2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Malesef 1yasa kadar degisebilir diye biliyorum :) insallah olmaz :)) bizimde sacimiz var ama kumral oldugumuzdan siyah kadar belli degil :))
Sacida acilabilir sanirim.benimkide kumral..belki sararir :) teyze anneanne sari ben kumral..baba tarafini saymiyorum.onlar esmer :) koyulasmazsa benzemiyo..zaten hep ben

Kızlar evden cıkmaya basladınız mı evde cok bunaldım ya birde kızımın hala göbeği düşmedi ya 13. Gün bugün hala yıkıyamadık kızımı..

Emzirme yastığı çok iyi oluyır canım üstüne eğiliyorsun geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım bakayım bir :)

Hayırlı olsun canım gözün aydın olsun. Benim kızım bir haftada 290 gr verdi ve sarılık oldu maalesef şimdi toparlanmaya çakışıyoruz.

Biz 14 günlük olduk ve sarılığımız geçmedi yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor

Allah şifa versin allah yardımcınız olsun

Rabbim şifalar versin. Oğlun kaç yaşında. Bir de otizmin beslenmeyle ilgili olduğunu dikkat edersen iyileşme ihtimali olduğuyla ilgili çalışmalar var. Tabii eğitim mutlaka gerekiyor. Destek al tecrübeli kişilerden. Allah yardımcınız olsun.

Rabbim yavruna şifa versin sana evladının hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah. Yavruna özel eğitim almasına özen gösterin arkadaşim cok yararı oluyor

Kızlar evden cıkmaya basladınız mı evde cok bunaldım ya birde kızımın hala göbeği düşmedi ya 13. Gün bugün hala yıkıyamadık kızımı..
Bizde sağlık ocağı dışında çıkmadık bir aylık olduk zaten 15 günü hastanede küvezde geçti gobegimiz 20. Gün düştü bizim

Merhaba size tum tecrubelerimi paylasayim. Benimde sutum 4. Gun geldi. Hatta sagmaya kaltigimda 1 damla bile gelmiyordu. Cok stres yaptim mama vermeye calistim sukur ki almadi. 4. Gun sonunda sut artarak gelmeye devam etti. Sutun geldigini bagrimda yanma oldugunda anliyorum. En iyi sut yapan seyin uyku oldugunu anladim. Ama sikinti suki bize hastanede her 2 saatte bir uyandir emzir dediler. Bebegi emzir 30 dk. Altini bezle 30 dk kaldi 1 saat uyutmaya calis vs. Mantikli bir sistem olamdigini anladim. Bebegime istedigi kadar uyumasina izin veriyorum , bu sayede bende uyumak icin daha cok firsatim oluyor. Hatta oyleki bugu 100 ml sagdim. 2 saat kuralina karsiyim. Ama suanda bebek ne zaman emmek isterse meme verin ona birsey demiyorum. Fakat uyuyan bebegi uyandirmak yaptigim en buyuk hataymis sut gelsin diye sizede tavsiye etmem. Hicbir ulkede bebegi uyandir emzir diye bir kural yokmus. 2 saat kurali da yokmus. 4 gun hicbirsey ememeyen 20 gunluk bebegim son 2 haftada 1 kg aldi. Demekki cok stres yapilmamali

Evet ben de ona gitmeyi dusunuyorum bi dahakine. Bir arkadaşım tavsiye etti bana da çok iyiymis. Bi de ben nedense erkek doktorlara daha çok güveniyorum. Saçma ama öyle. Sanki daha iyi ilgileniyorlar.
ben de aynı kanıdayım canım. özellikşe kadındogum konusunda erkekten yanayım 2. bebegım olursa tekrar sedat beye gıderım emınm.:) Eşim de cok sevıyor kendısını

Yazdiklariniza aynen katılıyorum bende sizin gibi yapıyorum yavrum ne zaman isterse emiyor ve uykudan uyandırmıyorum sarılık riskimiz yok ondan rahatım

Senin paşa yerini sevdi canım baksana benimki 36. Hafta gelmeye kalktı 38. Haftayı zor buldu maşallah pasama maşallah sağlıkla gelsin kuzun

Kızlar doğumu geç olanlar 32. haftada izne ayrıldım. 1 şubat 'ta bitiyordu. Doğum geç olunca extra birşey yapmak gerekir mi? Doğum olunca şu kadar haftalık doğdu şeklinde rapor mu almak lazım?

Canım yeni uygulama nasıl bilmiyorum ama büyük oğlumda rapor bitti raporun bittiği gün itibariyle Dr doğumun izin süresinde olmadığından 10 günlük ek rapor vermişti doğum olmadığından 10 gün içinde olması planlanmaktadır diye yazmıştı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…