2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de eldiven giydirmiyordum ama dr oyle soyleyince giydrdim yavrum bir nebze olsun rahatladi gaz sancilari, kivranip duruyordu arada cikariyorum tabi ki ama sanci cekmesindem iyidr sonucta..

Nasıl kaçıyor akciğer e su anlamıyorum birde normal doğumda olmaz denir. Yeni geldim hast.berbat haldeyim bebeğimi o halde görmek kahretti beni kaç gün kalacağıda belli değil atlatır değilmi yavrum
Atlatır canım merak etme zor biliyorum ben ilk gördüğümde tek bezle damar yolu açılmış tek başına ağlamaya başlamıştım çok zor bir süreç ama geçiyor senin kuzuda gelecek inşallah

Nasıl kaçıyor akciğer e su anlamıyorum birde normal doğumda olmaz denir. Yeni geldim hast.berbat haldeyim bebeğimi o halde görmek kahretti beni kaç gün kalacağıda belli değil atlatır değilmi yavrum
Atlatir korkmayin siz dinlenin, yemeginizi yeyin kendinize gelin...ben de oyleydim her girmemde aglardim ama simdi yanimda kuzucuk insllah sizinki de tez zamanda gelir yaniniza

Neden evinizde değilsin canım evinde inan daha rahat edersin geçmiş olsun canım
Gaz sorunu çoğu bebekte var burda benimki de dahil
Biz bulundugumuz ilde yalnızız canım 25 gün annem kaldı saolsun o geri dönünca kv lete geldik yalnız kalmamamız gerekiyomuş 40 çıkana kdr ondan. Sizler neler yapıyosunuz gaz için. Bizim ki sşırı gazlı sebepsiz ağlamaları var bazen çok yoruluyorum

İnşallah çok endişeliyim şu an içimden hiç bişey yapmak gelmiyor. Normal doğum diye bu kadar tutturmasaydım belki böyle olmazdı

Saol canım. Biz 15 gnlükken kullandırdı doktor ama yarım ölçek. Şimdi 39 gnlük ve üçüncü damlamızı deniyoruz fayda etmiyor hiçbişey. Yavrum sürekli ıkınıyor ve sancıdan dolayı uyuyamıyorda hiç. Bbeğime üzülüyorum acı çekiyor belli. Valla ben aslında kv den yana skntım yokta ev gibi olmuyor kendmi rht hissetmiyorum sanki hep benden biley bekliyoşar gibi hssediyorum bu his beni rahatsoz ediyor. İki gn snra evimize gidicez inşallah. Bebişler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ama bizim sağlıgımızda önemli

Bebeğimde fıtık olduğu kesinleşti 2 ayda bir kontrol edilecekmiş ama fıtığı olan 10 bebekten 8 i kendiliğinden geçermiş 2-3 yaşına geldiğinde, böbrekleri hamileyken büyüktü daha detaylı ultrasonda çıkmıştı hala büyük ve kist de varmış bebişimde, idrar kültürü ve tam idrar testi istendi ne kadar zormuş kız Bebeklerde idrar vermek 2 saat bekledik hastanede kültür için 5-6 damla idrar yeterli dediler onu verdik diğerini vermedik eve geldik evde de deneyeceğiz tüpü doldurmayı

İnşallah çok endişeliyim şu an içimden hiç bişey yapmak gelmiyor. Normal doğum diye bu kadar tutturmasaydım belki böyle olmazdı
Sezeryan olanların bebekleri de kuvöze girdi. Erken doğanın da geç doğanın da. Kendini suçlama.
Sütün kesilmesin. Moral uyku bunlara ihtiyaç var. Bebeğinin de sana. Sen iyi olki onunla ilgilen. Rabbim acil şifalar versin

Bende tekim bulundugum ilde annem gitti yarı kirkimda biz relaktaz damla kullaniyoruz

kızlar afedersiniz bebeklrinizin büyük tuvaleti sade sarı mı yeşil de olabiliyor mı?bugün bebegimiz çok kusuyor diye doktora götürdük altını açtı yapmıştı o ara dışkısını görünce hafif yeşill,inek sütü alerjisinden süpnelendi büyük oğlum 3 yaşında onda da olması riski artırıyor zaten umarım degildir bu damla işe yaramazsaa ben diyet yapıcam büyük oğlum çekti ve çekiyor hala umarım minik de aynı şeyleri yaşamaz

gecmiş olsun kuzuya fıtık için çok korkma gazı geçince gecer inşallah o,çok ıkınması iyi degil,gaz için rahatlatıcı bişey bulmaya çalış kist için ne yapacaksınız brnce o da gecer zamanla canım korkma benim oglanın fıtıgı geçti 2.5 yıl sonra at nalı böbrek oldugunı öğrendik ona zararı yok simdilik ama bçbrek hastalıklarjna yatkın olırmus seninki de zararsızdır inşallah çok üzöe kendini sütünü etkiler

. Mercimek çorbası gibi
İnşâAllah bugün de yapar

İnsallah degildir kuzum ama oyleyse de erken teshis olmus olcak bu da cok onemli bisey. Canini sikma sen,❤

A anneveoglusu cogunlukla kv bakar annemin evini tasimasi lazim su anki evj cok soguk buzhane bildigin oraya goturemem benimde tasinmam lazim isten uzaklasmaliyim ama merkeze yaklasmaliyim :)

Arkadaşlar 28 ve 29 Aralık'ta yazdıklarınızı okudum bazılarını görmemiştim
Ben 28 aralikta çok zor bir doğum geçirdim ölümden döndum doğum yaptığımda çok hamiş vardı korkutmak istemedim özellikle ilk kez anne olacakları o yüzden size cevap yazamadım spinal başlayan sezeryan rahimdeki kanamanın durmaması ve rahmin toplanmasınin olmaması nedeniyle genel anestezine döndü drun anneyi hemen uyutun dedigini hatirliyirum en son 5 saat ameliyathanede kalmışım eşim ameliyathane kapısına çağrılıp durumum hakkında bilgi verilmiş iç kanama yaşadığım rahmin toplanmasıni beklediklerini söylemisler annem ve eşim zor saatler geçirmişler ben 9 da girdim saat2yi geçiyordu odaya getirildiğimde çok ağrım vardı kanama durmasa imiş rahim alinacakmis eşimden izin istemişler ikinci kadın doğum Dr giirmş benim ameliyata bu nedenle size geç yazdım sizi cok endiselendirmisim hakkinizi helal edin

İnsallah daha erken gecer canim allah yardimcin olsun Ayşe yigit keskine gidiyoruz

Ayy cok uzuldum rabbim evlatlarina bagislamis seni cok gecmis olsun canim

Allah korumuş canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…