2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sarilikmi var cnm bebekte bizimki 11 di degeri dortgun sonra gecti tamamen

Evet ve geçmeyen türde sarılık. Anne sütünden kaynaklanan sarılık. 3-4 ay sürer dedi doktor. Değeri 8 çıktı. “Bi şey yapmaya gerek yok, emzirmeye devam et böyle” dedi doktor..

Canım bu arada siz hangi çocuk doktoruna gidiyorsunuz? Biz Eda Yıldız’a gidiyoruz, sizinkini merak ettim..

Hayirlo olsun canm, benm bebegim de inlemeli solunumla 5 gun kaldi kuvozde korkma birsey olmaz insallah tez zamanda gelir yanina

Gunaydin kizlar..bebislere.kulotlu corap giydiriyormusunuz..ozellikle gazli bebelere..
Biri diyor kan akisi icin giydirme..kimi diyor gaz olur kis bebegi giydir..
Annemde giydir diyor :) bi giydirip bi cikariyorum

Günaydın hanımlar
Benim oğlanın çene kısmında sivilce gibi şeyler çıktı sizde olan varmı
Benim bebişde de çıktı, vücudunun farklı yerlerinde bazısında üzerinde beyaz noktalar var ben mikroptan oldugunu düşündüm ama Dr normal dedi

Bence bu tarz insanlar lohusa evinde olmamalı ya
Gazlı bebek zor gerçekten
Kesinlikle ya halden anlamıyorlar, adapte olmaya çalışıyoruz yeni hayatımıza daha şimdiden anneliğin sorgulanması da sinir bozucu

Bizimde öyle canım ayaklari hep iki büklüm actirmiyor , kollarını serbest bırakmıyor zor oluyor masaj hareket yaptirmasi

Ayni doktorun dedigi gibi oldu 4. Ayindan sonra yüzünün rengi sari gibiydi normale döndü
Peki canim 4 aya kadar hep uyandirip emzirdin mi? Yoksa akisina mi biraktin...ben simdi gece 2 saatte bir, gunduz saat basi uyandiriyorum da:/

Gunaydin kizlar..bebislere.kulotlu corap giydiriyormusunuz..ozellikle gazli bebelere..
Simdi giydrmiyorum canim ama bir daha ki disari cikmamizda giydirecegim...ben iki tane patikli alt giydiriyorum bir de ayagina corap giydiriyorum bazen de ayagina corabin ustune ici polarli patiklerimiz var onlardan giydiriyorum sicacik oluyor gaza iyi geliyor...bir de bize dr elleri ve ayaklari sicak olsun ellerinden de cok sogul alirlar dedi

Dr hemsire hepsi ayri bisey diyor :) saglik sigortasindan dolayi eve egitime hemsire geldi... eldiven takmayin diyor..anneyi.hissetsin ozellikle emzirirken..
Annemde cocugu paket yapma derdinde :))
Evimde sicak aslinda disari cikarken giydirsem yeter sanirim..
Ikilemler devam edicek bir sure

bz gydrmyoruz cnm altindanda bosi giydirmiyoruz kundak yapiyoruz 2 kat usumuyorda hic

Günaydın hanımlar
Benim oğlanın çene kısmında sivilce gibi şeyler çıktı sizde olan varmı
Benim oğlanın yüzünü sardı isilik mi mama veriyorum o dokundu bilmiyorum doktora götürdüm alerji olmuş dedi krem verdi çok üzülüyorum ama bebeğin yüzunu her gordugum de

Bende onu dusundum F Fobia o yüzden bu şekilde cevap yazdim zaten benim oğlan en geç üç saatte uyanıyor gece emismek için
Cnim sarılık riski yoksa uyandırmak gerekmez öyleyse değilmi? Dün kayinvalidemin yanında uyandırmaya çalıştım kızdı dedi bırak çocuk nezaman uyanirsa uyansn.gerci uc gundur teror estiriyor pasam uyandirmaya gerek kalmiyor.

İyi yaparsın sende canım normalde kyvden mi bakacak kizceye

Her şartta çocuk 3 saatten fazla aç kalmamalı bence

Ben en sona kalırım bu gidişle. Doktor cumartesiye kadar yok bekler dedi zaten. Şubat a kaldım galiba

Bizim bebislerimiz yerlerini sevdi valla :)

İnşallah hayırlısıyla biz de bebekli muhabbete dahil olalım bugün hafif sarı akıntım geldi sümüksü gibi az az gelmeye devam ediyor nişan mı bilemedim

Bendede vardi 2 haftadir cnm, belki rahmin yumusayip aciliyordur :)

Sen ruya goruyorsun bendede her aksam bebegi ezmisiz gibi cocuk var kalk diye bagiriyorum esim kalkiyor cocuk salonda annem bakiyor iyice kafalar gitti :-(
Aynen yaa. Uyanıyorum ama kendimde değilim. Bakınıyorum sağa sola. Uyurgezer gibi.. Neyse Normalim yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…