2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun canım maşallah pasama

Neden evinizde değilsin canım evinde inan daha rahat edersin geçmiş olsun canım
Gaz sorunu çoğu bebekte var burda benimki de dahil

Allah bağışlasın kuzunu tebrik ederim

Merhaba guzel anneler:)

Bugun kontrolum vardi kizim gelmek istemiyor 4 cm acilmaya ragmen sancim yok... Carsambaya kadar beklicez, gelmezse Persembe sabah yatisim yapilcak insallah...

Birde mama sorulmus hangisi iyi diye, belcikada Hipp mamasi nerdeyse kullanilmiyor burda en cok Nestlé ailesine ait olan mamalar kullaniliyor, trde sanirim bu Sma oluyor? burda ismi Nestle NAN oluyor

Evet ben de ona gitmeyi dusunuyorum bi dahakine. Bir arkadaşım tavsiye etti bana da çok iyiymis. Bi de ben nedense erkek doktorlara daha çok güveniyorum. Saçma ama öyle. Sanki daha iyi ilgileniyorlar.

Evt bende sordum ayni cevabi aldim :) verdik geldik..
Yikama isinide 2 gunde bir yapiyoduk. Zaten 5.gun dustu gobek cok yikanmis olmadi ama.hemsire her gun yikansin demisti.bazilari gobek dusene kadar yikamiyor filan dedi..
Göbeği çabuk düşsün diye diyorlar sanırım. Senin yine de çabuk düşmüş. 4. Gün düştü bizim de gece bez degistirirken. Çok da beklemedi yikandi :) şimdi her gun yıkıyoruz ama artık her gün şampuan falan kullanmıyorum. Bi gün vücudu sabunlanıyor saçlar sadece suyla. Bi gün şampuanla. Baya da saçı var sipanin :)

Hastanedeyken sekerini olcup sutun yetiyor demisler bize. Baska turlu nasil anlasilir bilmiyorum.

Anladım cnm bizim kıza niye yetmiyor anlamıyorum geceleri çok sıkıcı bir hal alıyor
Benim bildigim kadariyla emerken makinadan cok geliyir zaten
Gecmis olsun kuzum gaz durumu bizde de var ve geciremiyoruz damla almak icin 1hafta daha beklivem. Ay valla kv deme bana yazcak o kadar cok sey var ki direk depresyon mod on. Uyku neydi unuttuk simdilik :) iyi olsunlarda❤❤

Masallah kuzuna canim arada benimkide hiriltili gibi nefes alio uyurken degisik sesler cikio.tikanik mi acaba nasil anlicaz ki

Bugün 2.nci gün dolacak . Bebeğim büyük yapmayalı. Masaj yapıyorum inşallah işe yarar.
Önerisi olan ... ..

Bizimde sacimiz var

Yaa goz rengi ne zaman tam belli olur degismez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…