2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim yok sarilik durumu su an ama yinede korkuyorum olursa beslenmezse vs vs die hep kendim kaldiriorum cok nadir ackiktan aglayip uyandigi yanlis mi yapiorum
Benimkinin sarilik durumu olmasaydi ben 3 -4 saatte bir kaldirirdim diye dusunuyorum canım. Ne biliim ben de ac diye uzulurum yani. Tabi uyku da onemli de 3-4 saatlik uyku yetsin yani

Kuzum uyumuyor bu inliyor surekli iki dakika eldiven almaya gidiyorum kipkirmizi oluyor ben gelene kadar

İlk defa bugün dinç uyandım . Parça uyumama rağmen .
2 gündür aynı rüyayı görüyorum .
Bebeğim yanımda , doğruluyorum onu beşiğine koyacam, çocuk yok!!!
Eyvah , üstüne mi yattık . Çocuk yok ışıkları aç diye sesleniyorum eşime. İkimizde panik. Sonra yan tarafa bir
Bakıyoruz çocuk zaten beşinde uyuyor. Ama o yaşadığım korku ömre bedeldir .

Ayni bizi anlattin cocuk ikiye kivriliyor basini geriye atiyor hic uyandiginda boncuk boncuk bakmiyor hemen kivriliveriyor gazi cikmiyor okadar omzuma koyuyorum geri geliyor cocuk nasil bisey anlamiyorum dokundurmuyor bagris cagris azda olsa sirtina bacaklara karna yapiyorum ama ses seda yok

Maşallah nişan ve suyun mu gelmişti canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.uzun süre kalmadan kavuşursunuz inşallah

Sen ruya goruyorsun bendede her aksam bebegi ezmisiz gibi cocuk var kalk diye bagiriyorum esim kalkiyor cocuk salonda annem bakiyor iyice kafalar gitti :-(

Canım öncelikle gözün aydın hayırlı olsun. Umarım hemen çıkarır getirirsiniz yavrunu evine. Allah acil şifalar versin.

Kızlar tek tek alıntılayamadım çok şükür bebeğim kilo almış Dr herşey çok yolunda dedi mamayı zaten 1 kez falan veriyordum şimdi onu da vermemeyi düşünüyorum zaten sütümde çoğaldı gündüz uyuyup tüm gece ayaktayız tek sıkıntımız o

İste o yuzden bravo.. benn su an 2cocugu hayal dahi edemiyorum.. ise ne zaman baslicaksin
Benim izin 14 Mart'ta bitiyor bir ay yıllık izin var onu kullanırım sonrasında iki yil ücretsiz izin kullanacagim canım iki oğlana bakacak adam gerek annem kanser hastası kyvde hasta uzunusure bakamaz tek başına bir kadın ayarlarsam ancak öyle yanında kyb bonusu var ona katlanamam uzun süre çocuk için en iyisi benim ayrılmam
Senin ne zaman bitiyor

Dogru diyosun canim en guzeli o sekilde olmasi baska turlusu ne icin elverir ne durum.. bende diorum ki 15nisanda da benim bitiyor bende 1ay rapor alsam 40gun iznim var tabi parca parca kullanmam lazim sonrasini bilmiyorum ama bi sure ucretsiz alirim diye dusunuyorum hem cok kucuk oluyo hemde kv birakmak istemiyorum hic bakmasi jcin

Gunaydin kizlar
Gecmis olsun canim, insallah sikintisi bitmistir hemen cikar bebegin

Birsey yapmaya gerek yok dogum belgesı yetıyor.
merhaba doğum belgesi yetiyor yazmıştım ama değişmiş . Çok da emindim yazarken özür diliyorum. Rapor almak gerekiyormuş. Düzeltiyorum.
Allah bebişlerinizi analı babalı sağlıklı büyütmek nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…