordu ne guzel ama shimdi ememiyo yinedoktor,yada annem burda oldugunda tutuyo ama yalniz oldugumuzda tutmuyo spa

Canım hiç bilmiyormuş gibi yap hep besmele çek bana da aynısını dediler napayım kimsemiz yokki sokaktan insan mı çağırayım, eşim 20 gun kadar evdeydi sonra mecburen işe başladı 6-7 arası geliyor korkuyu aklına getirmemeye çalış zaten emin ol bebekle ilgilenmekten nasıl akşam olmuş anlamıyor insan

Bizde bizde ayniyiz :)) ❤ alisma cabalari sevgi ozlem uykusuzlul hersey :))

Haklısın canım. Ben bugün biraz fazla yürüdüm kendime gelemedim. İkinci hamilelik bile o kadar farkediyor ki. Oğlumda hep yürürdüm gık demezdim. Şimdi hemen yoruluyorum.
Çatı muayenesinde çok canım yandı ve normali yapamayacağima karar verdim canim çok şükür kızıma kavuştum şuan yanimda uyuyor
Oh maşallah canım. Gözün aydın. Allah bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…