2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ilk cocugumda basima geldi canim sariligi vardi ama hastaneye yatacak kadar değildi degerini hatirlamiyorum dr kontrole gittiğimizde korkulacak bisey yok 4. Aya kadar surer sonra gecer kendiliginden demisti tekrardan kontrole falan cagirmiyolar zaten

Kızlar doğumu geç olanlar 32. haftada izne ayrıldım. 1 şubat 'ta bitiyordu. Doğum geç olunca extra birşey yapmak gerekir mi? Doğum olunca şu kadar haftalık doğdu şeklinde rapor mu almak lazım?

Gozun aydin canim bizimde 9. Gun dusmustu 10.gun bici bici yapmistik gobuse bak islaklik varsa gumus cubukla yakiyorlar o islaklik iyi degilmis bizde ıslaklik vardi cubukla yakip ertesi gun yikamamizi istediler
hic duymadim canim sagol 3 gun daha kullanicaz doktorum gobek dustukten sonrada kullanmaya devam et demisti

Malesef 1yasa kadar degisebilir diye biliyorum :) insallah olmaz :)) bizimde sacimiz var ama kumral oldugumuzdan siyah kadar belli degil :))
Senin de mi doğumun 3 saat sürdü canım . İlk doğum değil mi? Maaşallah bize ya. Doktorum diyor ki 2.nci yi 1 saatte dopurursun sen

Masallah kuzuna canim arada benimkide hiriltili gibi nefes alio uyurken degisik sesler cikio.tikanik mi acaba nasil anlicaz ki
Benm de oyleydi canim dogudugumzda solunum sikntisiyla yb da kaldigimz icin ben direk gittim dr a hatta guvenmedim 2 dr a gittim 2. Dr dedi burnunu temizleyin diye, cocuk temizledikten sonra uyuya kaliyor direk yavrum cok zorlaniyormus meger

Rabbim şafi isminin hürmetine oglunuza şifa versin inşa.

Benm de oyleydi canim dogudugumzda solunum sikntisiyla yb da kaldigimz icin ben direk gittim dr a hatta guvenmedim 2 dr a gittim 2. Dr dedi burnunu temizleyin diye, cocuk temizledikten sonra uyuya kaliyor direk yavrum cok zorlaniyormus meger
Aspiratorle cektigimizde de bisey gelmio ki canim nasil temizliosunuz siz

Rabbim en kisa zamanda sifa versin insallah size canim ❤

İnş biran önce kavuşursun miniğine

Aspiratorle cektigimizde de bisey gelmio ki canim nasil temizliosunuz siz
Aspiratrle cekince bizim de gelmiyordu ama cekmeden once bebegin burnunu serum fizyolojik ile islatmak gerekiyormus, kuru kuru cekince gelmedi ama serum fizyolojik verdik cektik baya geldi....istersen youtube da videolari var ordan bakabilirsin hatta bazen serum fizyolojik verince kendi de cikabiliyor cekmeye gerek.kalmiyor zaten dr lar cok onermiyor aspiratoru bizm kiz cikaramiyor cok zorlaniyor diye cekiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…