- 21 Mayıs 2018
- 236
- 312
- 18
- 38
Kucuk kilitli ignenin tersiyle temizledi annem. Koca koca kurumus cikti icinden, cocuk iyi nefessiz kalmamis :SAspiratorle cektigimizde de bisey gelmio ki canim nasil temizliosunuz siz
Sacida acilabilir sanirim.benimkide kumral..belki sararir :) teyze anneanne sari ben kumral..baba tarafini saymiyorum.onlar esmer :) koyulasmazsa benzemiyo..zaten hep benMalesef 1yasa kadar degisebilir diye biliyorum :) insallah olmaz :)) bizimde sacimiz var ama kumral oldugumuzdan siyah kadar belli degil :))
Benimkide inliyor arads canım :) gazı varsa da acı acı inliyor malesef..Bebeği uyurken inleyen var mı? Arada böyle hafif inler gibi sesler çıkarıyor bizim minik
Emzirme yastığı çok iyi oluyır canım üstüne eğiliyorsun geçmiş olsun
Kızlar 25 ocakta kızım dünyaya geldi sezeryanla fırsat bulup yazamadım. Bugun 4.günümüz sütüm daha yeni geliyor yetiyormu nasıl anlamam lazım bazen 10-30 dk arası emiyor bazen 5 dk sürmüyor ilk gün hastanede 160 gr vermişti çıkarken aynı idi korkuyorum biraz kilo verimi devam eder diye mama takviyesi arada yapıyorum ama içim hiç rahat değil
Geçmeyen sarılığı olan var mı? Bebeğim 28 günlük oldu, bugün çok bunaldığım için annemle AVM’ye gidelim diye evden çıkmıştık, önce bi kuaföre girelim dedik, orada emekli hemşire bi kadın vardı, bebeğin arabasının örtüsünü açıp uzaktan baktı ve “Sarılığı var di mi?” dedi. Zaten doktoru sarılığı olduğunu söylemişti ama “çok çok düşüktür” demişti. Neyse benim aklıma takıldı gene de, bi de başka bi doktora göstereyim diye bi hastaneye gittik. Doktor “Çok düşüktür ölçsek 3-4 falan çıkar” dedi. Ölçtü ve 8 çıktı. “Bu kadar uzun sürmesinin nedeni anne sütünden. Bu durum 2-3 ay sürebilir korkma, emzirmeye devam et” dedi. Var mı başına böyle bi şey gelen?
Konunuzla cok alakasız ama dogum yapmak uzere olanlar doguranlar buraya toplanmıs. Sızın duanız kabul olur . Oglum otizmli iyileşmesi için duanızda aklınıza gelirsek dua edermısınız . Şimdiden Allah razı olsun.
Onu nasil yapti temizledi su an hayal dahi edemedim tebrikler valla annene :)Kucuk kilitli ignenin tersiyle temizledi annem. Koca koca kurumus cikti icinden, cocuk iyi nefessiz kalmamis :S
Ne guzel :) benimki daha cok babaya benziyor :))Sacida acilabilir sanirim.benimkide kumral..belki sararir :) teyze anneanne sari ben kumral..baba tarafini saymiyorum.onlar esmer :) koyulasmazsa benzemiyo..zaten hep ben
Ben cikiyorum valla :) yakinda duser ❤Kızlar evden cıkmaya basladınız mı evde cok bunaldım ya birde kızımın hala göbeği düşmedi ya 13. Gün bugün hala yıkıyamadık kızımı..
Rabbim şifalar versin. Oğlun kaç yaşında. Bir de otizmin beslenmeyle ilgili olduğunu dikkat edersen iyileşme ihtimali olduğuyla ilgili çalışmalar var. Tabii eğitim mutlaka gerekiyor. Destek al tecrübeli kişilerden. Allah yardımcınız olsun.Konunuzla cok alakasız ama dogum yapmak uzere olanlar doguranlar buraya toplanmıs. Sızın duanız kabul olur . Oglum otizmli iyileşmesi için duanızda aklınıza gelirsek dua edermısınız . Şimdiden Allah razı olsun.
Rabbim yavruna şifa versin sana evladının hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah. Yavruna özel eğitim almasına özen gösterin arkadaşim cok yararı oluyorKonunuzla cok alakasız ama dogum yapmak uzere olanlar doguranlar buraya toplanmıs. Sızın duanız kabul olur . Oglum otizmli iyileşmesi için duanızda aklınıza gelirsek dua edermısınız . Şimdiden Allah razı olsun.
Bizde sağlık ocağı dışında çıkmadık bir aylık olduk zaten 15 günü hastanede küvezde geçti gobegimiz 20. Gün düştü bizimKızlar evden cıkmaya basladınız mı evde cok bunaldım ya birde kızımın hala göbeği düşmedi ya 13. Gün bugün hala yıkıyamadık kızımı..
Gaz sancısindan inliyor maalesefBebeği uyurken inleyen var mı? Arada böyle hafif inler gibi sesler çıkarıyor bizim minik
Merhaba size tum tecrubelerimi paylasayim. Benimde sutum 4. Gun geldi. Hatta sagmaya kaltigimda 1 damla bile gelmiyordu. Cok stres yaptim mama vermeye calistim sukur ki almadi. 4. Gun sonunda sut artarak gelmeye devam etti. Sutun geldigini bagrimda yanma oldugunda anliyorum. En iyi sut yapan seyin uyku oldugunu anladim. Ama sikinti suki bize hastanede her 2 saatte bir uyandir emzir dediler. Bebegi emzir 30 dk. Altini bezle 30 dk kaldi 1 saat uyutmaya calis vs. Mantikli bir sistem olamdigini anladim. Bebegime istedigi kadar uyumasina izin veriyorum , bu sayede bende uyumak icin daha cok firsatim oluyor. Hatta oyleki bugu 100 ml sagdim. 2 saat kuralina karsiyim. Ama suanda bebek ne zaman emmek isterse meme verin ona birsey demiyorum. Fakat uyuyan bebegi uyandirmak yaptigim en buyuk hataymis sut gelsin diye sizede tavsiye etmem. Hicbir ulkede bebegi uyandir emzir diye bir kural yokmus. 2 saat kurali da yokmus. 4 gun hicbirsey ememeyen 20 gunluk bebegim son 2 haftada 1 kg aldi. Demekki cok stres yapilmamaliKızlar 25 ocakta kızım dünyaya geldi sezeryanla fırsat bulup yazamadım. Bugun 4.günümüz sütüm daha yeni geliyor yetiyormu nasıl anlamam lazım bazen 10-30 dk arası emiyor bazen 5 dk sürmüyor ilk gün hastanede 160 gr vermişti çıkarken aynı idi korkuyorum biraz kilo verimi devam eder diye mama takviyesi arada yapıyorum ama içim hiç rahat değil
ben de aynı kanıdayım canım. özellikşe kadındogum konusunda erkekten yanayım 2. bebegım olursa tekrar sedat beye gıderım emınm.:) Eşim de cok sevıyor kendısınıEvet ben de ona gitmeyi dusunuyorum bi dahakine. Bir arkadaşım tavsiye etti bana da çok iyiymis. Bi de ben nedense erkek doktorlara daha çok güveniyorum. Saçma ama öyle. Sanki daha iyi ilgileniyorlar.
Yazdiklariniza aynen katılıyorum bende sizin gibi yapıyorum yavrum ne zaman isterse emiyor ve uykudan uyandırmıyorum sarılık riskimiz yok ondan rahatımMerhaba size tum tecrubelerimi paylasayim. Benimde sutum 4. Gun geldi. Hatta sagmaya kaltigimda 1 damla bile gelmiyordu. Cok stres yaptim mama vermeye calistim sukur ki almadi. 4. Gun sonunda sut artarak gelmeye devam etti. Sutun geldigini bagrimda yanma oldugunda anliyorum. En iyi sut yapan seyin uyku oldugunu anladim. Ama sikinti suki bize hastanede her 2 saatte bir uyandir emzir dediler. Bebegi emzir 30 dk. Altini bezle 30 dk kaldi 1 saat uyutmaya calis vs. Mantikli bir sistem olamdigini anladim. Bebegime istedigi kadar uyumasina izin veriyorum , bu sayede bende uyumak icin daha cok firsatim oluyor. Hatta oyleki bugu 100 ml sagdim. 2 saat kuralina karsiyim. Ama suanda bebek ne zaman emmek isterse meme verin ona birsey demiyorum. Fakat uyuyan bebegi uyandirmak yaptigim en buyuk hataymis sut gelsin diye sizede tavsiye etmem. Hicbir ulkede bebegi uyandir emzir diye bir kural yokmus. 2 saat kurali da yokmus. 4 gun hicbirsey ememeyen 20 gunluk bebegim son 2 haftada 1 kg aldi. Demekki cok stres yapilmamali
Ben de bugün seni düşünmüştüm. Aramizda 15 gün vardı bir ayı da geçecek.
Bugün dayanamadım doktora gittim. Beni bekler daha dedi cumartesi için randevu verdi. 4 kilo olmuş .ben de bol bol yürüdüm. Gelirse gelsin gelmezse yatarım:))Doktor bekleriz artık. Şubat olmasın bari
Kızlar doğumu geç olanlar 32. haftada izne ayrıldım. 1 şubat 'ta bitiyordu. Doğum geç olunca extra birşey yapmak gerekir mi? Doğum olunca şu kadar haftalık doğdu şeklinde rapor mu almak lazım?
Kızlar bizim gobegimiz kanıyor ne yapmak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?