yok cnm ben henuz dogurmadim :) Yarinda dogurmazsam persembe sabah yatisim yapilcak dogumu baslatcaklarEbruzerm H hayrunnisan
Kızlar üçümüz kaldık koskoca grupta. Ne durumdasınız? Yoksa siz de mi doğurdunuz :)
mevsiminegore de yarın girecek doğuma hayırlısıyla.
Ben en sona kalırım bu gidişle. Doktor cumartesiye kadar yok bekler dedi zaten. Şubat a kaldım galibaEbruzerm H hayrunnisan
Kızlar üçümüz kaldık koskoca grupta. Ne durumdasınız? Yoksa siz de mi doğurdunuz :)
Ebruzerm H hayrunnisan
Sarilikmi var cnm bebekte bizimki 11 di degeri dortgun sonra gecti tamamen
Ayni doktorun dedigi gibi oldu 4. Ayindan sonra yüzünün rengi sari gibiydi normale döndü
Kızlar dün akşam saat 6:00 da doğu yaptım normal oldu eve geldik yeni bebeğim gece 11:00 de inlemeye başladı şehir hastanesine sevk ettiler şu an kuvözde ikide görmeye gidicez dua edin arkadaşlar bebeğim çıksın hemen
Hayirlo olsun canm, benm bebegim de inlemeli solunumla 5 gun kaldi kuvozde korkma birsey olmaz insallah tez zamanda gelir yaninaKızlar dün akşam saat 6:00 da doğu yaptım normal oldu eve geldik yeni bebeğim gece 11:00 de inlemeye başladı şehir hastanesine sevk ettiler şu an kuvözde ikide görmeye gidicez dua edin arkadaşlar bebeğim çıksın hemen
Benim bebişde de çıktı, vücudunun farklı yerlerinde bazısında üzerinde beyaz noktalar var ben mikroptan oldugunu düşündüm ama Dr normal dediGünaydın hanımlar
Benim oğlanın çene kısmında sivilce gibi şeyler çıktı sizde olan varmı
Kesinlikle ya halden anlamıyorlar, adapte olmaya çalışıyoruz yeni hayatımıza daha şimdiden anneliğin sorgulanması da sinir bozucuBence bu tarz insanlar lohusa evinde olmamalı ya
Gazlı bebek zor gerçekten
Bizimde öyle canım ayaklari hep iki büklüm actirmiyor , kollarını serbest bırakmıyor zor oluyor masaj hareket yaptirmasiAyni bizi anlattin cocuk ikiye kivriliyor basini geriye atiyor hic uyandiginda boncuk boncuk bakmiyor hemen kivriliveriyor gazi cikmiyor okadar omzuma koyuyorum geri geliyor cocuk nasil bisey anlamiyorum dokundurmuyor bagris cagris azda olsa sirtina bacaklara karna yapiyorum ama ses seda yok
Peki canim 4 aya kadar hep uyandirip emzirdin mi? Yoksa akisina mi biraktin...ben simdi gece 2 saatte bir, gunduz saat basi uyandiriyorum da:/Ayni doktorun dedigi gibi oldu 4. Ayindan sonra yüzünün rengi sari gibiydi normale döndü
Simdi giydrmiyorum canim ama bir daha ki disari cikmamizda giydirecegim...ben iki tane patikli alt giydiriyorum bir de ayagina corap giydiriyorum bazen de ayagina corabin ustune ici polarli patiklerimiz var onlardan giydiriyorum sicacik oluyor gaza iyi geliyor...bir de bize dr elleri ve ayaklari sicak olsun ellerinden de cok sogul alirlar dediGunaydin kizlar..bebislere.kulotlu corap giydiriyormusunuz..ozellikle gazli bebelere..
Biri diyor kan akisi icin giydirme..kimi diyor gaz olur kis bebegi giydir..
Annemde giydir diyor :) bi giydirip bi cikariyorum
Dr hemsire hepsi ayri bisey diyor :) saglik sigortasindan dolayi eve egitime hemsire geldi... eldiven takmayin diyor..anneyi.hissetsin ozellikle emzirirken..Simdi giydrmiyorum canim ama bir daha ki disari cikmamizda giydirecegim...ben iki tane patikli alt giydiriyorum bir de ayagina corap giydiriyorum bazen de ayagina corabin ustune ici polarli patiklerimiz var onlardan giydiriyorum sicacik oluyor gaza iyi geliyor...bir de bize dr elleri ve ayaklari sicak olsun ellerinden de cok sogul alirlar dedi
bz gydrmyoruz cnm altindanda bosi giydirmiyoruz kundak yapiyoruz 2 kat usumuyorda hicGunaydin kizlar..bebislere.kulotlu corap giydiriyormusunuz..ozellikle gazli bebelere..
Biri diyor kan akisi icin giydirme..kimi diyor gaz olur kis bebegi giydir..
Annemde giydir diyor :) bi giydirip bi cikariyorum
Cnim sarılık riski yoksa uyandırmak gerekmez öyleyse değilmi? Dün kayinvalidemin yanında uyandırmaya çalıştım kızdı dedi bırak çocuk nezaman uyanirsa uyansn.gerci uc gundur teror estiriyor pasam uyandirmaya gerek kalmiyor.
Dogru diyosun canim en guzeli o sekilde olmasi baska turlusu ne icin elverir ne durum.. bende diorum ki 15nisanda da benim bitiyor bende 1ay rapor alsam 40gun iznim var tabi parca parca kullanmam lazimsonrasini bilmiyorum ama bi sure ucretsiz alirim diye dusunuyorum hem cok kucuk oluyo hemde kv birakmak istemiyorum hic bakmasi jcin
Her şartta çocuk 3 saatten fazla aç kalmamalı benceCnim sarılık riski yoksa uyandırmak gerekmez öyleyse değilmi? Dün kayinvalidemin yanında uyandırmaya çalıştım kızdı dedi bırak çocuk nezaman uyanirsa uyansn.gerci uc gundur teror estiriyor pasam uyandirmaya gerek kalmiyor.
Ben en sona kalırım bu gidişle. Doktor cumartesiye kadar yok bekler dedi zaten. Şubat a kaldım galiba
İnşallah hayırlısıyla biz de bebekli muhabbete dahil olalım bugün hafif sarı akıntım geldi sümüksü gibi az az gelmeye devam ediyor nişan mı bilemedim
Aynen yaa. Uyanıyorum ama kendimde değilim. Bakınıyorum sağa sola. Uyurgezer gibi.. Neyse Normalim yaniiiSen ruya goruyorsun bendede her aksam bebegi ezmisiz gibi cocuk var kalk diye bagiriyorum esim kalkiyor cocuk salonda annem bakiyor iyice kafalar gitti :-(
Oluyor bazen. Dr. Sağlıklı dediBir vidio izlemistim bu sekilde olan bebekler saglikli diyordu doktorun biri nekadar dogru bilmiyorum sizdede varmi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?